Bat moderat, medium/heavy, 2.10-2.40m - recomandari
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
- johnnybravo
- Moderator
Maver e firma de top cand vine vorba despre vergi, bete de match si de crap. Pe site-ul din UK nici macar n-o sa gasesti modelul de care vorbim. Nicaieri pe net nu e data greutatea batului. Primele trei pagini cu rezultatele search-ului sunt aproape exclusiv din Romania. etcjohnnybravo scrie:se pare ca maver stralis spigot isi cam merita leutii si cam se potriveste cu ce vreau eu...apropos e moderat sau rapid?
daca imi aduci argumente de ce maver stralis spigot n-ar fi o solutie buna eu sunt dispus sa caut mai departe:)

Pe sc urt, pare un model ieftin, facut pentru "emerging markets". Mai la vest de Austria si Italia n-am gasit sa se comercializeze oficial.
Acum, sigur ca argumentele astea sunt pur teoretice, dar, practic vorbind, un Daiwa Powermesh costa numai 30-40 de lei in pus (in functie de model) si-l mai gasesti si vandut prin tari unde consumatorul e respectat, nu doar in Romania.
Parerea mea

Cu lacrimi Bastus!
- Bogdan_Alex
- veteran
hai sa disecam un pic ce-a zis Gerula...sper ca nu se supara

Dar mai e o problema psihologica, de la 110lei la 160lei nu e acelasi lucru fata de 150 la 200. cand incepe cu 2 in loc de 1 parca e altceva

Foarte normal, pt ca dupa ip-ul tau Google optimizeaza cautarea chiar daca nu dai ca optiune de cautare numai pagini din Ro...incearca sa intrii cu un proxy din alta tara...sa vezi ce rezultate obtii "Gerula scrie: Primele trei pagini cu rezultatele search-ului sunt aproape exclusiv din Romania. etc
Stai linistit, am vazut lucrul asta si la firme mai mari, nu e neaparat o regula. Ba mai mult, poti gasi aceasta lanseta in alta parte cu alt nume fara probleme.Gerula scrie: Pe sc urt, pare un model ieftin, facut pentru "emerging markets". Mai la vest de Austria si Italia n-am gasit sa se comercializeze oficial.
si chiar suibective as adaugaGerula scrie: Acum, sigur ca argumentele astea sunt pur teoretice,

Aici iti dau dreptateGerula scrie: dar, practic vorbind, un Daiwa Powermesh costa numai 30-40 de lei in plus (in functie de model)

Dar mai e o problema psihologica, de la 110lei la 160lei nu e acelasi lucru fata de 150 la 200. cand incepe cu 2 in loc de 1 parca e altceva

Datul cu presupusul e sport national in Romania

Ma intreb de ce in aceasta cautare http://www.google.ro/search?hl=ro&q=cab ... e+II&meta= , facuta tot de pe IP din Romania, primele trei rezultate sunt, in ordine, 2 de pe site-ul producatorului (ma rog, retailerului in cazul de fata) si respectiv unul de pe answers yahoo?
Optimizarea google se face in primul rand dupa cele mai relevante rezultate si abia apoi dupa locatia celui care cauta. In contextul asta, faptul ca pentru Maverul cu pricina apar aproape numai rezultate din Romania e foarte relevant.

Ma intreb de ce in aceasta cautare http://www.google.ro/search?hl=ro&q=cab ... e+II&meta= , facuta tot de pe IP din Romania, primele trei rezultate sunt, in ordine, 2 de pe site-ul producatorului (ma rog, retailerului in cazul de fata) si respectiv unul de pe answers yahoo?
Optimizarea google se face in primul rand dupa cele mai relevante rezultate si abia apoi dupa locatia celui care cauta. In contextul asta, faptul ca pentru Maverul cu pricina apar aproape numai rezultate din Romania e foarte relevant.
Cu lacrimi Bastus!
- johnnybravo
- Moderator
selecteaza google.com si nu .ro si alege ca preferinta site-urile in orice limba si nu romana, pt mine primele 2 pozitii sunt ocupate de ebay si un site italian abia apoi urmeaza site-urile romanesti.
pt mine conteaza review-urile si cel putin de pe acest site sunt prea putini cei care nu considera betele maver ca fiind excelente din punct de vedere al raportului calitate/pret.
intrebare: textilul taie inelele de la maver stralis spigot sau nu? daca le taie atunci am renuntat la el si merg "mai sus"
pt mine conteaza review-urile si cel putin de pe acest site sunt prea putini cei care nu considera betele maver ca fiind excelente din punct de vedere al raportului calitate/pret.
intrebare: textilul taie inelele de la maver stralis spigot sau nu? daca le taie atunci am renuntat la el si merg "mai sus"

Corect, dar nu ti se parea normal ca primele 2-3 rezultate sa fie de pe maver.co.uk, pe urma sa mai ai 5-6-7 de pe magazinele online din UK, si abia apoi sa apara vreun site romanesc? 
Daca tu esti deja chitit pe Maver n-are rost sa ne mai racim gurile (pardon, degetele
) de pomana, sa-l stapanesti sanatos si fir intins.
(ma indoiesc ca inelele Fuji Concept de pe modelul asta de Maver se pot taia, asta daca informatia de pe totalfishing e corecta, ca-n alta parte n-am gasit-o).

Daca tu esti deja chitit pe Maver n-are rost sa ne mai racim gurile (pardon, degetele

(ma indoiesc ca inelele Fuji Concept de pe modelul asta de Maver se pot taia, asta daca informatia de pe totalfishing e corecta, ca-n alta parte n-am gasit-o).
Cu lacrimi Bastus!