cele mai bune mulinete de pe piata romaneasca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
si la pret si la felul in care arata.grecu scrie:te-am pus pe ganduri in legatura cu ce ?
la pret te referi?
http://www.xxx.ro/produse/45/1046/ry ... 000fd.html
dar vad ca pa tackleshop modelul are maner de aluminiu plus tambur de rezerva de aluminiu.
oare vreun model mai usor de 262 grame exista?
e cam mult..
Mama copii linisttiti-va cu toate manevrele si cine vrea sa nu-si mai cumpere toata ziua mulinete se doteaza daca poate cu DAIWA EXIST. E super mulineta si o folosesc de doi ani intensiv . Cand o vezi te apuca plansul ca e mica si amarata dar vreau sa spun ca e tare tata. 7 kg forta si are doar 195g. Eu am vorbit acum ptr oameni hotarati care nu au timp toata ziua sa tot isi cumpere mulinete.Nu mi-a facut odata un nod si frana e super fina. E naspa ca numai un spul costa 110 parai dar merita. Am luat-o pe www.japantackle.com si tipul a fost super care mi-a trimis-o ca nu am platit taxele ca a trimis-o intr-un plic asa de mica e. Cine nu vrea sa bodoganeasca mult asa ceva are in dotare ca mulineta- ati observat ca am spus la singular si nu la plural.
- johnnybravo
- Moderator
ecusima e o mulineta decenta ... nu stiu daca tine trei ani ... oricum in trei ani te plictisesti de ea si vrei altceva
am o reinbow, chinezeasca de bazar - folosita un an la spinning si apoi cate un pic la stationar ... mai merge si acum cu toate ca are jocuri, e plina de zgarieturi dar mecanismele functioneaza relativ bine cu tot cu jocurile dobandite - nu a fost desfacuta niciodata, nu a fost unsa ... nici macar prea des curatata la exterior nu a fost ... asa ca pana la urma totul tine de confotrul personal, moda, fite etc. toate la un loc.
problema asta la mulinete ieftine sau scumpe e cam ca si la masini ... daca iti poti permite bmw nu cred ca o sa-ti iei logan.
am o reinbow, chinezeasca de bazar - folosita un an la spinning si apoi cate un pic la stationar ... mai merge si acum cu toate ca are jocuri, e plina de zgarieturi dar mecanismele functioneaza relativ bine cu tot cu jocurile dobandite - nu a fost desfacuta niciodata, nu a fost unsa ... nici macar prea des curatata la exterior nu a fost ... asa ca pana la urma totul tine de confotrul personal, moda, fite etc. toate la un loc.
problema asta la mulinete ieftine sau scumpe e cam ca si la masini ... daca iti poti permite bmw nu cred ca o sa-ti iei logan.
S'altare și bunăstare !
Acuma, sasekile, nu mia-m dat seama daca ma iei peste picior sau la misto dar in niciunul din cazuri nu m-am suparat. Eu zic oricum ca am dreptate. Adica nu facem rabat la calitate nici la mulinete, sau mai ales la mulinete, dar de la 500 ron la 600 usd e destul de mult. Cine isi permite sa-si ia steez, de acord, si eu mi-as lua, dar si pana in 500 ron gasesti ceva mai mult ca decent. Tehnica sa fie... Fir intins!sasekile scrie:Tristian scrie:Io am vazut Steez pe la 450-500 de para' in state. Aici vreo 600. De banii aia imi iau o bascula de silicoane las-o-n ceapa ei de mulineta!
eh draci...ca sa vezi..![]()
cine stie cunoaste..
Adica ce taxe ai mai platit pe langa cei 600 de para pa mulineta?porto scrie:Mama copii linisttiti-va cu toate manevrele si cine vrea sa nu-si mai cumpere toata ziua mulinete se doteaza daca poate cu DAIWA EXIST. E super mulineta si o folosesc de doi ani intensiv . Cand o vezi te apuca plansul ca e mica si amarata dar vreau sa spun ca e tare tata. 7 kg forta si are doar 195g. Eu am vorbit acum ptr oameni hotarati care nu au timp toata ziua sa tot isi cumpere mulinete.Nu mi-a facut odata un nod si frana e super fina. E naspa ca numai un spul costa 110 parai dar merita. Am luat-o pe www.japantackle.com si tipul a fost super care mi-a trimis-o ca nu am platit taxele ca a trimis-o intr-un plic asa de mica e. Cine nu vrea sa bodoganeasca mult asa ceva are in dotare ca mulineta- ati observat ca am spus la singular si nu la plural.
Daca l ai fi trimis pe Predator cu Alien la pescuit si le ai fi dat cate o mulineta cum e asta de care zici s ar fi potrivit perfect in arsenal.