discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
adiwolf
- veteran

livrarea in romania pt 1 kg = 24.61Euro
nu multumesc, in banii astia imi cumpar din USA sau din Hong Kong
la noi in tara un clonc la energo este maxim 10euro................
peste sa fie ca de clonc..............

-
dalea robert
- senior

adiwolf scrie:livrarea in romania pt 1 kg = 24.61Euro
nu multumesc, in banii astia imi cumpar din USA sau din Hong Kong
la noi in tara un clonc la energo este maxim 10euro................
peste sa fie ca de clonc..............

Nu stiam, atunci, in functie de locatia magazinului, intr-adevar mai bine se poate cumpara direct din Bulgaria, ca tot ne castiga de turisti si iarna, mai nou.
-
dalea robert
- senior

Daca are cineva un clonc bulgaresc, poate ne intalnim o data sa vad cum se lucreaza cu el, si ce sunete scoate. Apropo, care este dimensiunea optima a pastilei (sau dimensiunile, deoarece unii producatori dau doua dimensiuni, la cloncurile cu pastila patrata, sau elipsoidala)?
-
crysst
- veteran

am si eu MAD KLONG de la DAM, nu bate rau dar dupa 3-4 partide sare vopseaua aia neagra de pe el de zici ca naparleste.....nu ar fi prima mea alegere.
-
kzoli
- veteran

E bun si cloncul de la Energo, parca Hunor il cheama si sunt mai multe modele, doar sa stii sa canti la el

.... am vazut tipi care au facut dintr-un lemn de salcam si o moneda si tot venea somnul .... Dupa mine nu merita sa dai o gramada de bani pe asa ceva... apoi fiecare cu mofturile si cu fitele lui

-
dalea robert
- senior

Si eu am luat MAD CAT-UL, nu l-am folosit inca, dar vreau sa-i dau vreo doua straturi de lac reezistent la apa, eventual ceva pentru barci, daca gasesc.
-
kzoli
- veteran

dalea robert scrie:Si eu am luat MAD CAT-UL, nu l-am folosit inca, dar vreau sa-i dau vreo doua straturi de lac reezistent la apa, eventual ceva pentru barci, daca gasesc.
Lac de barca gasesti in toate magazinele de bricolaj .... pretul in functie de calitate si renume

-
dalea robert
- senior

kzoli scrie:E bun si cloncul de la Energo, parca Hunor il cheama si sunt mai multe modele, doar sa stii sa canti la el

.... am vazut tipi care au facut dintr-un lemn de salcam si o moneda si tot venea somnul .... Dupa mine nu merita sa dai o gramada de bani pe asa ceva... apoi fiecare cu mofturile si cu fitele lui

Ai intr-o oarecare masura dreptate, am doua cloncuri HUNOR, de 33 si de 38 mm diametru, dar pana am pus mana pe un NO NAME, luat nu demult de la DECATHLON cu 30 de lei, nu am reusit sa il manuiesc corect, cand am incercat cu acesta, din prima, fara nicio problema si consecutiv am reprodus sunetele cat mai apropiate de ceea ce am auzit la cineva care se pricepe la treaba asta. Dupa cum spunea cineva intr-un raspuns pe care l-am primit pe un forum, pana la urma ajungi sa folosesti un singur clonc, dar totul este pana ajungi la el, ca fiecare are felul sau de a-l folosi, asa ca de-asta mai tatonez terenul.
-
dalea robert
- senior

kzoli scrie:dalea robert scrie:Si eu am luat MAD CAT-UL, nu l-am folosit inca, dar vreau sa-i dau vreo doua straturi de lac reezistent la apa, eventual ceva pentru barci, daca gasesc.
Lac de barca gasesti in toate magazinele de bricolaj .... pretul in functie de calitate si renume

Multumesc pentru raspuns, in alta ordine de idei, stii cumva daca se poate gasi un lac de genul asta, dar mat, deoarece cloncul MAD CAT este mat-izat.
-
kzoli
- veteran

Eu recomand sa ai totusi macar 2 bucati la tine, una pentru "apa adanca si una pentru apa mai mica".... in rest exerseaza pana inveti sa canti pe "tonul somniilor" ceea mai simpla varianta de exersare in vana, spre disperarea veciniilor