BOCANCI DE IARNA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: BOCANCI DE IARNA
Ce face talpa vibram?
sigur nu vibreazaDoru Voican scrie:Ce face talpa vibram?

-are o aderenta f buna pe pietre umede....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- stefanflorin
- veteran
Am eu Scarpa cu goretex si talpa vibram (nu stiu unde-s facuti), caldurosi, impermeabili, rezistenti dar sa ma cac pe talpa VIBRAM ca mare panarama e...daca scuipi jos si calci pe locul ala risti sa aluneci! Am in schimb o pereche de BIT, astia made la noi, care pot sa afirm cu fruntea sus ca la capitolul rezistenta in timp nu cred ca au rival...talpa super aderenta, cusaturi bune, piele foarte groasa, nu foarte rezistenti la apa si nici la frig. O sa iau talpa de la unii si o sa o pun la ceilalti si o sa am o pereche de bashcheti perfecti!

Urasc atarnatorii!
vezi ca si vibramurile alea is cu schepsis.... am avut si eu trezeta de munte cu vibram si pe piatra cu mazga sau dala era infern...dar am vazut bocanci de wading u vibram pe care doar cu ceva gheare sa ii fi depasit la aderenta....
la fel pt vara am niste merrl cu vibram ...si nu-s cum e pasla pe bolovani uzi cu verdeata......
la fel pt vara am niste merrl cu vibram ...si nu-s cum e pasla pe bolovani uzi cu verdeata......
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
eu de 4 ani tot ii port p-astia: http://www.grisport.ro/produse/grisport/11205d15g.html
si nici pe dracu n-au. Caldurosi, rezistenti la apa, aderenta buna pe pietre umede...
si nici pe dracu n-au. Caldurosi, rezistenti la apa, aderenta buna pe pietre umede...
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
am si eu o pereche de ghete Timberland cu talpa Vibram ... pe piatra uda zici ca-s pe patine ...
Vibram-ul nu e tocmai ce trebuie pentru pietre ude (depinde mult si de geometria talpii). Nu mi-am cumparat niciodata chestii speciale pentru astfel de situatii dar dintre toate incaltamintele ce mi-au trecut prin mana (picioare
) talpa cea mai misto pentru treburile astea o aveau niste sandale de la Teva, Terra Fi 2. Cu chestiile alea nu aluneci parca nici de-al naibii. Din pacate modelul ala se gaseste foarte greu pentru ca a aparut Terra Fi 3 de ceva timp, care, chiar daca din punct de vedere al aderentei pastreaza aceleasi calitati sunt mult mai incomode decat precedentul model.

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Talpa Vibram e foarte rigida si dura, e pentru catarat pe stanci si bolovani ascutiti. nu ii simti in talpa. De obicei sunt pentru bocancii de trecking/ hiking pe munte. Pentru alunecare conteaza si forma talpii. Una e aderenta in zapada si alta e pe piatra umeda.
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
- stefanflorin
- veteran
Ce am eu e clar gandit pt. hiking/drumetii/etc. pe munte deci teoretic ar trebui ca pe o dala/piatra sa stea foarte bine. Cand urci pe munte ai parte de toate: zapada, namol, piatra umeda, mazga, stanci ascutite, etc. deci ar trebui sa fie ok. Probabil ca "vibram" ca si concept e mai mult marketing si mai putin eficient dat fiind faptul ca din cate vad nu-s singurul de pe acest forum care se loveste de neplaceri cand vine vorba de Vibram...cine mai stie 

Urasc atarnatorii!
Vibram serefera la constructia talpii si nu la material. Dca este un cauciuc bun nu ar trebui sa alunece in orice conditii de umezeala.