discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Cristian M
- junior

andrei-ovidiu scrie:Incredibil...nu-mi vine sa cred...credeam ca suntem singurul popor idiot
Am vazut ca-i plina Londra de polonezi si lituatieni...dar au o paine neagra lituanienii de te lingi pe deste

si niste femei de vorbesti singur
In rest plin de canale, canalase, balti si verdeata toata Anglia...o splendoare

Nu suntem nicidecum singurii

Polonezii ne dau clasa la de-astea ! Ovidiu esti cam off-topic cu muierile si painea lor

))))
Nu e ca nu-mi plac si alea, insa ramanem la pestii si sculele noastre ca numa ne ia cu dureri de cap aiurea

There's enough religion in the world to make men hate each other, but not enough to make them love.
-
anem
- veteran

Cristian M scrie:[.....]
Inca mai e de bine, insa trebuie sa-i mentionez pe compatriotii nostrii, polonezii si lituanienii.. Aceleasi apucaturi. Catch and release numai din vorba. Au prins unii (polonezi)un salau de 8.5 kg I-au taiat capul si l-au umplantat intr-un par pe malul apei sa le faca in ciuda supraveghetorilor.. Si cu asta am zis tot...

aceeasi situatie si aici atat in privinta romanilor cat si in privinta maghiarilor, ucrainienilor, moldovenilor etc ... dar cand imi dau cu parerea si spun lucrurile asta unii sustin ca eu tin cu italienii si imi fac de "rahat" conationalii pentru ca de fapt treaba nu e asa pentru ca se vede mai bine din romania decat vad eu aici pe maluri ...
trebuie precizat ca sunt si oameni OK, dar sunt rari asemeni sturionilor giganti din Dunare ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
Jedi
- veteran

Acum ceva ani , cind inca eram in cautare de locuri bune de pescuit, vad o doamna cu un nene instalati frumos pe scaune, cu sculele plantate pentru sturion. Zic...ia uite domle ce frumos..pescuit familial relaxant de weekend...
Nenea pleaca pina la masina ,cind femeia zdrang in apa cu ambalajele de carton din care consumasera ei pina atunci.
Apoi urla dupa barbasu...---Gicuuu , mai adu o punga de popcorn , cafea si doua beri...
Atunci am fost capabil numa sa o intreb daca obiceiurile au ramas .Nu a priceput ce naiba vreau io sa baigui acolo.
Acum ar pleca inot la cules ambalaje , si ea si barbasu.
E adevarat ca de atunci nu am mai vazut fenomene asemanatoare , doar maluri mizerabile in locurile des frecventate.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
-
Cristian M
- junior

Vis-a-vis de a-i face de rahat pe conationalii nostri, crede-ma ca nu e nevoie.. Se fac ei singuri,nu tre sa-i facem noi. Eu personal n-am foarte multa experienta su spinningul in Romania, deoarece nu practic de multa vreme si sunt mai tot timpul pe alte meleaguri, insa ceea ce am vazut m-a dezgustat pur si simplu. Si nu ma refer aici la jepcari, la plasari, la aia cu curentul ; ci ma refer la marii campioni de spinning , oameni care promoveaza C&R in Romania, care ar trebui sa dea un exemplu. Am fost la o partita scurta pe o balta de langa Cluj si am avut "onoarea" sa il intalnesc pe un anume campion national, bla ,bla,bla. Pescuia omul din barca la salau. Eu de pe mal. Seara cand ne-am dus catre masini, avea ala pungile indesate cu strapa de max 20 cm .Zeci... L-am intrebat : ce faci frate cu amaratii aia ?????? Ii fac cadou la prieteni mi-a raspuns.
Ma abtin sa ii fac public numele, insa cine e din zona stie la cine ma refer.. Greata mi-a facut ,oameni buni. Greata...
Ce pretentii sa mai ai atunci de la tot felul de ne-educati si ageamii ?????
There's enough religion in the world to make men hate each other, but not enough to make them love.
-
ULK
- veteran

M-ai dat gata cu gestul "campionului national" din Cluj

. La spinning sau la ce? Asta pe unde la Taga?
-
Nemernic
- veteran

Cristian M scrie:
Ma abtin sa ii fac public numele, insa cine e din zona stie la cine ma refer.. Greata mi-a facut ,oameni buni. Greata...
C
pai ...spune cine era

daca tot ne-ai facut pofta

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
ULK
- veteran

Campion national din Cluj la spinn eu nu tin minte....Poate era in vizita pe la noi vre-unul din alte parti.
Din alta ramura stiu un campion din asta care mai da la salau...dar nu stiu nimic despre obiceiurile lui de a retine sau nu pestii...deci nu speculez pana nu primim si alte indicii

-
mynu_cs
- veteran

-
Cristian M scrie:Vis-a-vis de a-i face de rahat pe conationalii nostri, crede-ma ca nu e nevoie.. Se fac ei singuri,nu tre sa-i facem noi. Eu personal n-am foarte multa experienta su spinningul in Romania, deoarece nu practic de multa vreme si sunt mai tot timpul pe alte meleaguri, insa ceea ce am vazut m-a dezgustat pur si simplu. Si nu ma refer aici la jepcari, la plasari, la aia cu curentul ; ci ma refer la marii campioni de spinning , oameni care promoveaza C&R in Romania, care ar trebui sa dea un exemplu. Am fost la o partita scurta pe o balta de langa Cluj si am avut "onoarea" sa il intalnesc pe un anume campion national, bla ,bla,bla. Pescuia omul din barca la salau. Eu de pe mal. Seara cand ne-am dus catre masini, avea ala pungile indesate cu strapa de max 20 cm .Zeci... L-am intrebat : ce faci frate cu amaratii aia ?????? Ii fac cadou la prieteni mi-a raspuns.
Ce pretentii sa mai ai atunci de la tot felul de ne-educati si ageamii ?????
da-l gat.. si fa-l de rusine... cum adica sa nu il dai in gat??
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
-
vali stratonov
- veteran

Ma abtin sa ii fac public numele, insa cine e din zona stie la cine ma refer.. Greata mi-a facut ,oameni buni.
Colegu' Clujul nu a avut INCA la spinning campion national, cine stie poate intr-un viitor ....oameni care sa fi fost in lotul national au fost doar 3, Horia Vlasin , Cozma Eugen si Bradatan Ovidiu.
Poate sa fi fost un pescar dintr-un club clujean de pescuit

:roll:tot ce se poate nu neaparat "campion"..
Nu ar fi rau daca am stii despre cine faci vorbire , nu de alta dar sa se mai termine cu fariseismul asta de pescar C&R doar in articole din revista sau pe TV....iar in viata reala aceasi indivizi sa umple sacosa de peste.
Poate la fly....
Gigi stiu unde bati

dar ar gresit adresa crede-ma.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!