Ce ne mai luam?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
XquiZZiT
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de XquiZZiT » 01 Aug 2008, 20:01

Nu l-am luat dar l-am primit cadou: Premier de cast 6 ft MF. >As fi vrut Avid dar calu' de dar nu se cauta la dintzi...Urmatoarea achizitie la care ma uit taaaaaaare lung de ceva vreme: o Daiwa Steez (tot cast, bineinteles).
Decat sa-ti fie rau, mai bine sa-ti fie bine!!!

My Videos , My Photos

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 01 Aug 2008, 21:40

Steez`u e ca in reclama aia cu Touaregu`

"De ce s-o mai murdarim, majoritatea o cumpara pentru ca e frumoasa..." si adaug eu: mai usoara....atat.

Pe mine sincer m-a dezamagit, ca performante Zillionu` e peste si mult mai ieftina.

In categoria aia de pret te sfatuiesc sa cauti altceva, de exemplu Conquest cu sau fara DC. :wink: ...eu zic cu, DC`u isi face toti banii...
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

XquiZZiT
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de XquiZZiT » 01 Aug 2008, 23:21

Nu am avut pe mana nici una din mulinetele cu DC, nici macar in magazine nu le-am vazut. La capitolul baitcasting finlandezii sunt cam in urma iar Digital Control imi suna mai mult a chestie de marketing.
Decat sa-ti fie rau, mai bine sa-ti fie bine!!!

My Videos , My Photos

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 02 Aug 2008, 10:34

Dopuri de urechi...baga unu manele pe partea cealalta de-mi venea sa-l strang de gat :evil: .Sau mai bine o pusca?M-ar interesa una cu luneta si amortizor,de ce sa sperii si restul participantilor,nu? :lol:

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 02 Aug 2008, 16:38

XquiZZiT scrie:Nu am avut pe mana nici una din mulinetele cu DC, nici macar in magazine nu le-am vazut. La capitolul baitcasting finlandezii sunt cam in urma iar Digital Control imi suna mai mult a chestie de marketing.
Si eu am fost reticent la DC tocmai d`aia mi-am luat mai intai Conquest 101 normal, sa ma obijnuiesc cu round profile, dup`aia mi-am luat si cu DC si chiar nu e vorba goala, nu reduce deloc feelingu`, iti dai seama ca-i acolo dupa sunet si mai ales distanta la care lansezi. Ca sa iti faci o idee, eu cu jig de 28g am lansat peste 100 m.
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 02 Aug 2008, 17:28

Echipament de fly....Orvis Zero Gravity 906-4 9ft 0in #6 , echipata cu o mulineta Orvis Vortex VO2 IV.... :wink:

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 02 Aug 2008, 18:25

Dragos Cretu scrie:Ca sa iti faci o idee, eu cu jig de 28g am lansat peste 100 m.
Si eu ma joc din cand in cand cu round profile. Chiar daca nu pot spune ca-i stilu'meu favorit, e totusi ceva special. Cel putzin au o sigurantza si o senzatzie de putere pe care nu cred ca le intalnesti la multe mulinete de spin (de marimi decente, nu 6000, SF-ule :lol: )

Cred ca urmatoarea va fi o LUNA. Imi place lucratura la nebunie, chiar daca-s ferm convins ca o voi folosi din an in pasti.

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 02 Aug 2008, 18:27

shootgun scrie:Echipament de fly....Orvis Zero Gravity 906-4 9ft 0in #6 , echipata cu o mulineta Orvis Vortex VO2 IV.... :wink:
Te alintzi, you spoiled boy!
Si ar fi bine sa-tzi stergi mesajul cat mai repede pana nu-l vede Miky si face stop pe piept. Pardon: atac de cord.

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 02 Aug 2008, 18:56

onesti scrie:
shootgun scrie:Echipament de fly....Orvis Zero Gravity 906-4 9ft 0in #6 , echipata cu o mulineta Orvis Vortex VO2 IV.... :wink:
Te alintzi, you spoiled boy!
Si ar fi bine sa-tzi stergi mesajul cat mai repede pana nu-l vede Miky si face stop pe piept. Pardon: atac de cord.
Well, what can i say... :lol: Sunt si mult mai ieftine si mult mai scumpe... dar cum sa nu dai un ban cand producatorul iti spune:
25-year guarantee to repair or replace fly rod no matter the reason

Si pe astia ii cred, nu-s romani.... 8)

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 02 Aug 2008, 19:37

Io mai am o nostalgie de implinit (din cauza ca mincam Rex Hunt pe paine,hehehe) .O Calcutta B clasica,nu stiu daca 101 sau 201.Chiar numai sa ma joc iarna cu ea mi-ar place.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Scrie răspuns