cele mai bune mulinete de pe piata romaneasca

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 24 Mar 2008, 22:10

sasekile scrie:
Ionut the carp scrie:
sasekile scrie:Ati avut careva Steez sau Stella? (ee..asa putin off topic)..
Daca da cat v a tinut,cum e,cata mancare face :wink: ,etc..

ashea.....jeneralitatzi..

a, la fel si despre Caldia cateva informatiuni..

daca ar fi sa aleg intre o stella si un twin power japan, as alege twin power'ul fara pic de cugetare :) are un raport calitate-pret mult mai bun decat al unei stella( sa nu ma intelegi ca stella ar fi rea dar pretul este ft mare)

cat despre steez daca mai astepti un pic e posibil sa iti spun cum e... :D

Multam pentru informatii..
Iar in legatura cu Steez...credeam ca e cineva care a avut/avut o ani la rand sa mi spuna cum s a comportat in timp,cat de des a folosit o,etc.

..ma rog..daca nu e nimeni sa mi dea raspuns nu i bai,ca doar nu se gasesc prea des pescari care sa dea bine peste 1000 RON pe o mulineta..
Hold your horses! Era vorba pana in 500 ron! Steez... sorry... Exceler e bun. Am de doi ani. Stiuca, salau.... e kul!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 24 Mar 2008, 22:13

Io am vazut Steez pe la 450-500 de para' in state. Aici vreo 600. De banii aia imi iau o bascula de silicoane las-o-n ceapa ei de mulineta!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

sasekile
junior
junior

Mesaj de sasekile » 24 Mar 2008, 22:13

Marja de la 0 la 500 am ales o in primul rand gandindu ma la..pescarii patriei noastre sau cei care vor sa se initieze si nu stiu de unde sa inceapa.

M am gandi t ca tot pescarul va vedea toate postarile astea si va sti de unde sa inceapa, sau ce sa mai aleaga, ce sa mai culeaga,ce sa mai incerce,etc,etc si iar etc.

Facem un bine la toata lumea.

sasekile
junior
junior

Mesaj de sasekile » 24 Mar 2008, 22:16

Tristian scrie:Io am vazut Steez pe la 450-500 de para' in state. Aici vreo 600. De banii aia imi iau o bascula de silicoane las-o-n ceapa ei de mulineta!

eh draci...ca sa vezi.. :wink:
cine stie cunoaste..

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 24 Mar 2008, 22:20

sau ii pui silicoane la una si iti mai raman si bani de un exceler :)

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 24 Mar 2008, 22:28

sasekile in 2-3 ani de zile o sa te vad posesor de Stella sau Steez :lol: :lol: :lol: nu de alta dar la fel gandeam si eu ca si tine si uite ca am ajuns sa dau o galagie de bani pe un Infinity Q si cine stie poate imi voi trage si vreo Stella asa pt sufletul meu :lol: :lol: :lol:

sasekile
junior
junior

Mesaj de sasekile » 24 Mar 2008, 22:29

..hait..

:lol: just..

vraja e in lapte deci se misca. 8)

sasekile
junior
junior

Mesaj de sasekile » 24 Mar 2008, 22:33

cipic scrie:sasekile in 2-3 ani de zile o sa te vad posesor de Stella sau Steez :lol: :lol: :lol: nu de alta dar la fel gandeam si eu ca si tine si uite ca am ajuns sa dau o galagie de bani pe un Infinity Q si cine stie poate imi voi trage si vreo Stella asa pt sufletul meu :lol: :lol: :lol:
mda in 2 ani 4 luni, 7 zile si 6 ore sau..niciodata sau cat de curand..

:roll:
la naibah..

mai bine imi pun silicoane..

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 24 Mar 2008, 22:36

@sasekile

spuneai despre exceler ca e "fieroasa"...sincer mai bine fieroasa decat plastic :lol: o alta mulineta "cinstita" este okuma epixor ;)

sasekile
junior
junior

Mesaj de sasekile » 24 Mar 2008, 22:59

Ionut the carp scrie:@sasekile

spuneai despre exceler ca e "fieroasa"...sincer mai bine fieroasa decat plastic :lol: o alta mulineta "cinstita" este okuma epixor ;)

Iar un FRB luat in '96 a mers etzelent fro 3 ani de utilizare la greu,in draci sau cum vrei sa i spui........asta in caz ca nu stiati.. :idea: :P :cry: :) :!: :evil: :x :shock: :o :arrow:

vad ca nimeni nu are curaj sa recunoasca faptul ca a luat candva o mulineta iefteneaua ce functiona impecabil.. (:shock: :shock: ??)

Scrie răspuns