Casting sau spinning?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Bine, amice Gheorghe...doar diferenta de varsta ma indeamna..ce aproximez la vreo 15-20 de ani
Dar daca insisti
Sami...vezi batul ala , nu iti place, cumperi altul mai light si gata...o sa ai doua bete bune , pentru diferite aplicatii, locuri, atat.
Am mai citit pe undeva ca pentru incepatori in casting este mai recomandat sa incepe sa lanseze cu un bat mai tare si greutati mai mari..pana prinde miscarea....deci cred ca e ok.

Sami...vezi batul ala , nu iti place, cumperi altul mai light si gata...o sa ai doua bete bune , pentru diferite aplicatii, locuri, atat.
Am mai citit pe undeva ca pentru incepatori in casting este mai recomandat sa incepe sa lanseze cu un bat mai tare si greutati mai mari..pana prinde miscarea....deci cred ca e ok.
- semlecangheorghe
- veteran
Cred ca ar trebui un topic special pentru asta.ULK scrie:Dl.Gheorghe...si da si nu. Nu toate americanismele intra in acest tipar de echivalare cu Europa. Ce stiu sigur: Kistler si Cabelas da ...dar nici chiar de la 40 la 100 g . Poate ne da Musti ceva date...el are mai multe bete americaneSau cine mai are americane.

Ca idee, pe un XML 705 (max 1 oz) am pus peste patrujde grame iar pe Avidul ML de la St. Croix am pus vreo 35 parca, pe un vant napraznic.
Cum e si firesc, cand folosesti greutati peste puterea inscrisa pe lanseta (fie ea si americana) nu mai lansezi ci poate arunci. Adica lipseste sfichiul, dai mai din umar, asa...
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- semlecangheorghe
- veteran
Hai ca-i raspund dintr-un foc si lui Leba, cu un contraexemplu foarte aproape de exemplul lui. Un Cabela's XML 703, care e cotat de la 1/8 la 5/8 si care la 15g gafaie... Si un altul. Una dintre lansetele mele preferate, All Star Titanium Inshore 1/16-1oz cotatie de fabrica. Nu s-o fi rupand la 1 oz, dar nici nu pescuiesti cu el...
Deci, eu zic ca tre' discutat despre bat cu bat. Fraza: "betele americane sunt mai puternice decat scrie pe ele" este valabila. Sau nu...
Deci, eu zic ca tre' discutat despre bat cu bat. Fraza: "betele americane sunt mai puternice decat scrie pe ele" este valabila. Sau nu...

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
- semlecangheorghe
- veteran
Musti scrie:Hai ca-i raspund dintr-un foc si lui Leba, cu un contraexemplu foarte aproape de exemplul lui. Un Cabela's XML 703, care e cotat de la 1/8 la 5/8 si care la 15g gafaie... Si un altul. Una dintre lansetele mele preferate, All Star Titanium Inshore 1/16-1oz cotatie de fabrica. Nu s-o fi rupand la 1 oz, dar nici nu pescuiesti cu el...
Corect contraexemplul, am pipait 703ul ala si mi s-a parut firava ...intr-un mare fel.
Scuze de oftopic.
Nu poate face cineva un split spre un subiect nou?

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team