Cea mai tare mulineta din lume!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
600 pe una
SS
nu e vorba de fani si doar de snobi, de Stella, de Saltiga sau ce vrei tu. E doar un misto in care nu conteaza marca. Ghinion ca se pot face astfel de asocieri cu o bere, care altfel e buna, dar costa doar 1$. Daca stai sa te gandesti 600 de beri intr-un an e foarte posibil .......o mare abstinenta de un an si ai o Stella in loc de 600.
dai 600 pe una ?
nu e vorba de fani si doar de snobi, de Stella, de Saltiga sau ce vrei tu. E doar un misto in care nu conteaza marca. Ghinion ca se pot face astfel de asocieri cu o bere, care altfel e buna, dar costa doar 1$. Daca stai sa te gandesti 600 de beri intr-un an e foarte posibil .......o mare abstinenta de un an si ai o Stella in loc de 600.
dai 600 pe una ?
-
- utilizator constant
Am vazut si la expozitie.
Ultima oara cand am pus mana pe o Stella a fost duminica trecuta, cand am dat de cateva ori cu batul unui cunoscut.
Merge super bine, dar nu as plati atata pe ea. De aceea probabil ca nu o voi avea niciodata.
Ultima oara cand am pus mana pe o Stella a fost duminica trecuta, cand am dat de cateva ori cu batul unui cunoscut.
Merge super bine, dar nu as plati atata pe ea. De aceea probabil ca nu o voi avea niciodata.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- faurstelianlucian
- utilizator constant
Fii dur, dar gingas!
Am si eu 3 chinezisme Daiwa facute in Japonia, Tailanda si Korea
si o scula originala Shimano facuta in Malaiezia
, putine mai sunt facute la mama lor si atunci platesti inscriptia "Made in Japan" mai tare decat calitatea si inovatia tehnica.
Altfel, toate merg bine, dar Shimano parca imi da o impresie de fragilitate, nu trag de ea cu aceiasi incredere.

Am si eu 3 chinezisme Daiwa facute in Japonia, Tailanda si Korea

Altfel, toate merg bine, dar Shimano parca imi da o impresie de fragilitate, nu trag de ea cu aceiasi incredere.

PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE
- faurstelianlucian
- utilizator constant
Draga SS vorbeam de Shimano made in Japan.
Daiwa made in Japan gasesti 3 modele care incep de la 500 - 600 euro. Restul sunt stantate sub licenta, sau pe io stiu unde. Am specificat calitate/pret. Invarte o Daiwa shi un Shimano vei vedea diferenta. Dupa cateva capturi mai consistente, verifica echilibrul unei mulinete Daiwa si al unui Shimano, vei observa diferente, maiales daca ele au fost fabricate in Korea sau alte tari care ofera mana de lucru ieftina shi la norma
Sa nu incepem o scurta istorie despre ABU sau DAM-uri, care candva erau cele mai; Daiwa ca shi calitate shi Shimano care pe vremea aceea fabrica biciclete; cum o face si acum, eru departe rau de tot. Am o singura intrebare unde este DAM-ul shi ABU-ul acum?
Daiwa made in Japan gasesti 3 modele care incep de la 500 - 600 euro. Restul sunt stantate sub licenta, sau pe io stiu unde. Am specificat calitate/pret. Invarte o Daiwa shi un Shimano vei vedea diferenta. Dupa cateva capturi mai consistente, verifica echilibrul unei mulinete Daiwa si al unui Shimano, vei observa diferente, maiales daca ele au fost fabricate in Korea sau alte tari care ofera mana de lucru ieftina shi la norma

Sa nu incepem o scurta istorie despre ABU sau DAM-uri, care candva erau cele mai; Daiwa ca shi calitate shi Shimano care pe vremea aceea fabrica biciclete; cum o face si acum, eru departe rau de tot. Am o singura intrebare unde este DAM-ul shi ABU-ul acum?
Pestii sunt sub apa!
Nu prea sunt de acord cu tine. Am Daiwa made in japan si la mai putin de 100 de euro. Am si o nevasta tot made in Japan care se duce de mai multe ori pe an. Ar trebui sa-ti mai revizuiesti opiniile.faurstelianlucian scrie:Draga SS vorbeam de Shimano made in Japan.
Daiwa made in Japan gasesti 3 modele care incep de la 500 - 600 euro. Restul sunt stantate sub licenta, sau pe io stiu unde. Am specificat calitate/pret. Invarte o Daiwa shi un Shimano vei vedea diferenta. Dupa cateva capturi mai consistente, verifica echilibrul unei mulinete Daiwa si al unui Shimano, vei observa diferente, maiales daca ele au fost fabricate in Korea sau alte tari care ofera mana de lucru ieftina shi la norma![]()
Altfel despre Dam nu mai stiu nimic, nici inainte nu stiam, insa am niste ABU Mörrum 5600 pe lansete casting puternice si sint excelente. Chiar si japonezii le cumpara. De fapt un japonez, pescar de competitie, m-a sfatuit sa cumpar asta.

Tudor
- faurstelianlucian
- utilizator constant
Licenta sau .... probabil sunt novice pe sit.... asta inseamna ca am stat mai mult pe luciu de apa sau nu.....sau...sau sunt iar novice sau.... Daiwa cu 100 euro nu sunt mulinete> cu tot respectul!!
Ma inclin fata de cei care nu stiu ceea ce a insemnat ABU cu multi ani in urma sau DAM!
Merita urmarita o istorie a mulinetelor mentionete sau ma rog a marilor concerne! Exista un studiu shi este clar = totul pentru popularitate shi viata cat mai scurta = avem nevoie de clienti!
Oameni buni indiferent de firma gresesc cumva!
Diferentierea o face doar durabilitatea, in anumite conditii in numele marilor firme shi din pct. meu de vedere Shimano a castigat disputa cu Daiwa. Atata tot este o parere!
Ma inclin fata de cei care nu stiu ceea ce a insemnat ABU cu multi ani in urma sau DAM!
Merita urmarita o istorie a mulinetelor mentionete sau ma rog a marilor concerne! Exista un studiu shi este clar = totul pentru popularitate shi viata cat mai scurta = avem nevoie de clienti!
Oameni buni indiferent de firma gresesc cumva!
Diferentierea o face doar durabilitatea, in anumite conditii in numele marilor firme shi din pct. meu de vedere Shimano a castigat disputa cu Daiwa. Atata tot este o parere!
Pestii sunt sub apa!