BOCANCI DE IARNA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: BOCANCI DE IARNA
Firmele Reichle si mammut au fabrici in roamania (cred ca e chiar aceeasi ca sunt modele ce seamana izbitor de bine) si unii bocanci au preturi decente 300-400 ron.
VIBRAM e de fapt o fabrica de talpi de guma din Albizzate, Italia.... fondata de domnul Vitale Bramani. probabil nu fac numai talpi foarte rigide....
Intra putin aici:http://www.lytos.ro/
Nu-mi dati sfaturi! Stiu sa gresesc si singur!
stii cat este salariul minim in Romania? 750ronBRUTdumi_id scrie:....... unii bocanci au preturi decente 300-400 ron.
asta inseamna 565lei net.
si sunt cateva milioane de oameni care au salariile astea.
in rest.......scuze de offtopic.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Afirmatia asta o poti face si la topicurile despre mulinete de 2000 ron. Exista si bocanci cu preturi de 100-150 ron si sunt bocancii perfecti pentru anumiti oameni.
s-a maritadiwolf scrie:stii cat este salariul minim in Romania? 750ronBRUTdumi_id scrie:....... unii bocanci au preturi decente 300-400 ron.
asta inseamna 565lei net.
si sunt cateva milioane de oameni care au salariile astea.
in rest.......scuze de offtopic.

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
da, scuze, mare marire ce sa spun 800lei brut, ~ 600lei net 

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Cauta bocanci Danner, daca au si goretex sunt pe viata.
Prieteniile sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare
salutare tuturor! scuze off topic
cineva a folosit cizme eva pa timp de iarna la pescuit??
cum sunt??
cineva a folosit cizme eva pa timp de iarna la pescuit??
cum sunt??
talpa VIBRAM anainte de lipire e moale nu e chiar asa rigida,rigiditatea o da brantul(material plastic)
e gros an diametru.de ex am lucrat cu brant de aproape 5mm la calcai spre interior si la varf de 3mm
bineanteles numai cu gore tex,sper ca va fost de ajutor!!

e gros an diametru.de ex am lucrat cu brant de aproape 5mm la calcai spre interior si la varf de 3mm
bineanteles numai cu gore tex,sper ca va fost de ajutor!!