ce ne mai cumparam

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
anem
veteran
veteran

Re: ce ne mai cumparam

Mesaj de anem » 31 Ian 2013, 11:58

stefanflorin scrie:[.....]
PPS: sunt absolut sigur ca aia de mananca rahat ca ei elibereaza tot, ca fac si ca dreg, mari ecologisti fiind de altfel, de fapt in realitate fie habar nu au cum e sa iti miroasa mana a peste, sau pescuiesc numai pe balti private pt. ca doar acolo sunt in stare sa prinda si evident elibereaza tot pt. ca asa se impune si sunt vegheati in permanenta de o luneta cu calibrul 7.62. Mai sunt si cei care baga tot la portbagaj indiferent de specie si dimensiune, si evident cei ca mine care mananca peste si opresc pestii de dimensiune "legala" in cantitati mai mult sau mai putin legale, care cateodata mai pun si poze pe forum ca unii sa isi clateasca ochii cu pesti adevarati (nu e cazul meu de altfel), eu am vrut sa fiu putin ironic cand am postat poza (daca vreti pun altele si mai sangeroase :twisted: ), pt ca in permanenta ii atacati pe cei care au o partida mai bunicica si vor sa isi impartaseasca cu voi trairile.
Eu ti-as zice sa nu fi atat de sigur de toate cele scrise mai sus. O singura data in viata mea am pescuit pe o apa privata si aia doar pentru ca nu aveam permisul de pescuit la vremea respectiva si crede-ma ca anul asta, de exemplu, mi-a mirosit mana a peste mai mult decat poate 90% din cei prezenti aici pe forum iar din toti pestii prinsi nici macar unul nu a ajuns in alt loc decat apa din care l-am scos. Si nu imi spune ca alte tari si alte chestii de genul asta pentru ca situatia era la fel si cand pescuiam in apele din romania.

Nu atac pe cei care au avut o partida mai buna, ii atac pe cei care habar n-au ce inseamna respectul pentru natura, pe cei care se lamenteaza ca nu sunt pesti in ape dar ei cum prind ocazia cum fac prapad pe unde apuca.
qwe1qwe scrie:Desi am spus ca nu merita, ma mananca sa fac si urmatorul pas, si anume :

[poze]

Accept scuzele si pe privat daca nu aveti "cohones" sa le postati mai jos.
Sorry, dar din pozele postate mai sus as zice ca erau mai multe stiuci (nu doar una) iar de salai nu mai vorbesc. Faptul ca ai pus o poza cu o marlita (probabil sub limita legala) eliberata nu imi spune nimic ...

si ca sa nu fiu off-topic ... azi pana acum mi-am cumparat 2 cafele :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 31 Ian 2013, 12:00

stefanflorin scrie:am avut "o zi buna" si am eliberat vreo 15-20 de pesti sub masura, si daca mai prindeam inca pe atati pesti de masura, mai aveam un sirag pregatit pt. ei, deci ghinionul meu, nu? :twisted:

PS: nu mai dati cu ancore ca oricum nu prindeti peste decat virtual.
PPS: sunt absolut sigur ca aia de mananca rahat ca ei elibereaza tot, ca fac si ca dreg, mari ecologisti fiind de altfel, de fapt in realitate fie habar nu au cum e sa iti miroasa mana a peste, sau pescuiesc numai pe balti private pt. ca doar acolo sunt in stare sa prinda si evident elibereaza tot pt. ca asa se impune si sunt vegheati in permanenta de o luneta cu calibrul 7.62. Mai sunt si cei care baga tot la portbagaj indiferent de specie si dimensiune, si evident cei ca mine care mananca peste si opresc pestii de dimensiune "legala" in cantitati mai mult sau mai putin legale, care cateodata mai pun si poze pe forum ca unii sa isi clateasca ochii cu pesti adevarati (nu e cazul meu de altfel), eu am vrut sa fiu putin ironic cand am postat poza (daca vreti pun altele si mai sangeroase :twisted: ), pt ca in permanenta ii atacati pe cei care au o partida mai bunicica si vor sa isi impartaseasca cu voi trairile.

PPPS: jos BASESCU!

PPPPS: am prins tone de peste in Anglia si nu am retinut niciunul....de ce? pt ca imi permiteam sa cumpar din supermarket, pt. ca nimeni nu retine peste acolo, pt. ca pestii pe care ii prinzi in apele lor, daca le dai drumu stii ca data viitoare ii gasesti tot acolo nu in supermarketuri ca la noi
Ai de munca tata :lol: ...cred c-o sa ai o iarna luuunga...de nervi si de scris :lol1: Ai pus o poza si ai scris un rand care o sa te bantuie :lol:

Btw, salaii din poza sunt aia de "acolo" de "atunci" :?: :lol:

dumi_id
veteran
veteran

Mesaj de dumi_id » 31 Ian 2013, 12:01

AMR 2 saptamani.....Abia astept sa vina marfa...chestii foarte interesante ;)

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 31 Ian 2013, 12:07

andrei-ovidiu scrie: :lol:

Btw, salaii din poza sunt aia de "acolo" de "atunci" :?: :lol:
Da :lol1:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 31 Ian 2013, 12:15

Tu n-ai fost acolo niciodata...de unde stii? :lol1: Sau ai fost si nu stiu io?! :lol1:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 31 Ian 2013, 12:17

andrei-ovidiu scrie:Tu n-ai fost acolo niciodata...de unde stii? :lol1: Sau ai fost si nu stiu io?! :lol1:
eu sunt peste tot, n-ai inteles asta pana acum ? :lol1: :wallbash:
ontopic: azi mi-am cumparat un pachet de tigari :mrgreen:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 31 Ian 2013, 12:59

@ Ovidiu: ceva de genul, (nu toti :twisted: )

@Nemernicosul: dupa ce apare zana cea mica, nu o sa fi decat cu scutecul si sticluta de laptic :lol1:

@anem : nu am dorit sa te insult cumva, daca ai fi mancator de peste sigur ti-ai schimba optica, si la urma urmei nu putem cataloga pe nimeni, nu avem dreptul sa facem asta.

Asa ca si chestie generala: "TU" (la modul general vorbind) conduci o masina? de ce? ia o bicicleta pt ca masina distruge stratul de ozon si in curand eu si viitorii mei copii, noi cei care nu folosim o masina, din cauza ta o sa facem cancer de piele si la plamani pt. ca radiatiile UV devin din ce in ce mai puternice iar aerul din ce in ce mai irespirabil.
Deci oricum am da-o nici unul din noi nu are dreptate mai multa decat celalalt pentru ca punctele ale amandurora merita respect si intelegere.
Urasc atarnatorii!

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 31 Ian 2013, 14:09

:)
on topic: DOO ghilete la Satriani, in Mai, la buza ghitarei electro-mendezuitoare, finnesco-progresive pentru urechi rafinate! :twisted:

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 31 Ian 2013, 14:14

D_ali scrie::)
on topic: DOO ghilete la Satriani, in Mai, la buza ghitarei electro-mendezuitoare, finnesco-progresive pentru urechi rafinate! :twisted:
tot on topic : mi-am luat un jig 10/0 cu plumb de 56 gr, sa iti trag pe cocoasa diseara :lol1: sau poate sa iti agat de urechea aia rafinata ? :roll:
Mai vrei sa vezi ceva sau aduc numai banana ? :lol1:

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 31 Ian 2013, 14:28

Una la "mana" (adica hand) si nu la propriu, asha metaforic cum iti place tie, un 10/0 mai ushurel se'ncarca mai bine pe carca lu' matale...
...si-apoi asta: http://www.youtube.com/watch?v=LH5ay10RTGY

Scrie răspuns