Barci pneumatice. Un ghid pe scurt.

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 13 Oct 2010, 20:37

Mie, posesor de barca din decitex 1100, mi se pare mai teapana panza aia cauciucata, iar ca grosime....undeva triplu. Acum nu stiu daca asa sta treaba si in realitate, nu am incercat sa le gauresc sau sa trag de ele :?

andreypck
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de andreypck » 13 Oct 2010, 21:52

Ms foarte mult de raspunsuri. Doar ca sunt diferite, si ma-s bucura daca ar fi si cateva argumente :oops:

sau link-uri, comparatii... Incerc sa ma lamuresc pt k sunt multe modele pe piata, iar bugetul meu este de ~2600lei si as vrea ca barca sa fie cu placa pt motor, 4pers, chila gonflabila, sa poti urca si pe Dunare cu ea...si sa tina cativa ani....

Acuma stiu ca ieftin si bun, nu prea exista, dar insist :shock:
Prinde si Elibereaza!

Dan Alexe
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dan Alexe » 13 Oct 2010, 22:32

Andrei, urmareste siteurile cu barci si incearca sa iei una la mina a doua. Noua nu gasesti ce vrei tu la banii astia. Barcile serioase sunt pe la 1000 Eur si mai sus.
Poti gasi insa o barca buna putin folosita daca ai rabdare. Poate dai de Quicksilverul pe care mu l-au furat mie :D

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 14 Oct 2010, 19:55

andreypck scrie:Ms foarte mult de raspunsuri. Doar ca sunt diferite, si ma-s bucura daca ar fi si cateva argumente :oops:

sau link-uri, comparatii... Incerc sa ma lamuresc pt k sunt multe modele pe piata, iar bugetul meu este de ~2600lei si as vrea ca barca sa fie cu placa pt motor, 4pers, chila gonflabila, sa poti urca si pe Dunare cu ea...si sa tina cativa ani....

Acuma stiu ca ieftin si bun, nu prea exista, dar insist :shock:
am avut si barca ruseasca si actualmente am si barca din pvc.
orice ar spune altii, stiu si afirm cu certitudine ca acel material imbatraneste si se coace mult mai repede decat pvc-ul .
barca ruseasca din cauciuc panzat trebuie tinuta semiumflata altfel acolo unde este impachetata, pe cute, se crapa si apar pori care rasufla.
barca ruseasca are in schimb marele avantaj ca este mult mai usoara decat una de pvc cu aceleasi dimensiuni.
la bugetul tau, te poti apropia de o barca Baracuda 2.7m, dar in nici un caz pt 4 persoane, pt asta iti trebuie cel putin 3.2-3.4m si banii sunt altii :wink:

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 15 Oct 2010, 13:26

@ andreypck ai pm

andreypck
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de andreypck » 21 Oct 2010, 22:31

Daca aveti timp, dau un link la o barca recomandata de colegu de forum :

http://goldfish.ro/product.php?id_product=29

3 ani garantie...

ce parere aveti?

Ms mult.
Prinde si Elibereaza!

ibanez
utilizator nou
utilizator nou

barca BARK BT 330

Mesaj de ibanez » 17 Apr 2011, 20:44

Salutare ,
Ceva pareri despre barca de mai jos ?

http://goldfish.ro/index.php?page=shop. ... &Itemid=29

Sfatul unui cunoscator mi-ar fi de mare ajutor .
Ar mai fi o varianta ,tot ruseasca ,KM 330 -Kolibri .

Multumesc

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 17 Apr 2011, 23:43

La barca de mai jos ai grija. Nu are podina rigida, doar niste benzi din tego puse de-a latul. De asemenea nu are chila gonflabila. La Bark doar modelele cu S au podina rigida si chila.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

mihaif99
senior
senior

Mesaj de mihaif99 » 18 Apr 2011, 02:42

La bugetul tau poate ar trebui sa te uiti la barcile coreene Saturn, in caz ca au dealer in Europa.

Au un model numit ka-boat, un fel de canoe cu oglinda din sandwich pvc. Cel mai lung ka-boat are 16 picioare, adica 487 cm si incap usor 5 persoane. Accepta cel putin 10 CP

Eu tocamai mi-am cumparat un ka-boat de 14 picioare - 25 kg, entru mine e importanta greutatea si nu am familie asa de mare. Gliseaza usor cu 8 cp, si merge superb cu Suzuki-ul de 2.5.
Un sfat bun e un sfat bun, chiar daca e neplacut.

shoricelu
junior
junior

Mesaj de shoricelu » 18 Apr 2011, 07:58

am de ales intre un Kingfisher 270
http://www.totalfishing.ro/barca-pneuma ... -1806.html

si un Superlight Twin AIR 3D Tender 290.
http://www.hibiscussport.ro/barca-pneum ... n-air.html

Nestiind care e materialul celor de la 3D Tender (desi pare dTex, ei il recomanda ca "material revolutionar"). Pescuiesc pe Dunare si exista sansa de a trece cu ea peste vreo buturuga mai mult sau mai putin ascutita.

Materialul de la Kingfisher il stiu si m-ar cam coafa insa 3D Tenderul de 290 este si mai mare si mai usor (17 kg fata de 19kg ale Kingfisherului 270).

Are cineva o barca 3d Tender si e si multumit de ea?

Scrie răspuns