cele mai bune mulinete de pe piata romaneasca

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 25 Mar 2008, 00:12

te-am pus pe ganduri in legatura cu ce ?
la pret te referi?
http://www.xxx.ro/produse/45/1046/ry ... 000fd.html

sasekile
junior
junior

Mesaj de sasekile » 25 Mar 2008, 00:19

grecu scrie:te-am pus pe ganduri in legatura cu ce ?
la pret te referi?
http://www.xxx.ro/produse/45/1046/ry ... 000fd.html
si la pret si la felul in care arata.
dar vad ca pa tackleshop modelul are maner de aluminiu plus tambur de rezerva de aluminiu.
oare vreun model mai usor de 262 grame exista?
e cam mult..

sasekile
junior
junior

Mesaj de sasekile » 25 Mar 2008, 00:28

gata,noapte buna oameni buni.

porto
junior
junior

Mesaj de porto » 25 Mar 2008, 01:03

Mama copii linisttiti-va cu toate manevrele si cine vrea sa nu-si mai cumpere toata ziua mulinete se doteaza daca poate cu DAIWA EXIST. E super mulineta si o folosesc de doi ani intensiv . Cand o vezi te apuca plansul ca e mica si amarata dar vreau sa spun ca e tare tata. 7 kg forta si are doar 195g. Eu am vorbit acum ptr oameni hotarati care nu au timp toata ziua sa tot isi cumpere mulinete.Nu mi-a facut odata un nod si frana e super fina. E naspa ca numai un spul costa 110 parai dar merita. Am luat-o pe www.japantackle.com si tipul a fost super care mi-a trimis-o ca nu am platit taxele ca a trimis-o intr-un plic asa de mica e. Cine nu vrea sa bodoganeasca mult asa ceva are in dotare ca mulineta- ati observat ca am spus la singular si nu la plural.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 25 Mar 2008, 01:10

de ceva zile bune incerc sa iau legatura cu respectivul dar vad ca inca pauza... btw, am gasit preturi mai bune la jdm pe bass.jp!
scuze de offtopic

si acu ontopic, okuma epix pro e durabila la un pret mai mult decat decent!

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 25 Mar 2008, 04:56

cipic scrie:Dar tu la ce nivel ai ajuns???Presupun ca esti la inceputul sfarsitului!!!
Eu nu joc pe nivele!
Vezi c-a bagat rame vii si verzi la Cabela's. Merg fast pe Shukan la salau!

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 25 Mar 2008, 08:17

ecusima e o mulineta decenta ... nu stiu daca tine trei ani ... oricum in trei ani te plictisesti de ea si vrei altceva

am o reinbow, chinezeasca de bazar - folosita un an la spinning si apoi cate un pic la stationar ... mai merge si acum cu toate ca are jocuri, e plina de zgarieturi dar mecanismele functioneaza relativ bine cu tot cu jocurile dobandite - nu a fost desfacuta niciodata, nu a fost unsa ... nici macar prea des curatata la exterior nu a fost ... asa ca pana la urma totul tine de confotrul personal, moda, fite etc. toate la un loc.
problema asta la mulinete ieftine sau scumpe e cam ca si la masini ... daca iti poti permite bmw nu cred ca o sa-ti iei logan.
S'altare și bunăstare !

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 25 Mar 2008, 09:42

sasekile scrie:
Tristian scrie:Io am vazut Steez pe la 450-500 de para' in state. Aici vreo 600. De banii aia imi iau o bascula de silicoane las-o-n ceapa ei de mulineta!

eh draci...ca sa vezi.. :wink:
cine stie cunoaste..
Acuma, sasekile, nu mia-m dat seama daca ma iei peste picior sau la misto dar in niciunul din cazuri nu m-am suparat. Eu zic oricum ca am dreptate. Adica nu facem rabat la calitate nici la mulinete, sau mai ales la mulinete, dar de la 500 ron la 600 usd e destul de mult. Cine isi permite sa-si ia steez, de acord, si eu mi-as lua, dar si pana in 500 ron gasesti ceva mai mult ca decent. Tehnica sa fie... Fir intins!
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 25 Mar 2008, 09:44

grecu scrie:sau ii pui silicoane la una si iti mai raman si bani de un exceler :)
Grecule, vezi ca ai un tambur de ryobi si o geaca la mine... Iti mai trebuie? :D :D :D
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

sasekile
junior
junior

Mesaj de sasekile » 25 Mar 2008, 09:44

porto scrie:Mama copii linisttiti-va cu toate manevrele si cine vrea sa nu-si mai cumpere toata ziua mulinete se doteaza daca poate cu DAIWA EXIST. E super mulineta si o folosesc de doi ani intensiv . Cand o vezi te apuca plansul ca e mica si amarata dar vreau sa spun ca e tare tata. 7 kg forta si are doar 195g. Eu am vorbit acum ptr oameni hotarati care nu au timp toata ziua sa tot isi cumpere mulinete.Nu mi-a facut odata un nod si frana e super fina. E naspa ca numai un spul costa 110 parai dar merita. Am luat-o pe www.japantackle.com si tipul a fost super care mi-a trimis-o ca nu am platit taxele ca a trimis-o intr-un plic asa de mica e. Cine nu vrea sa bodoganeasca mult asa ceva are in dotare ca mulineta- ati observat ca am spus la singular si nu la plural.
Adica ce taxe ai mai platit pe langa cei 600 de para pa mulineta?

Daca l ai fi trimis pe Predator cu Alien la pescuit si le ai fi dat cate o mulineta cum e asta de care zici s ar fi potrivit perfect in arsenal. :P

Scrie răspuns