Bat moderat, medium/heavy, 2.10-2.40m - recomandari

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 08 Aug 2008, 13:05

ai dreptate in ceea ce priveste "pusul patei" totusi nu este cazul aici... inca sunt in cercetare :D

later edit: legat de optimizari si page ranking in google e poveste mai lunga uite aici rezultate in italiana doar folosing un cuvant cheie diferit:D
http://www.google.com/search?hl=en&q=ca ... lis+spigot

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 08 Aug 2008, 13:50

La stralis spigot inelele nu sunt Fuji, sunt dispuse asemanator sistemului Fuji Concept, aia de 2.1m are 8 inle+varf iar cea de 2.4m are 9 inele+varf.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 08 Aug 2008, 14:37

johnny, care Ron Thompson cedeaza la mufa? Se vorbea chestia asta despre Monterra, nu despre Arezzo :wink:
Eu am ambele modele si n-a cedat nici unul.

Pe de alta parte, Daiwa Powermesh e intr-adevar un bat bun(am si eu), isi merita banii, dar nu se incadreaza la bugetul pe care l-ai alocat...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 08 Aug 2008, 17:21

Iati maver essox face toti banii :wink:

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 08 Aug 2008, 18:13

Gerula scrie: Maver e firma de top cand vine vorba despre vergi, bete de match si de crap. Pe site-ul din UK nici macar n-o sa gasesti modelul de care vorbim...
De dragul adevarului istoric (sau geografic :P ), trebuie sa precizam ca Maver e o firma italiana, nu britanica. Faptul ca pe site-ul din UK nu apar bete de spining n-are nici o relevanta. Site-ul producatorului italian este asta si, dupa cum vezi, obiectul in discutie este prezent bine mersi, fara precizari de "piete emergente", la rand cu betele lor de competitie la stationar (vezi catalogul Canne da pesca 2008):
http://www.maver.net/it/prodotti.php?CAT=A18&FAM=A
Lumea nu a inceput cu Google...

In alta ordine de idei, betele Maver sunt absolut cinstite. Pareri pot emite multi, de cele mai multe ori in necunostinta de cauza. Nimic nou...

Asta apropos de datul cu presupusul si sporturile nationale... :wink:

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 08 Aug 2008, 20:42

Si totusi ai citat o parte din postul meu, ar fi trebuit sa reusesti sa citesti ce-am zis :lol:

In primul rand ca n-a zis nimeni ca Maver e firma englezeasca :lol:, am zis clar ca modelul asta nu pare sa se vanda mai la vest de Italia si Austria. Ceea ce nu inseamna ca pe site-ul din UK Maver nu vinde si bete de spinning, e drept ceva mai rasarite :lol: Intri frumos pe http://www.maver.co.uk/, dai click pe linia de produse Distinction si realizezi ca in GB Maver vinde chestii nitel mai bune decat in Romania :lol:.

Avand in vedere ca zvic pare sa aiba informatii la prima mana despre inelele modelului in discutie, eu zic ca varianta asta pica.
Cu lacrimi Bastus!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 08 Aug 2008, 21:14

Pentru linguri, 2,10, 10-40, cam la fix... si si ieftin, merge tras bine de el, Cormoran Bull Fighter.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 08 Aug 2008, 21:54

bun, si powermesh-ul asta ce actiune are?

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 08 Aug 2008, 22:06

Pe alese:
http://www.totalfishing.ro/lansete-daiw ... 1_287.html

Desi urasc sa fiu de acord cu Gerula :D , pare un batz OK la banii aia pt. lingura/vobler, din ce l-am pipait in magazin. Nu l-am pescuit.

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 08 Aug 2008, 22:20

merci tavi, le vazusem inainte dar nu este specificata actiunea...

Scrie răspuns