Ce ne mai luam?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Dragos Cretu
- senior
- Dragos Cretu
- senior
Cu Conquestul DC lansezi voblere de 5-7 grame fara probleme la distante rezonabile, cea mai tare smecherie e cand lansezi contra vantului, atunci chiar ca se vede diferenta.XquiZZiT scrie:@Dragos
Cu ce lanseta (lansete) asortezi Conquest'ul? Sunt curios cum lucreaza cu naluci usoare, in special crankuri. Din cate spui tu si din cate citesc despre aceste mulinete (m-am uitat si la Metanium DC, deh, prefer low profile) incep sa imi para din ce in ce mai tentante.
Jigurile la acelasi gramaj au densitate mai mare, implicit castabilitatea e mult mai buna, depinde cat de aerodinamic este si jelibonu` cu care il imbraci.
Nu iti face probleme in privinta eficientei DC`ului, isi face toti banii, iti garantez eu.
- Dragos Cretu
- senior
Never say never.Sa nu-mi spui ca vrei sa te dai si tu pe scule de la aia mici si cu ochii oblici...cum i-am spus si lu` Leba, ...s-ar putea sa nu mai vrei altceva...e periculos pentru buget. I shit you not! Rolling Eyes
M-am jucat cu o giaponeza, am prins si un peste. Ce sa zic, cam buna.
Mai vedem.
Oricum, leba nu e un argument

- Dragos Cretu
- senior
carasii nu se pun.Tavi scrie:Never say never.Sa nu-mi spui ca vrei sa te dai si tu pe scule de la aia mici si cu ochii oblici...cum i-am spus si lu` Leba, ...s-ar putea sa nu mai vrei altceva...e periculos pentru buget. I shit you not! Rolling Eyes
M-am jucat cu o giaponeza, am prins si un peste.
acu o sa-mi iau daiko numa de ambitie.
ei las ca ajung io odata la sibiu...presupunind ca esti de-acolo.Tavi scrie:Ce sa zic, cam buna.
Mai vedem.
Oricum, leba nu e un argument

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Se pare ca cei de la St Croix pregatesc 127 de noi modele pentru 2009 asa ca aviz amatorilor!
As vrea sa va intreb ...credeti ca daca as astepta panaaaa.... sa zicem la targul din octombrie de la Sala Polivalenta ... as reduce ceva din cheltuielile programate?
Va intreb daca in anii precedenti au fost ceva variatiuni de pret la ceva lansete ...ca de exemplu...St Croix, mulitete Daiwa etc ... voblere, echipamente ....
As vrea sa va intreb ...credeti ca daca as astepta panaaaa.... sa zicem la targul din octombrie de la Sala Polivalenta ... as reduce ceva din cheltuielile programate?
Va intreb daca in anii precedenti au fost ceva variatiuni de pret la ceva lansete ...ca de exemplu...St Croix, mulitete Daiwa etc ... voblere, echipamente ....