Ce ne mai luam?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
adrignat
veteran
veteran

Mesaj de adrignat » 05 Aug 2008, 08:48

Carasa scrie:Se pare ca cei de la St Croix pregatesc 127 de noi modele pentru 2009 asa ca aviz amatorilor!
As vrea sa va intreb ...credeti ca daca as astepta panaaaa.... sa zicem la targul din octombrie de la Sala Polivalenta ... as reduce ceva din cheltuielile programate?
Va intreb daca in anii precedenti au fost ceva variatiuni de pret la ceva lansete ...ca de exemplu...St Croix, mulitete Daiwa etc ... voblere, echipamente .... :roll:
inafara de faptul ca o sa poti pune mana pe ce vrei sa cumperi.....si nu o sa te iei doar dupa poze si sugestii.......nu te astepta sa reduci mult cheltuielile..... :roll:

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 05 Aug 2008, 15:56

XquiZZiT scrie:Sa imi spui cum merge si Metanium'ul. Banuiesc ca e tot Dc si deja e in drum spre tine :wink:
Printr-o intamplare fericita am intrat in posesia Metaniumului DC mai devreme decat ma asteptam, numai ca este cel cu recuperare 6.2:1 nu de 7.
Acum pot sa-ti spun ca nu am vazut la nici o mulineta ca tamburul sa se invarta atat de mult cand dai cu degetul: fumezi o cafea, bei o tigara si tot se mai invarte...

Mai multe detalii dupa weekend ca o scot la pescuit.
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 05 Aug 2008, 17:04

@Dragos Cretu

seria XOR de la Megabass sunt pt jigging, nu ?
TEAM ATOM

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 05 Aug 2008, 17:56

Seria Xor este pentru salt water.

Expedir este din fibra de sticla, foarte bun pentru voblere si linguri iar WarRock`u este excelent pentru jigging.

Vreau sa-mi mai iau si un Xor Independence special pentru avat.

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 05 Aug 2008, 18:57

merita ! am si eu 2 Megabass-uri, nu am cuvinte. Incearca daca poti Deps, sunt mult mai puternice decat Megabass ori Evergreen, sunt mai grele dar foarte echilibrate, eu am un Deps DomDiver care are 270g,dar efectiv nici nu il simt dupa o zi de pescuit.
TEAM ATOM

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 08 Aug 2008, 12:55

Dragos Cretu scrie:
XquiZZiT scrie:Sa imi spui cum merge si Metanium'ul. Banuiesc ca e tot Dc si deja e in drum spre tine :wink:
Printr-o intamplare fericita am intrat in posesia Metaniumului DC mai devreme decat ma asteptam, numai ca este cel cu recuperare 6.2:1 nu de 7.
Acum pot sa-ti spun ca nu am vazut la nici o mulineta ca tamburul sa se invarta atat de mult cand dai cu degetul: fumezi o cafea, bei o tigara si tot se mai invarte...

Mai multe detalii dupa weekend ca o scot la pescuit. Daca ai avea timp as fi foarte curios sa cronometrezi cit timp se invirte tamburul.Am citit mai demult un review si de aia.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 08 Aug 2008, 14:26

Twin Power, Calcutta si Technium sunt bicilete?

...

glumesc

:D :D :D
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 11 Aug 2008, 09:25

Jedi scrie:
Dragos Cretu scrie:

Mai multe detalii dupa weekend ca o scot la pescuit. Daca ai avea timp as fi foarte curios sa cronometrezi cit timp se invirte tamburul.Am citit mai demult un review si de aia.
N-am cronometrat cat timp se invarte, dar am pescuit-o sambata cu voblere de la 5 grame. Este incredibil cat de bine arunci naluci usoare cu mulineta asta.

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 11 Aug 2008, 12:19

Tristian
Sunt ATV-uri! :D :D :D

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 12 Aug 2008, 10:12

Uai ce fain!