discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
smg
- senior

-
luci833 scrie:chiar asa de unde,eu sincer ma multumesc si cu putin si bun
fire antinse

Cand ai inceput topicul ai precizat un buget de aproximativ 300 roni .daca specificai 20-30 roni nu-ti mai incarcam topicul !
Ai primit o recomandare la un buget de 30 roni .ia-le si sa-mi zici si mie despre cizmele minune ....crezi ca eu plateam aproximativ 500roni daca ...kakaturile alea de 30 de roni erau asa bune ?
Eu ti-am dat un sfat ca sa nu arunci niste bani pe ce altii prind ..fluturi pe ...viscol ...!
Scump, si prost am mai vazut ..ieftin si bun ...niciodata !
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !
-
luci833
- utilizator constant

da stai un pic aratami mie unde am precizat eu 300 ron??
nam precizat nicaieri nici un buget
-
stefanflorin
- veteran

Smg unde ai gasit tu cizme la 30 de lei ca sa ne luam si noi...nici alea de cauciuc nu le gasesti la banii aia.
138 de euro nu sunt tocmai 500ron, ci mai degraba undeva spre 600. Multi nu castiga atat intr-o luna. Daca tu iti permiti, e normal sa folosesti lucruri scumpe si poate mai de calitate.
Eu am multe ierni in cizmele alea, si nu pe barca, in zapada, unde e mult mai frig la picioare.
Urasc atarnatorii!
-
smg
- senior

-
lucifier1986 scrie:pai sa nu ia apa,buget 300 lei.
Nu cumva tu ai scris asta ?
-
smg
- senior

-
stefanflorin scrie:Multumesc la fel!
De la 138 de euro la 25-30, pretul unei perechi de cizme, e cale lunga, si putini isi permit sa dea atatia bani pe niste bocanci.
Florine eu m-am ghidat dupa cele scrise de tine ...apoi mi-am dat seama ca 25-30 scrisi de tine erau de fapt euro ....!
Cei 138 euro erau pretul de pe site ...in fapt am platit pe ei 490 roni ,daca vrei iti zic pe privat de unde i-am luat pt ca-l cunosti si tu pe tipul cu magazinul respectiv !
Eu zic sa ne oprim aici pt ca deviem de la subiect

!
-
dalea robert
- senior

Am si eu o nelamurire-problema! Am cumparat de vreo 6 ani de pe cabelas o pereche de bocanci Prologic Advantage MAX 4 HD, nu mai retin exact cat am dat pe ei, insa pana la ultima partida de pescuit intram cu ei in apa pana aproape de 2/3 din inaltimea lor, pana unde se termina izolatia dintre limba si corpul bocanc-ului si nu a intrat apa niciodata, ca sa-mi faca surpriza cu putina apa din barca, dupa ce am stat vreo 4-5 ore cu apa de 2 degete, sau nici atat, in barca, atunci cand am iesit eram leoarca la picioare! Poate cineva sa-mi spuna de ce? Sau, mai bine zis, de ce cand intram in apa cu tot bocancul n-am avut probleme si cu apa nici cat talpa am iesit murat? Este vreo solutie pentru interior sau exterior care se poate folosi pentru a intretine impermeabilitatea, sau pentru a impermeabiliza?
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
-
Jedi
- veteran

dalea robert scrie:Am si eu o nelamurire-problema! Am cumparat de vreo 6 ani de pe cabelas o pereche de bocanci Prologic Advantage MAX 4 HD, nu mai retin exact cat am dat pe ei, insa pana la ultima partida de pescuit intram cu ei in apa pana aproape de 2/3 din inaltimea lor, pana unde se termina izolatia dintre limba si corpul bocanc-ului si nu a intrat apa niciodata, ca sa-mi faca surpriza cu putina apa din barca, dupa ce am stat vreo 4-5 ore cu apa de 2 degete, sau nici atat, in barca, atunci cand am iesit eram leoarca la picioare! Poate cineva sa-mi spuna de ce? Sau, mai bine zis, de ce cand intram in apa cu tot bocancul n-am avut probleme si cu apa nici cat talpa am iesit murat? Este vreo solutie pentru interior sau exterior care se poate folosi pentru a intretine impermeabilitatea, sau pentru a impermeabiliza?
Poate a imbatrinit materialul din care e talpa, s-a fisurat si urca apa prin fenomenul capilar...
Sint tot felul de lichide de impermeabilizat corturile , pantalonii de intrat in apa . Cred ca si o ceara lichida de lustruit masina ar face ceva treaba, chiar si spraiurile de dat luciu la anvelope...
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
-
luci833
- utilizator constant

salutare!!!
tin ferm cu cizmele am fost toata iarna cu EVA la pescuit si a fost super la -7 grade si nu mia fost frug de loc
mersii smg.acum vine primavara la debara cu ele