cele mai bune mulinete de pe piata romaneasca

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

sasekile
junior
junior

Mesaj de sasekile » 25 Mar 2008, 09:47

Tristian scrie:
sasekile scrie:
Tristian scrie:Io am vazut Steez pe la 450-500 de para' in state. Aici vreo 600. De banii aia imi iau o bascula de silicoane las-o-n ceapa ei de mulineta!

eh draci...ca sa vezi.. :wink:
cine stie cunoaste..
Acuma, sasekile, nu mia-m dat seama daca ma iei peste picior sau la misto dar in niciunul din cazuri nu m-am suparat. Eu zic oricum ca am dreptate. Adica nu facem rabat la calitate nici la mulinete, sau mai ales la mulinete, dar de la 500 ron la 600 usd e destul de mult. Cine isi permite sa-si ia steez, de acord, si eu mi-as lua, dar si pana in 500 ron gasesti ceva mai mult ca decent. Tehnica sa fie... Fir intins!
Stai calm ca nu te am luat la misto.sa zic ca sunt partial de acord.si cu unii si cu altii.

Fir Intins..

Znd
junior
junior

Mesaj de Znd » 25 Mar 2008, 13:24

Mda ... se pare ca unii nu fac altceva decat sa se intepe pe acest forum,in loc sa raspunda intrebarilor,fratilor nu conteaza daca ai Stela sau Certate sau mai stiu eu ce bijuterie,atata timp cat la noi pestii sunt pe cale de "disparitie" in strainatate oameni logic ca fac tot felul de investitii deorece nivelul lor este mult mai ridicat fata de al nostru, si aici ma refer si la cash si la lacurile cu pesti.P.S majoritatea snobilor de la noi dau banii pe scule scumpe pentru fala si lauda,se trezesc a 2 a zi ca nu e pe mana lor si hop le vand,pur si simplu le cumpara din auzite...Aviz amatorilor intepati si voi pesti nu pe voi.FIR INTINS :!:( btw CALDIA ,STRADIC, TIERA ,EXCELER PLUS, niste mulinete excelente raport calitate pret ).

Blue_Fox
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Blue_Fox » 28 Mar 2008, 16:37

Daca vrei ceva care sa te tina, mai mult de un stradic nu-ti trebuie altceva, e o mulineta f buna
Life's short, so live the most of it!

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 28 Mar 2008, 17:24

...sper sa fiu "on topic"...

Am citit,"retro", ce s-a scris despre Shimano Exage 2500 si nu sunt lamurit deoarece apar pareri contrare.Daca intre timp v-ati mai lamurit in privinta acestei mulinete,scrieti daca se poate incadra in segmentul "cele mai bune mulinete de pe piata romaneasca "
Vreau s-o folosesc la jiging pe rau.

Fir intins ! tuturor. :wink:

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 28 Mar 2008, 22:22

ma baieti va spun o chestie da sa nu va suparati tot ce-i peste 500 de ron sunt fite adica daca statutul iti permite iati stella steez sau alte fineturi dar pt orice pescar normal eu zic ca se poate descurca onorabil cu o mulinete pana in 500 de ron,nu sunt de parare ca merita cumparate mulinete ieftine gen silstar,cormoran,mitchell sau shimano exage doar ca pe ea scrie shimano.,suntem prea saraci pt lucruri ieftine
ce recomand eu
ryobi apllause,zauber
sert helix,zebrax
daiwa laguna,capricorn,theory,exceler,tierra,sol
shimano stradic,tehnium
toate mulinetele pe care le-am recomandat le cunosc o mare parte din ele le-am pescuit
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 28 Mar 2008, 22:41

Ryobi nu vreau sa te dezamagesc dar cam jumatate din mulinetele recomandate de tine nu se mai fabrica :cry:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 29 Mar 2008, 00:50

Pe mine m-a lamurit :lol:

...pana la urma va fi o Exceler 2500 de la Daiwa si am gasit-o exact la jumatatea "drumului"...250 ron
:wink:

Fir intins ! tuturor. :wink:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 29 Mar 2008, 00:53

Fratilor, voi vorbiti de 1001 de mulinete dolaroase si euroase facute in Vest. Dar de ce nu zice nimeni de mulinetele alea facute in Romania prin 1992-94, parca la MEFIN Sinaia si care se vindeau ca painea calda. Oare ce mulinete se mai fac prin tara pe la noi? Nici un investitor nu a bagat bani intr-un atelier de facute "rasnitze"? Ptr ca daca nu facem nimic ne invadeaza chinezii cu mulinete de 10-30 de lei. Se pot crea locuri de munca si parca as pescui mai mandru sa stiu ca sculele mele sunt facute la noi. Ce ziceti? :lol:

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 29 Mar 2008, 01:31

@old_radu buna alegere am si eu modelu 2000 si ii okay mai ales raportat la pret

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 29 Mar 2008, 02:06

[quote="old_radu"]Pe mine m-a lamurit :lol:

...pana la urma va fi o Exceler 2500 de la Daiwa si am gasit-o exact la jumatatea "drumului"...250 ron
:wink:

cumpara linistit exceleru nu o sa regreti,recomand varianta simpla nu exceler plus asta nu-mi place ca are un joc suparator in manivela datorita sist de rabatare.marimea 2500 este alegerea ideala dat greutatii reduse
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

Scrie răspuns