Ce ne mai luam?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
XquiZZiT
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de XquiZZiT » 02 Aug 2008, 20:13

@Dragos

Cu ce lanseta (lansete) asortezi Conquest'ul? Sunt curios cum lucreaza cu naluci usoare, in special crankuri. Din cate spui tu si din cate citesc despre aceste mulinete (m-am uitat si la Metanium DC, deh, prefer low profile) incep sa imi para din ce in ce mai tentante.
Decat sa-ti fie rau, mai bine sa-ti fie bine!!!

My Videos , My Photos

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 02 Aug 2008, 20:56

Conquest 101 DC pe Megabass Xor Expedir 610M cu care ma joc la avat. Sa vezi cum lansez voblere de 7 g cu DC`u....

Conquestu` normal pe un Megabass Xor Shoreluck WarRock 70H pentru jigging in heavy cover :twisted:

Metaniumu` va fi pentru EverGreen Tactics TR-FR 74X pentru jigging in extra heavy cover :twisted: :twisted:
Thank you, Father for revealing fishing to me!!!

www.myspace.com/monarchyspace

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 02 Aug 2008, 21:02

XquiZZiT scrie:@Dragos

Cu ce lanseta (lansete) asortezi Conquest'ul? Sunt curios cum lucreaza cu naluci usoare, in special crankuri. Din cate spui tu si din cate citesc despre aceste mulinete (m-am uitat si la Metanium DC, deh, prefer low profile) incep sa imi para din ce in ce mai tentante.
Cu Conquestul DC lansezi voblere de 5-7 grame fara probleme la distante rezonabile, cea mai tare smecherie e cand lansezi contra vantului, atunci chiar ca se vede diferenta.

Jigurile la acelasi gramaj au densitate mai mare, implicit castabilitatea e mult mai buna, depinde cat de aerodinamic este si jelibonu` cu care il imbraci.

Nu iti face probleme in privinta eficientei DC`ului, isi face toti banii, iti garantez eu.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Aug 2008, 21:04

2 lansete Megabass si una Evergreen? :shock:
We have a true enthusiast here..
Acum stiu pe cine sa-ntreb 8)

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 02 Aug 2008, 21:15

Entuziast am fost acu` ceva timp, acuma sunt devorator de jedemeuri, sa vezi ce urmaeaza... :lol:

Sa nu-mi spui ca vrei sa te dai si tu pe scule de la aia mici si cu ochii oblici...cum i-am spus si lu` Leba, ...s-ar putea sa nu mai vrei altceva...e periculos pentru buget. I shit you not! :roll:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Aug 2008, 22:41

Sa nu-mi spui ca vrei sa te dai si tu pe scule de la aia mici si cu ochii oblici...cum i-am spus si lu` Leba, ...s-ar putea sa nu mai vrei altceva...e periculos pentru buget. I shit you not! Rolling Eyes
Never say never.
M-am jucat cu o giaponeza, am prins si un peste. Ce sa zic, cam buna.
Mai vedem.
Oricum, leba nu e un argument :twisted:

XquiZZiT
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de XquiZZiT » 02 Aug 2008, 23:17

Sa imi spui cum merge si Metanium'ul. Banuiesc ca e tot Dc si deja e in drum spre tine :wink:
Decat sa-ti fie rau, mai bine sa-ti fie bine!!!

My Videos , My Photos

Dragos Cretu
senior
senior

Mesaj de Dragos Cretu » 04 Aug 2008, 08:20

Da, o sa il am in 2-3 saptamani.

Metanium-ul are noul tip de DC - Intelligent DC, care isi ia parametrii dupa primele lanseuri cu o naluca si isi regleaza apoi viteza de rotatie cand pleaca naluca si forta de franare a tamburului ulterior.

Adica cu fiecare aruncare lanseaza si mai bine.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 04 Aug 2008, 09:44

Tavi scrie:
Sa nu-mi spui ca vrei sa te dai si tu pe scule de la aia mici si cu ochii oblici...cum i-am spus si lu` Leba, ...s-ar putea sa nu mai vrei altceva...e periculos pentru buget. I shit you not! Rolling Eyes
Never say never.
M-am jucat cu o giaponeza, am prins si un peste.
carasii nu se pun.
acu o sa-mi iau daiko numa de ambitie.
Tavi scrie:Ce sa zic, cam buna.
Mai vedem.
Oricum, leba nu e un argument :twisted:
ei las ca ajung io odata la sibiu...presupunind ca esti de-acolo. :) vezi tu atunci japoneze. :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Carasa
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Carasa » 04 Aug 2008, 20:06

Se pare ca cei de la St Croix pregatesc 127 de noi modele pentru 2009 asa ca aviz amatorilor!
As vrea sa va intreb ...credeti ca daca as astepta panaaaa.... sa zicem la targul din octombrie de la Sala Polivalenta ... as reduce ceva din cheltuielile programate?
Va intreb daca in anii precedenti au fost ceva variatiuni de pret la ceva lansete ...ca de exemplu...St Croix, mulitete Daiwa etc ... voblere, echipamente .... :roll:

Scrie răspuns