ce ne mai cumparam

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Re: ce ne mai cumparam

Mesaj de vali stratonov » 29 Ian 2013, 15:40

P.S .
Clujul a mai avut si un vice campion national la spinning in 2004 , asta ca sa respectam adevarul istoric :D :D :D te las pe tine sa ghicesti despre cine e vorba. :D :wink:

Desigur povestea traita de tine e cu siguranta mai actuala ....nu-i asa? :roll: :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 29 Ian 2013, 15:45

In orice caz, faza sigur s-a consumat pe vreo piscicola cu un patron de genu': "are balta salau? Are dom'le, uit'asa de mari( marca banu'!!"....Daca ii intrebi de avat sigur zic ca au si ala...doar sa te jecmaneasca de bani...si toamna recoltaza tot...inclusiv strapii de 25 cm. Cam astea sunt "baltile cu salau" pe la noi.
A'ma nu zic ca ii sta bine la un campeon cu punga plina de strapi sub 20cm :)...dar nici strapii aia nu au nici un viitor , nici daca ii eliberezi. Poate daca in alta parte ...da. :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 29 Ian 2013, 17:46

Oare nu a fost pe Zau de campie ? Nu de alta dar acolo Oficial nu se putea pescui din barca ,insa erau cativa cetateni care au avut norocul sa fie acceptati ...Cred ca in cazul asta s-ar putea restrange numarul de suspecti ... :lol:

Ps: a fost si o emisiune " Natura si Aventura " in care pescuia Pavaloiu cu un pescar versat (participant in CN cred ) din Cluj! Au retinut baietii salai ...

Deci? :roll:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Cristian M
junior
junior

Mesaj de Cristian M » 29 Ian 2013, 18:53

Am starnit ceva tambalau pe-aci... oricum toata treaba e off-topic, insa sunt de parere ca ar trebui o noua rubrica "Hall of Shame" aici. Numai ca natura noastra de romani nu ne permite. Inca ne mai dainuie prin memorie si comportament aia cu : shefu ,i-auzi ce-a zis ala despre tine... Se intelege fara prea multe explicatii.
Si da, am gresit cand l-am facut pe "baiat" campion... Balta era Suatu. Nu altele..Poate s-o simti el sa zica ceva inainte sa-l ghiceasca lumea .
There's enough religion in the world to make men hate each other, but not enough to make them love.

Cristian M
junior
junior

Mesaj de Cristian M » 29 Ian 2013, 18:54

vali stratonov scrie:P.S .
Clujul a mai avut si un vice campion national la spinning in 2004 , asta ca sa respectam adevarul istoric :D :D :D te las pe tine sa ghicesti despre cine e vorba. :D :wink:

Desigur povestea traita de tine e cu siguranta mai actuala ....nu-i asa? :roll: :wink:
Anul trecut. Prin vara..
There's enough religion in the world to make men hate each other, but not enough to make them love.

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 29 Ian 2013, 19:07

pai daca tu ai alta mentalitate da dovada .. altfel cum te astepti la schimbare daca cei care pot si stiu nu fac nimic

zi numele.. altfel nimic nu se schimba
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

Cristian M
junior
junior

Mesaj de Cristian M » 29 Ian 2013, 19:14

mynu_cs scrie:pai daca tu ai alta mentalitate da dovada .. altfel cum te astepti la schimbare daca cei care pot si stiu nu fac nimic

zi numele.. altfel nimic nu se schimba
Daca n-o aveam , nu postam absolut nimic. Si spun asta ,pentru ca nu eram frate singurul pescar (activ pe forum) care erau acolo la momentul respectiv... De la ce am scris eu pan' sa-l ghiceasca lumea n-a fost decat un pas.. ;) Nici nu vreau sa-mi inchida contul sau etc ,deoarece "calomniez" persoane "respectabile " !!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 29 Ian 2013, 19:21

Azi am cumparat 2 paini si o placinta , pana acuma :o

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 29 Ian 2013, 19:27

eu am cumparat recent o lada de gume(lakefork , Keitech , etc ) .. un Daiwa certate de 2000 un HM MHX - MB844 un lamiglas skeet reese un fir sunline de 12 moss green :D sa vina caldura :wallbash:
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 29 Ian 2013, 19:35

Tot asa ca si SF..ceva lapte, paine si doua sucuri cu pai la astia mici. Sa ma laud si eu nitel..ca e la moda.

Cristian...tipul e din Cluj?
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Scrie răspuns