inafara de faptul ca o sa poti pune mana pe ce vrei sa cumperi.....si nu o sa te iei doar dupa poze si sugestii.......nu te astepta sa reduci mult cheltuielile.....Carasa scrie:Se pare ca cei de la St Croix pregatesc 127 de noi modele pentru 2009 asa ca aviz amatorilor!
As vrea sa va intreb ...credeti ca daca as astepta panaaaa.... sa zicem la targul din octombrie de la Sala Polivalenta ... as reduce ceva din cheltuielile programate?
Va intreb daca in anii precedenti au fost ceva variatiuni de pret la ceva lansete ...ca de exemplu...St Croix, mulitete Daiwa etc ... voblere, echipamente ....
Ce ne mai luam?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
- Dragos Cretu
- senior

Printr-o intamplare fericita am intrat in posesia Metaniumului DC mai devreme decat ma asteptam, numai ca este cel cu recuperare 6.2:1 nu de 7.XquiZZiT scrie:Sa imi spui cum merge si Metanium'ul. Banuiesc ca e tot Dc si deja e in drum spre tine
Acum pot sa-ti spun ca nu am vazut la nici o mulineta ca tamburul sa se invarta atat de mult cand dai cu degetul: fumezi o cafea, bei o tigara si tot se mai invarte...
Mai multe detalii dupa weekend ca o scot la pescuit.
- Dragos Cretu
- senior

Printr-o intamplare fericita am intrat in posesia Metaniumului DC mai devreme decat ma asteptam, numai ca este cel cu recuperare 6.2:1 nu de 7.Dragos Cretu scrie:XquiZZiT scrie:Sa imi spui cum merge si Metanium'ul. Banuiesc ca e tot Dc si deja e in drum spre tine
Acum pot sa-ti spun ca nu am vazut la nici o mulineta ca tamburul sa se invarta atat de mult cand dai cu degetul: fumezi o cafea, bei o tigara si tot se mai invarte...
Mai multe detalii dupa weekend ca o scot la pescuit. Daca ai avea timp as fi foarte curios sa cronometrezi cit timp se invirte tamburul.Am citit mai demult un review si de aia.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
- Dragos Cretu
- senior

N-am cronometrat cat timp se invarte, dar am pescuit-o sambata cu voblere de la 5 grame. Este incredibil cat de bine arunci naluci usoare cu mulineta asta.Jedi scrie:Dragos Cretu scrie:Printr-o intamplare fericita am intrat in posesia Metaniumului DC mai devreme decat ma asteptam, numai ca este cel cu recuperare 6.2:1 nu de 7.XquiZZiT scrie:Sa imi spui cum merge si Metanium'ul. Banuiesc ca e tot Dc si deja e in drum spre tine
Mai multe detalii dupa weekend ca o scot la pescuit. Daca ai avea timp as fi foarte curios sa cronometrezi cit timp se invirte tamburul.Am citit mai demult un review si de aia.