Casting sau spinning?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- kuin tauti
- veteran
aseara am fo olea zis matol si cam zgircit la vorbe ... deci se poate intelege gresit multe...Sami_valentin scrie:Am deschis un topic in care v-am spus ca am comandat un Kistler Magnesium,insa nu a venit ,insa avand o pasiune mare am mai pus ceva bani si am luat un St Croix Legend Elite 3/8-1 1/2 oz.Credeti ca am iesit in castig in acest fel? Batul nu am apucat sa il testez,maine ii fac inaugurarea
Mulineta e Citica 201 E,credeti ca e un combo reusit pentru jiguri?
cind am zis... nu... ma referam ca nu ai iesit in cistig in felul asta....
singuru fel in care ai iesi in cistig e in functie de gusturi...
bani vs gusturi e greu de cintarit !
tu cu sculele astea ai sa te descurci numa bine indiferent ce gindesc io sau altii
Ma refeream ca am iesit in castig la bat.Pe Magnesium trebuia sa dau 750 lei ,iar pe Legend Elite(cu reducere 25%) am dat 1000 lei.Gandesc ca pentru o diferenta de 250 lei am castigat mai mult,avand in vedere calitatea batului(din cele spuse de altii).
Eu practic am cerut o parere despre acest combo,cum se comporta la jiguri de 28 grame si chiar spre 40 game,avand in vedere conditiile de pescuit(curent,loc ).
Eu practic am cerut o parere despre acest combo,cum se comporta la jiguri de 28 grame si chiar spre 40 game,avand in vedere conditiile de pescuit(curent,loc ).
- kuin tauti
- veteran
ma logica ta zice ca ai dat mai multi bani pe un bat care tie si altora ti se pare mai bun decit pe altu.... si intrebi daca ai iesit in cistig...
daca dai mai mult... cum poti iesii in cistig ?
nu mai socotii reducerile... si cit au cerut initial pe ele.. ca alea is chestii de marketing... cii soscoteste pretul final ala la care ajunge in mina ta...
dupa ratinamentul meu... ieseai in cistig daca luai un bat mai bun cu aceiasi bani sau mai putini... ca sa nu-ti mai zic caci aceiasi pesti ii vei prinde si cu una dar si cu cealalata ... bine... cu diferenta ca pescuitul pt tine ar fi fo mai placut cu una dintre ele
deci gusturi vs pret ... cum am zis asta e greu de cintarit iar la greutatile alea... 28-40 grame ... cam cu orice zboara numa bine deci nu tre fitze nici asa multi bani investiti...
deci nu... nu ai iesit in cistig...
da ! ... ai scule bune !
sa le porti sanatos !
daca dai mai mult... cum poti iesii in cistig ?
nu mai socotii reducerile... si cit au cerut initial pe ele.. ca alea is chestii de marketing... cii soscoteste pretul final ala la care ajunge in mina ta...
dupa ratinamentul meu... ieseai in cistig daca luai un bat mai bun cu aceiasi bani sau mai putini... ca sa nu-ti mai zic caci aceiasi pesti ii vei prinde si cu una dar si cu cealalata ... bine... cu diferenta ca pescuitul pt tine ar fi fo mai placut cu una dintre ele
deci gusturi vs pret ... cum am zis asta e greu de cintarit iar la greutatile alea... 28-40 grame ... cam cu orice zboara numa bine deci nu tre fitze nici asa multi bani investiti...
deci nu... nu ai iesit in cistig...
da ! ... ai scule bune !
sa le porti sanatos !
Multumesc! Aici nu e vorba de fite,daca m-ati cunoaste personal ati vedea acest lucru.Aseara am dat prima oara cu el si isi merita fiecare banut(am facut eforturi foarte mari sa il iau,lucrez la patron,nu sunt patron).Am fost cu un prieten care are un Kistler Lta si amandoi am observat o mai mare senzitivitate la St Croix si e si mai usor.Uneori mai bine dai ceva mai mult ca si pret ,daca calitatea este superioara.Pana la urma poti da si cu un bat de 50 lei si sa prinzi foarte bine si alti cu scule scumpe sa nu ia nimic,asta o stiam si eu.Probabil m-ati inteles gresit.Imi pare rau ca nu am primit opinii de la posesorii de St Croix,dar cine stie...topicul e deschis.
- semlecangheorghe
- veteran
Legend Elite e o super lanseta,nu ai facut o alegere rea...Dimpotriva..Am si eu un Legend Elite dar in varianta de spinning si sunt foarte multumit de ea...Foarte senzitiva,foarte usoara,lucrata foarte bine cu componente de calitate...Intr-un cuvant isi merita fiecare banut..Sami_valentin scrie:Multumesc! Aici nu e vorba de fite,daca m-ati cunoaste personal ati vedea acest lucru.Aseara am dat prima oara cu el si isi merita fiecare banut(am facut eforturi foarte mari sa il iau,lucrez la patron,nu sunt patron).Am fost cu un prieten care are un Kistler Lta si amandoi am observat o mai mare senzitivitate la St Croix si e si mai usor.Uneori mai bine dai ceva mai mult ca si pret ,daca calitatea este superioara.Pana la urma poti da si cu un bat de 50 lei si sa prinzi foarte bine si alti cu scule scumpe sa nu ia nimic,asta o stiam si eu.Probabil m-ati inteles gresit.Imi pare rau ca nu am primit opinii de la posesorii de St Croix,dar cine stie...topicul e deschis.
Until next time....Tight Lines!
De ce simti nevoia sa sustina altii alegerea facuta de tine?!
Ai luat capul de serie de la una dintre cele mai bune firme de lansete din lume! Gata!...de ce crezi ca nu ai ales bine?! Sau de ce cauti sa te convingi ca ai iesit bine la bani?!
Cand alegi sa cumperi o lanseta scumpa niciodata nu ai sa iesi bine la bani, insa ai alte avantaje de care trebuie sa te bucuri.Traieste placerea de a pescui cu o scula buna, nu mai despica firu'-n 4, ca pana la urma o sa te indoiesti ca ai facut alegerea cea mai buna.
Eu in acest monent a 4 lansete Legend Elite si cred ca am facut cea mai bua alegere cand am optat pt ele.
Peste poti sa prinzi cu orice lanseta, dar nu orice lanseta iti poate oferi maximum de placere.
...asa ca fi linistit, ai ales BINE!
Ai luat capul de serie de la una dintre cele mai bune firme de lansete din lume! Gata!...de ce crezi ca nu ai ales bine?! Sau de ce cauti sa te convingi ca ai iesit bine la bani?!
Cand alegi sa cumperi o lanseta scumpa niciodata nu ai sa iesi bine la bani, insa ai alte avantaje de care trebuie sa te bucuri.Traieste placerea de a pescui cu o scula buna, nu mai despica firu'-n 4, ca pana la urma o sa te indoiesti ca ai facut alegerea cea mai buna.
Eu in acest monent a 4 lansete Legend Elite si cred ca am facut cea mai bua alegere cand am optat pt ele.
Peste poti sa prinzi cu orice lanseta, dar nu orice lanseta iti poate oferi maximum de placere.
...asa ca fi linistit, ai ales BINE!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB