Ce ne mai luam?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
cristian.ene
veteran
veteran

designul lansetelor se schimba pe piata din USA

Mesaj de cristian.ene » 12 Aug 2008, 23:04

Scuze am dat copy / paste in viteza

Designul se uniformizeaza si diferentele vor fi vizibile e vada doar la calitatea materialelor, rasini, actiunea blankurilor, daca sunt sau nu montate pe splin, lungimea manerelor, echilibrul lansetei.........sigur vor fi diferente desigur.

Dar ....piata se uniformizeaza undeva ca design general al lansetei, la fel ca si masinile care sunt din ce in ce mai semanatoare cu exceptia a cateva branduri.

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 12 Aug 2008, 23:10

Chiar daca nu m-ai convins o suta de procente, merci pt replyul prompt.

Cum ramane cu Premier vs. Triumph: au sau n-au acelasi scrim? :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 14 Aug 2008, 19:00

XquiZZiT scrie:Nu am avut pe mana nici una din mulinetele cu DC, nici macar in magazine nu le-am vazut. La capitolul baitcasting finlandezii sunt cam in urma iar Digital Control imi suna mai mult a chestie de marketing.
mulinte cu dc vezi ca sint chiat si in magazine HONG KONG... ( chinezeri )

cel putin la ala din Vantaa sint citeva modele si in total peste 10 buc... shirmaro toate ! la pariu ! te bagi ?

la capitolu bait cast poate sint alti in urma cu intelegerea lor... unii abia sositi pe aici ... nici de cum renii

mai studiaza despre ambasadoare care sint pe toate drumurile aici si apoi dati cu parerea...

ca chestie... in locul unui divecy ... prefer o frina centrifuga ... o consider din punct de vedere functional f buna si f fiabila ! la ambasadoarele mele de peste 15 ani merg si acu impecabil...

contrazicema !

XquiZZiT
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de XquiZZiT » 14 Aug 2008, 20:27

in Turku nu am vazut la hong kong decat Calcutta modelul clasic si cateva ambasadoare.daca spui ca au in vantaa o sa intreb poate trimit si aici cateva modele. Mersi ptr pont.
Decat sa-ti fie rau, mai bine sa-ti fie bine!!!

My Videos , My Photos

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 14 Aug 2008, 20:35

xquizzit : pune deoparte 500- 600 de euro ... daca nu se descurca ei te ajut io ca am drum pe acolo !

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 16 Aug 2008, 16:34

@Kuintautti

mai studiaza despre ambasadoare care sint pe toate drumurile aici si apoi dati cu parerea...

ca chestie... in locul unui divecy ... prefer o frina centrifuga ... o consider din punct de vedere functional f buna si f fiabila ! la ambasadoarele mele de peste 15 ani merg si acu impecabil...

contrazicema ![/quote] Ai mai schimbat in timp frinele sau sint tot alea originale ?
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 16 Aug 2008, 17:26

frinele ...

frinele de lansare... alea se regleaza... frinele pt peste... nu le-am schimbat niciodata... n-ai de ce ! sint impecabile dupa atitia an de zile de functionare

schimb intre ele piesele de la frina centrifuga ( am de 2-3 marimi ) si le diminuez numarul lor sau chiar le scot de tot in functie de cit fir am pe tanbur... dar am mai zis asta...

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 16 Aug 2008, 20:33

Da despre alea centrifugale ziceam.inseamna ca uzura e neglijabila chiar si dupa mult timp.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 16 Aug 2008, 20:37

nu prea inteleg io ce uzura ar avea alea...

in rest pot sa-ti zic ca uzura e binevenita la ambasadoare... cu cit prind mai multe jocuri cu atit dai mai departe ! trust me ! :wink:

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 17 Aug 2008, 01:01

@ kuintautti . Ai si Abu Morrum sau EXT din alea cu carcasa de aluminiu,dintr-o singura piesa?.Imi plac de numa.

Scrie răspuns