photo hosting sites
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
qwe1qwe scrie:Cel mai bine era sa intrebati prima data inainte de a trage concluzii si a face acuze.
Marlele ca si strapii au stat tot pe sir in apa iar la momentul pozei traiau toti.
Faptul ca i-mi place sa fac poze cu tot ce prind, nu doar cu cei mari e o treaba de-a mea.
Ochiul celei mai mici era asa din cauza ca i a intrat ancora in el si efectiv nu am avut ce face.
Sant convins ca voua nu vi sa intamplat niciodata asa ceva.
Daca a-ti fi avut bunavointa ( macar unul din voi ) sa intrebati v as fi spus ca din toti pestii ( 13 ) doar 3 au au ajuns acasa.
Restul s-au intors in apa, dar nah, de ce sa intrebi cand poti sa acuzi direct fara sa te obosesti sa cercetezi.
Ca si informatie ( desi acum ma obosesc eu aiurea ) nu mananc pestele, nu-mi place si nu-i suport mirosul si nu pun mana direct pe el.
Folosesc un prosop de fiecare data sa nu-mi "imput" mana.
"".
Zambaretule !!!!stefanflorin scrie:mananc tot ce retin, nu cumpar peste, sustin curentul "eat what you catch, so shoot me!"
as spune chiar ca esti in afara legii in cazul in care salaii aia au fost toti prinsi de tine si retinuti ... limita legala fiind sub pestii din sirag. astia suntem si asta e respectul nostru pentru natura ... in veci nu vor fi pesti in apa cu astfel de personaje pe maluristefanflorin scrie:mananc tot ce retin, nu cumpar peste, sustin curentul "eat what you catch, so shoot me!"
photo hosting sites
anem scrie: atunci care este rostul sa ii chinui aiurea intinzandu-i pe siragul ala ...