corect nu?......Aquaro Angler scrie:musKloiu scrie:nimic nu este mai trist ca mediocritatea in viciu

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Cu asta sunt de acord ... cu o mica observatie ... vor deveni accesibile pescarului roman in aceeasi masura in care caracteristici ale mulinetelor de top in urma cu 10 ani au devenit astazi comune multor mulinete cu pret mediu spre mic.clonatu' scrie: Imi exprim din nou convingerea ca toti pescarii romani isi vor permite astfel de mulinete in urmatorii 5 - 10 ani.
Visezi frate! Pai cand crezi ca in Romania or sa ajunga salariile la 1-2 mii de euroi pe luna? Mai e pana atunci, daca acest lucru va fi vreodata.clonatu' scrie: Vor fi si bani mai multi, alocati dezvoltarii proiectelor de mediu, cred ca stiti ce suma urmeaza sa aloce UE ptr Romania in urmatorii 7 ani...
Va fi si o mai buna gospodarire a apelor...
Iar daca pestii chiar dispar din Romania tin sa va aduc la cunostinta ca avem peste 1 milion de romani plecati la munca in strainatate (eu am fost unul din ei si voi mai fi, dvs sunteti unul in prezent) din care cel putin cateva mii sunt pescari. Dupa 2007, vor mai pleca la munca inca 1-2 milioane de romani, deci numarul pescarilor romani din strainatate va fi de cifra zecilor de mii!
Acuma sa nu-mi spuneti ca acesti oameni nu-si vor permite o Stella, la un salariu european de 1000-2000 de euro pe luna!!!!!!!! Si acestia vor prinde peste pe minunatul Ebro, Segre sau Saone, sper ca ati auzit de ele, deci nu neaparat in Romania.
@FISHIfishi scrie:@clonatu
Daca iti este ,,lesne'' sa procuri o Stella de ce nu o cumperi si ne spui si noua cum este(noua astora cu made in,,ciaina'').
Crezi ca daca ai cules 3 capsuni sau ai spalat vase pe vreun vapor ti-a crescut IQ-ul.Dupa felul cum judeci pe toata lumea (tu le sti pe toate),nu s-ar spune.