Cred ca e din Cluj ...Nu ma deranjeaza ca a luat peste acasa ,ca si eu iau din cand in cand ,insa daca face parte din persoanele care sustin la sange C&R si pleaca cu strapi ...e bine sa stim si noi ...cu ce sa dam ...sa vedem ...ce avem de facut
ce ne mai cumparam
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
Re: ce ne mai cumparam
Am luat si eu niste benzina azi de un sutar
Parca au scumpit-o iar ...Oricum ,cum o zis "ala" ,cum adica se scumpeste benzina ca eu de cand ma stiu ,tot de 100 lei iau
Cred ca e din Cluj ...Nu ma deranjeaza ca a luat peste acasa ,ca si eu iau din cand in cand ,insa daca face parte din persoanele care sustin la sange C&R si pleaca cu strapi ...e bine sa stim si noi ...cu ce sa dam ...sa vedem ...ce avem de facut
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Nu am auzit sa faca tam-tam de C&R pe aici..
Atunci ...sa fie iubit! Fiecare cu pacatele lui 
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Sa va arat ce mi-a adus mosul
.
Abu Garcia Revo Premier si o Shimano Curado 51E.

Si pentru ca sa aiva pe ce sta au venit impreuna cu ST Croix 5C70MF si cu un St Croix 3C70MHM custom ambele.

Nu vreau sa dau numele rodbuilderului pentru a nu crea impresia ca ii fac reclama
.

Datorita iernii blande am avut timp sa le si probez.
Si astazi au venit si niscai voblere sa am ce arunca cu joardele mai sus amintite
.
X Rap-uri, DT, X Rap Walk-uri, Arbogast Jiterbug, Yo Zuri Hardcore Shad etc.

Abu Garcia Revo Premier si o Shimano Curado 51E.

Si pentru ca sa aiva pe ce sta au venit impreuna cu ST Croix 5C70MF si cu un St Croix 3C70MHM custom ambele.

Nu vreau sa dau numele rodbuilderului pentru a nu crea impresia ca ii fac reclama

Datorita iernii blande am avut timp sa le si probez.
Si astazi au venit si niscai voblere sa am ce arunca cu joardele mai sus amintite
X Rap-uri, DT, X Rap Walk-uri, Arbogast Jiterbug, Yo Zuri Hardcore Shad etc.

nici nu se vede logo-ul pe manerqwe1qwe scrie:[.....]
Nu vreau sa dau numele rodbuilderului pentru a nu crea impresia ca ii fac reclama.
[.....]
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
andrei-ovidiu
- veteran

Pai nu i-ai dat numele da' se vede in poze pe betze
...tare Mosh ai avut
Faine achizitii...sa le incordezi cu folos
Faine achizitii...sa le incordezi cu folos
Fain mos ai avut. Sa imi dai numaru lui sa il sun sa ma viziteze ca ii tare darnic 
Daca am fost "cuminte" 
Nu stiu de pe unde esti dar pe aici in sud nu a fost chiar blanda iarna asta, nu prea este nimic neacoperit de gheata. Oricum fumoase piesele, sa le folosesti cu placere si sa iti aduca multi pesti!