Cormoran Black Bull HTC Spinning

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 26 Dec 2007, 13:09

Nici eu nu pot accesa cele doua magazine. Da-mi link-ul catre site-ul Cormoran, unde vezi acest bat. Eu nu il gasesc.
In alta ordine de idei, betele Cormoran scumpe de la Arrow sunt cele vechi. In ultimul timp au preturi mai reduse pt. produsele Cormoran. Vanzatoarea de la magazinul Arrow din Oradea chiar mi-a atras atentia ca de acum vor avea preturi mai bune pt. Cormoran.

Petru B.GD.N
senior
senior

Mesaj de Petru B.GD.N » 26 Dec 2007, 23:19

ti-am zis ca nici eu nu mai gasesc pe site-ul cormoran batul.
Cand l-am gasit prima data m-am luat dupa codul de pe xxx.
Tot doamna aceea mai plinuta, de varsta a treia este pe magheru, la arrow? O persoana foarte ... impulsiva.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.

Petru B.GD.N
senior
senior

Mesaj de Petru B.GD.N » 26 Dec 2007, 23:23

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 27 Dec 2007, 01:13

Vega scrie:...Tot doamna aceea mai plinuta, de varsta a treia este pe magheru, la arrow? O persoana foarte ... impulsiva.
:D Doamna respectiva e vestita in urbe. Tot ea. Si tot amabila, cum vad ca o stii :lol: .

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 27 Dec 2007, 01:28

Felicitari!
O anomalie a site-ului face ca acest bat sa nu mai fie prezentat decat daca ajungi la el cu link-ul de pe magazindepescuit. In lista de bete nu mai apare, daca o parcurgi normal.
Pe de alta parte, dupa cum vezi nu se numeste Black Bull Hypertec ci Black Bull Spin (simplu). E intr-adevar mult mai usor decat HTC-ul, dar nu e mai scump. In descriere zice ca are inelul de plecare cu doua picioare, iar celelalte sunt cu un picior. In poza e altceva. Derutant...
In fine, bine ca o lamuriram. Nu stiu cui foloseste, insa :P.

Petru B.GD.N
senior
senior

Mesaj de Petru B.GD.N » 27 Dec 2007, 10:12

si dupa cum ti-am spus ... pana acum cateva saptamani aparea si in lista aia.
Dc iei orice revista o sa vezi ca asa il numeste in reclamele la acest bat: Black Bull Hypertec (asa ca si eu am facut la fel).
Cand m-am hotarat sa imi cumpar htc-ul, hypertecul era mai scum cu vreo 70-80 de lei, iar cand am facut comanda mi-a venit cu pret redus, preturile pe care le stim si azi.
Foloseste la cine este interesat.

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 27 Dec 2007, 10:53

Cormoran Black Bull HTC Classic construita din carbon HYPERTEC,
confirm si eu ca asa e scris si pe plian, diferenta e inelul de capat la classic spinning a mult ingrosat fata de ce vezi de obicei e un fel de bucsa.
Oricum batul meu nu e un bat finut si un un par adevarat de care nu sti mila cand tragi.
Din toate punctele de vedere e o clasa grea pe gustul unui pescar de categorie grea.
Ce la inceput nu mi-a placut la el manerul foarte lung, pentru ca eram obisnuit sa arunc cu o singura mana (ca la betele de 2,10) dar apoi cand m-am obsnuit sa arunc cu doua maini totul e devenit evident.
Eu il recomand la toti care au de face cu rauri serioase sau pentru Dunare.
the angler is catching xxx, not by the lure

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 27 Dec 2007, 12:51

am si eu unul, 240 , 10-40 g....

la mine e batul de doamne fereste , sau cand merge tata la pescuit :D :D :D

nu mi se pare bat de jig de nici o culoare ... poate de crankuri .... actiunea eu o vad semi parabolica ... si am 2 betze realmente fast cu care sa o compar ... st croix wild river 8'6 cu 2 oz si shimano clarus 8'6 cu 1 oz .... amadoua fast de adevaratelea ....

la cat costa, nu e un bat rau, sincer vorbind ... dar numai din perspectiva faptului ca este ieftin pot zice ca e decent ....

si nu prea este senzitiv carbonu pe ea ..... in rest ceva putere are batul , nu e chiar nuia asa .... da eu nu zic ca l-as recomnada cu caldura pt rauri mari si dunare ... acolo tre' ceva mai tapanos , my opinion .....

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 28 Dec 2007, 00:52

sir.JONES scrie:Am un HTC de 2,70 m cu actiune de 20-60 grame. Care am cumparat-o de la totalfishing.
Deci cum ii spune si numele de un Black Bull adica o adevarata ''bestie'' adica este o lanseta de forta cu actiune medie spre fast. Este rigida cum ii sta bine la lanseta adevarata pentru un pescuit la pesti adevarati.
Se comporta la fel fie ca are textil sau monofilament.
Are o rezerva de putere extrem de mare in sensul ca in cazul la un peste mare sau la agatatura serioasa simti forta pe care o are batul adica la incarcare nu cedeaza toata capacitatea de preluare a tensiuni elastice repede ci treptat.
Pentru mai multe te poti uita pe siteul producatorului dar pot sa iti spun ca se bazeaza pe tehnologia multilayer carbon.
Deci e clar ca o recomand. Sincer eu mi-am luat de 2,70 *(desi e greu de transportat pentru ca si desfacuta are 1,40) pentru ca pentru raul Mures prefer sa pot arunca mai departe decat sa am acces la locuri mai inghesuite. Cu un HTC practic de cele mai multe ori pot sa arunc pe malul celalalt fara nici o problema (latimea in general cam intre 20-30 metri) si astea cu naluci de 4-5 grame.
Adevarat bat filozofal . Sa-l stapinesti sanatos .

Fir Intins!!!

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 28 Dec 2007, 01:56

toni f scrie:...la mine e batul de doamne fereste , sau cand merge tata la pescuit :D :D :D ...
Si la mine e unul din betele "pt. prieteni". Mai bine zis a fost. I-am rupt segmentul de varf tragand cu un amic de el. Am mai povestit pe undeva cum si in ce fel. In urma experimentului pot sa confirm ca HTC-ul 1,95m 5-25g are varful din carbon plin (blector). Portiunea tubulara, insa, e extrem de subtire in carne. Practic e ca o coaja lacuita, peste care vine in spirala un soi de panglica de carbon. Dupa prima ruptura am continuat sa-l "faramitez". De fiecare data s-a rupt de la cate un picior de inel. De dragul "rigurozitatii stiintifice" mentionez ca batul nu a cedat usor, adica nu a fost usor de rupt.
Dupa un timp de la isprava m-am gandit ca, totusi, ar trebui sa comand piesa de inlocuit la Arrow. De juma' de an sunt in tratative cu "doamna" de la magazinul din Oradea. Ba mi l-a comandat, da' n-a sosit importul, ba a sosit importul da' nimeni nu stie inca daca a venit si segmentul meu de varf, apoi s-a facut receptia importului da' nu era "baiatul" de la service, etc. Apoi, amabila, mi-a dat numarul de telefon al omului de service, sa ma interesez eu direct, ea fiind probabil prea ocupata sa sune pana la sediu. Mai ales ca rar mai indrazneste cate un muritor sa paseasca pragul magazinului. N-am decat sa insist, daca imi mai trebuie batul reintregit. Las' ca nici cu cei de la sediu n-am rezolvat-o. Am adresat o intrebare in scris pe forumul site-ului cerand lamuriri despre modalitatea de a intra in posesia piesei de schimb. Raspunsul a venit foarte prompt. Am fost indrumat sa ma adresez "colegei de la magazinul din Oradea" (sic!). Cireasa de pe tort a fost sfatul de a fi ingaduitor cu doamna, oamenii cerandu-si scuze anticipat pt. orice inconvenient, si sa insist :P (puteti citi raspunsul pe forumul Arrow). Nu ca-i fain?
Asa ca am cam renuntat la idee, mai ales ca nu ma "arde" subiectul. Probabil ca voi oferi cadou cealalta bucata vreunui ghinionist care a ramas fara ea. Mai ales ca, din cate am inteles Cormoran schimba la o lanseta, ca piesa de schimb, doar segmentul de varf. Daca l-ai rupt pe celalalt, cumperi o alta lanseta, pt. ca nu se ofera ca piesa de schimb.

Scrie răspuns