Hold your horses! Era vorba pana in 500 ron! Steez... sorry... Exceler e bun. Am de doi ani. Stiuca, salau.... e kul!sasekile scrie:Ionut the carp scrie:sasekile scrie:Ati avut careva Steez sau Stella? (ee..asa putin off topic)..
Daca da cat v a tinut,cum e,cata mancare face,etc..
ashea.....jeneralitatzi..
a, la fel si despre Caldia cateva informatiuni..
daca ar fi sa aleg intre o stella si un twin power japan, as alege twin power'ul fara pic de cugetareare un raport calitate-pret mult mai bun decat al unei stella( sa nu ma intelegi ca stella ar fi rea dar pretul este ft mare)
cat despre steez daca mai astepti un pic e posibil sa iti spun cum e...
Multam pentru informatii..
Iar in legatura cu Steez...credeam ca e cineva care a avut/avut o ani la rand sa mi spuna cum s a comportat in timp,cat de des a folosit o,etc.
..ma rog..daca nu e nimeni sa mi dea raspuns nu i bai,ca doar nu se gasesc prea des pescari care sa dea bine peste 1000 RON pe o mulineta..
cele mai bune mulinete de pe piata romaneasca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Marja de la 0 la 500 am ales o in primul rand gandindu ma la..pescarii patriei noastre sau cei care vor sa se initieze si nu stiu de unde sa inceapa.
M am gandi t ca tot pescarul va vedea toate postarile astea si va sti de unde sa inceapa, sau ce sa mai aleaga, ce sa mai culeaga,ce sa mai incerce,etc,etc si iar etc.
Facem un bine la toata lumea.
M am gandi t ca tot pescarul va vedea toate postarile astea si va sti de unde sa inceapa, sau ce sa mai aleaga, ce sa mai culeaga,ce sa mai incerce,etc,etc si iar etc.
Facem un bine la toata lumea.
mda in 2 ani 4 luni, 7 zile si 6 ore sau..niciodata sau cat de curand..cipic scrie:sasekile in 2-3 ani de zile o sa te vad posesor de Stella sau Steez![]()
![]()
nu de alta dar la fel gandeam si eu ca si tine si uite ca am ajuns sa dau o galagie de bani pe un Infinity Q si cine stie poate imi voi trage si vreo Stella asa pt sufletul meu
![]()
![]()

la naibah..
mai bine imi pun silicoane..
-
- veteran
Ionut the carp scrie:@sasekile
spuneai despre exceler ca e "fieroasa"...sincer mai bine fieroasa decat plastico alta mulineta "cinstita" este okuma epixor
Iar un FRB luat in '96 a mers etzelent fro 3 ani de utilizare la greu,in draci sau cum vrei sa i spui........asta in caz ca nu stiati..

vad ca nimeni nu are curaj sa recunoasca faptul ca a luat candva o mulineta iefteneaua ce functiona impecabil.. (:shock: