BOCANCI DE IARNA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- senior
Re: BOCANCI DE IARNA
Luci, eu folosesc de 3 ierni cizme de EVA, din alea cu ciorap detasabil in interior. Am ajuns la ele dupa ce am probat de-a lungul anilor tot felul de bocanci. Eu am o problema cu circulatia periferica, si imi ingheata imediat extremitatile, si am tot probat incaltari pentru pescuitul la copca. Singura problema pe care o vad eu la ele e dimensiunea oarecum mare, data de grosimea materialului din care sunt facute, insa sunt confortabile pe gheata. La cat costa, se merita sa le incerci.
- stefanflorin
- veteran
Eu de vreo 5-6 ani folosesc cizme din Eva (aceiasi pereche), sunt cele mai calduroase incaltari din cate am avut, le-am pescuit si la -20 de grade fara probleme. Pastreaza foarte bine temperatura corpului, rezista la tavaleala, extrem de usoare, iar sigurul mare minus ar fi ca imi transpira picioarele in ele.
Urasc atarnatorii!
am ancercat si eu iarna bocanci si lana ,etc
am probat saptaman trecuta o perehe,usori,confortabili,si anplus ai mai adaug si ciorapi termo si sigur nu o sa mai am treaba,sper?? eu cred ca merita
are vreo inportanta firma??
eu iam gasit pe astia http://www.pescar-expert.ro/cumpara/ciz ... go-6978530, 
am probat saptaman trecuta o perehe,usori,confortabili,si anplus ai mai adaug si ciorapi termo si sigur nu o sa mai am treaba,sper?? eu cred ca merita
are vreo inportanta firma??

cu transpiratia nui bai
sa spala ,
sa nu ami angete picioarele,odata ce ma ia frigu la picioare as gata.
a apropo is rezistentii la zgarituri.alunecari pe zapada sau gheata??
mersii de sfaturi marcel gheorghita & stefanflorin
sa spala ,

a apropo is rezistentii la zgarituri.alunecari pe zapada sau gheata??
mersii de sfaturi marcel gheorghita & stefanflorin
-
- senior
Apa din transpiratie tine frig in papuci. Sfatul meu e sa te feresti de ciorapi de bumbac, care mentin umezeala, si sa treci pe sosete termo (de ski), din materiale supraelastice, sau din lana, care permit vaporilor din transpiratie sa iasa spre exterior. Eu, iarna, la copca, plec de acasa cu o alta pereche mai subtire de bocanci, si ma schimb pe malul apei. Chiar daca in momentul ala imi ingheata picioarele, pana ajung pe balta si fac cateva copci, ma incalzesc. Cat despre alunecat, fereste-te de gheata sticla pe care e zapada sau gheata marunta (bine, pe astfel de gheata nu stai decat cu crampoane), in rest sunt rezistenti, daca nu calci pe cuie sau alte obiecte ascutite. Ti-am zis, la mine deja au 3 ierni...Lemigo sunt buni, isi merita anii...
Am luat si eu mult laudatele cizme din Eva .....la pescuit din barca la o temperatura de -5/-7 grade dupa maxim 4,5 ore ai picioarele varza !
Am folosit niste ciorapi de schii care aveau specificatia de -10 grade si...degeaba cu aceste mult laudate cizme...!
Am folosit niste ciorapi de schii care aveau specificatia de -10 grade si...degeaba cu aceste mult laudate cizme...!
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !
- stefanflorin
- veteran
Esti probabil unicul om care a patit asa ceva...in trupa mea toti avem cizme de genul, nimeni nu s-a plans vreodata de frig cu cizmele astea.smg scrie:Am luat si eu mult laudatele cizme din Eva .....la pescuit din barca la o temperatura de -5/-7 grade dupa maxim 4,5 ore ai picioarele varza !
Urasc atarnatorii!
@ stefanflorin ,iti doresc purtare indelungata si sa-ti asigure confortul necesar !
Eu unul am luat asta de care sunt intra-devar multumit http://orizo.webs.com/apps/photos/photo ... d=38072711!
Eu unul am luat asta de care sunt intra-devar multumit http://orizo.webs.com/apps/photos/photo ... d=38072711!
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !
- stefanflorin
- veteran
Multumesc la fel!
De la 138 de euro la 25-30, pretul unei perechi de cizme, e cale lunga, si putini isi permit sa dea atatia bani pe niste bocanci.
De la 138 de euro la 25-30, pretul unei perechi de cizme, e cale lunga, si putini isi permit sa dea atatia bani pe niste bocanci.
Urasc atarnatorii!
chiar asa de unde,eu sincer ma multumesc si cu putin si bun
fire antinse
fire antinse