cele mai bune mulinete de pe piata romaneasca

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 24 Mar 2008, 23:01

Si pescuitul asta e ca un joc,trebuie sa treci cat mai multe nivele,sa-ti depasesti mereu recordul si sa avansezi in materie de scule!!!Unii isi cumpara scule scumpe doar pt fite in fata prietenilor, iar altii isi inlocuiesc sculele cu altele mai scumpe pt ca au ajuns la un nivel la care sculele vechi nu prea mai raspund cerintelor acelui pescar si trebuiesc inlocuite cu altele mai performante!!!
Ai vazut ca sunt pe trei categorii majoritatea mulinetelor si ca pret si ca performante: Made in China :x , Made in Thailanda ori Malaysia :roll: si Made in Japan :wink: :lol: !!!

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 24 Mar 2008, 23:04

cipic scrie:Unii isi cumpara scule scumpe doar pt fite in fata prietenilor, iar altii isi inlocuiesc sculele cu altele mai scumpe pt ca au ajuns la un nivel la care sculele vechi nu prea mai raspund cerintelor acelui pescar si trebuiesc inlocuite cu altele mai performante!!!
Si tu pe unde te situezi?

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 24 Mar 2008, 23:10

sasekile scrie:...decat un Exceller,despre care nu pot spune ca sunt un mare fan.
Exceller ul e cam "fieroasa"(alata comparatie nu am gasit).nu as zice ca e prea grozava..
ai avut/folost exceler?
tare comparatia :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

sasekile
junior
junior

Mesaj de sasekile » 24 Mar 2008, 23:11

mda si ai vazut ce fata face unul cand cineva prinde peste mare cu scule modeste iar el.. e de doi lei.
:wink:

cu FRB ul asta de care am spus recunosc ca am si avut si noroc.
I am auzit pe destui la vremea respectiva care spuneau viceversa.mie..incredibil cat de bine mergea.aproape nu sesizam fro vibratie in corpul mulinetei.
pacat ca e de muzeu acum..
si parca era si mai mult peste atunci.

pfffff

Iar cei cu scule de fatada..fie la ei, oricum nu i inteleg..
ori vii pe balta sa prinzi un peste, sa simti vibratia..ori la ce dreaq?

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 24 Mar 2008, 23:19

io am un escusima care a fost sub 1 milion de 2 ani si inca merge ca noua

sasekile
junior
junior

Mesaj de sasekile » 24 Mar 2008, 23:22

Michael scrie:
sasekile scrie:...decat un Exceller,despre care nu pot spune ca sunt un mare fan.
Exceller ul e cam "fieroasa"(alata comparatie nu am gasit).nu as zice ca e prea grozava..
ai avut/folost exceler?
tare comparatia :lol:
Lucreaza bine,dar nu imi place exteriorul,nu mi place cum e construita.si nici culoarea.Nu mi plac cele in stilul Daiwa Sol,la constructie,la exterior ma refer.

Prefer cu muchiile mai rotunjite.mai soft.(alt cuvant n am gasit,le botez si eu..)

iote,ca tot zicea cineva,poate in viitor vreo Caldia.

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 24 Mar 2008, 23:31

onesti eu ma situez la inceput,pescar modest cu 3 jiguri si 2 plastice in buzunar si in caz ca le pierd mai cer pe balta de la prieteni sau la pescarii de pe balta,nu pun pret pe naluci,2-3 ajung pt o partida,fara caterinca!!!
Dar tu la ce nivel ai ajuns???Presupun ca esti la inceputul sfarsitului!!!

sasekile
junior
junior

Mesaj de sasekile » 24 Mar 2008, 23:59

grecu scrie:io am un escusima care a fost sub 1 milion de 2 ani si inca merge ca noua

chiar m ai pus pe ganduri:
http://tackleshop.ecrater.com/product.php?pid=2118435

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 25 Mar 2008, 00:01

Mie imi plac mulinetele Silstar care nu costa mai mult de 100 lei si unele sunt excelente ptr Spinning. Ce rost are sa scot 500 lei din buzunar aiurea? Okuma, Silstar, Cormoran sunt f bune.

sasekile
junior
junior

Mesaj de sasekile » 25 Mar 2008, 00:05

Fario_nebunu scrie:Mie imi plac mulinetele Silstar care nu costa mai mult de 100 lei si unele sunt excelente ptr Spinning. Ce rost are sa scot 500 lei din buzunar aiurea? Okuma, Silstar, Cormoran sunt f bune.
Cormoran ai avut ceva?

sunt curios care i faza cu ele?

Scrie răspuns