ce ne mai cumparam

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
stefanflorin
veteran
veteran

Re: ce ne mai cumparam

Mesaj de stefanflorin » 31 Ian 2013, 10:43

mananc tot ce retin, nu cumpar peste, sustin curentul "eat what you catch, so shoot me!"
Imagine
photo hosting sites
Urasc atarnatorii!

IlieNeamt
veteran
veteran

Mesaj de IlieNeamt » 31 Ian 2013, 10:49

qwe1qwe scrie:Cel mai bine era sa intrebati prima data inainte de a trage concluzii si a face acuze.
Marlele ca si strapii au stat tot pe sir in apa iar la momentul pozei traiau toti.
Faptul ca i-mi place sa fac poze cu tot ce prind, nu doar cu cei mari e o treaba de-a mea.
Ochiul celei mai mici era asa din cauza ca i a intrat ancora in el si efectiv nu am avut ce face.
Sant convins ca voua nu vi sa intamplat niciodata asa ceva.
Daca a-ti fi avut bunavointa ( macar unul din voi ) sa intrebati v as fi spus ca din toti pestii ( 13 ) doar 3 au au ajuns acasa.
Restul s-au intors in apa, dar nah, de ce sa intrebi cand poti sa acuzi direct fara sa te obosesti sa cercetezi.
Ca si informatie ( desi acum ma obosesc eu aiurea ) nu mananc pestele, nu-mi place si nu-i suport mirosul si nu pun mana direct pe el.
Folosesc un prosop de fiecare data sa nu-mi "imput" mana.

" :respekt: ".

Atat timp cat ai un aparat foto cu tine (sau telefon) cred ca acesta are si o functie de inregistrare video. Pe viitor e bine sa inregistrezi cele cateva secunde cu eliberarea pestilor si i-ai "lovi" sub centura pe toti contestatarii :) E simplu, nu ? :respekt:
www.pentrupescuit.ro

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 31 Ian 2013, 10:53

stefanflorin scrie:mananc tot ce retin, nu cumpar peste, sustin curentul "eat what you catch, so shoot me!"
Zambaretule !!!! :lol:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 31 Ian 2013, 10:57

stefanflorin scrie:mananc tot ce retin, nu cumpar peste, sustin curentul "eat what you catch, so shoot me!"
Imagine
photo hosting sites
as spune chiar ca esti in afara legii in cazul in care salaii aia au fost toti prinsi de tine si retinuti ... limita legala fiind sub pestii din sirag. astia suntem si asta e respectul nostru pentru natura ... in veci nu vor fi pesti in apa cu astfel de personaje pe maluri :?

qwe1qwe ... imi permiti sa am mari retineri in ceea ce priveste supravietuirea pestilor din pozele pe care le-ai pus. iar daca tot eliberezi asa cum spui (sper ca imi permiti sa am retineri si aici) atunci care este rostul sa ii chinui aiurea intinzandu-i pe siragul ala ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 31 Ian 2013, 11:03

anem scrie: atunci care este rostul sa ii chinui aiurea intinzandu-i pe siragul ala ...

Valoarea mea ..... :lol:

Ca sa fiu si eu offtopic....file sau nu , pozele ( dpdv fotografic :twisted: ) sunt .... de o mare valoare :lol: :lol: :lol: mai mult ca perfecte :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 31 Ian 2013, 11:17

am avut "o zi buna" si am eliberat vreo 15-20 de pesti sub masura, si daca mai prindeam inca pe atati pesti de masura, mai aveam un sirag pregatit pt. ei, deci ghinionul meu, nu? :twisted:

PS: nu mai dati cu ancore ca oricum nu prindeti peste decat virtual.
PPS: sunt absolut sigur ca aia de mananca rahat ca ei elibereaza tot, ca fac si ca dreg, mari ecologisti fiind de altfel, de fapt in realitate fie habar nu au cum e sa iti miroasa mana a peste, sau pescuiesc numai pe balti private pt. ca doar acolo sunt in stare sa prinda si evident elibereaza tot pt. ca asa se impune si sunt vegheati in permanenta de o luneta cu calibrul 7.62. Mai sunt si cei care baga tot la portbagaj indiferent de specie si dimensiune, si evident cei ca mine care mananca peste si opresc pestii de dimensiune "legala" in cantitati mai mult sau mai putin legale, care cateodata mai pun si poze pe forum ca unii sa isi clateasca ochii cu pesti adevarati (nu e cazul meu de altfel), eu am vrut sa fiu putin ironic cand am postat poza (daca vreti pun altele si mai sangeroase :twisted: ), pt ca in permanenta ii atacati pe cei care au o partida mai bunicica si vor sa isi impartaseasca cu voi trairile.

PPPS: jos BASESCU!

PPPPS: am prins tone de peste in Anglia si nu am retinut niciunul....de ce? pt ca imi permiteam sa cumpar din supermarket, pt. ca nimeni nu retine peste acolo, pt. ca pestii pe care ii prinzi in apele lor, daca le dai drumu stii ca data viitoare ii gasesti tot acolo nu in supermarketuri ca la noi
Urasc atarnatorii!

qwe1qwe
senior
senior

Mesaj de qwe1qwe » 31 Ian 2013, 11:25

Cu permisiunea Dvs., este ultima mea interventie pe acest subiect
Sa ma las prins in aceasta polemica ar insemna sa le acord credit celor care arunca cum pietre si nu cred ca merita efortul.
De dragul discutiei mai spun doar: bineinteles ca exista si poze in care eliberez pestii, dar cum am mai spus toti au aruncat cu pietre dar nimeni nu a cerut detalii inainte de a face asta.
Cei care CONTEAZA si care REPREZINTA CEVA pentru mine, ma cunosc si stiu ce fel de pescar sant.
Ce am vrut sa spun este ca am reusit de la primele partide cu noile achizitii sa le fac proba frumos.
Restul......."Cainii latra caravana trece".

qwe1qwe
senior
senior

Mesaj de qwe1qwe » 31 Ian 2013, 11:29

Desi am spus ca nu merita, ma mananca sa fac si urmatorul pas, si anume :
Imagine
Imagine

Accept scuzele si pe privat daca nu aveti "cohones" sa le postati mai jos.

qwe1qwe
senior
senior

Mesaj de qwe1qwe » 31 Ian 2013, 11:36

Imagine
Imagine

Calin C
senior
senior

Mesaj de Calin C » 31 Ian 2013, 11:58

ON Topic Ce ne mai cumparam.... recent niste Tn-uri, sunt curios cum sunt/ evolueaza...am auzit referinte interesante despre ele.

Scrie răspuns