barca pneumatica

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 22 Mai 2008, 20:45

Kingfischer scrie:
ovidiu scrie:Eu imi voi pune in pneumatica de 2.7m peste gratarul de aluminiu, 2 placi de tego.
ieri am fost la un magazin de specialitate sa cumpar p placa de tego sa-mi repodesc gonflabila. am ales grosimea si textura placii (cu striuri pentru a evita alunecarea cand podeaua e uda) iar cand consult lista de preturi constat ca o placa costa nu mai putin de 280 lei. Mie m-i s-a parut mult pentru un "rahat" de placa. Am renuntat!
Daca tie, Ovidiu, iti vor trebui doua placi, ajungi cu lacul si tot restul la jumatate din valoarea barcii.
trebuie 2 placi de 90cm/70-75cm. imi aduce cineva cadou. de la un depozit.
Placa aia de 280ron pt cate barci ajungea?
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 22 Mai 2008, 21:18

Am primit si eu cadou o barca Sevylor xxx hunter 240,5 camere,motor electric 100w 2 viteze,baterie 14Ah.
http://www.sevylor.com/dyn_prod.php?p=STRU221&k=7744
la fel dar model mai mic
nu am pescuit din ea ca sigur o intep .Ma puteti ajuta cu sfaturi ?
Ce fac cu pestii ?(ex. salau ca de se infoaie si imi scapa in baraca....)
De stat in picioare nici vorba.
Sa pun o placa de tego ?
Se incalzeste foarte tare de la soare .

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 22 Mai 2008, 22:18

Eu tocmai am achizitionat un Joker de aici: http://www.nmmarine.ro/allroundmarin-joker.php Super seriozitate si in cateva zile m-am dat in barca.Culoare alba, materal de calitate, usoara, flotabilitate excelenta, stabila, usor de manipulat la transport, intr-un cuvant: e beton!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 23 Mai 2008, 06:48

salut adelin .

un joker cat de mare ? am 1,86 si 92 kg ,un 2,60 imi ajunge sau imi trebuie 3m? tu de cat ti-ai luat?
parca aveai o tabla ,asta ai luat-o pt piscine?sa-ti traiasca frantuzoaica !
mersic de raspuns .
walleye

Keiler
junior
junior

Mesaj de Keiler » 23 Mai 2008, 08:06

@Adelin. Ce avantaj are Joker fata de Jolly, sa zicem. Am vazut ca e in forma de V. Ce fel de fund are?

@Danr. Ai dreptate. Ce nu stiu eu insa este sa compar corect diferitele game de la firme, pentru ca probabil o Kingfisher 270 MS e poate mai buna decat o Jolly si decat o Zodiac Cadet, doar ca exemplu.
Zodiac este o fita, la urma urmei, cred ca sunt cei mai celebri in lume, datorita lui Cousteau s.a., iar concernul este impresionant, daca intri pe site si vezi cate firme fac parte din el.... :shock: Asta poate sa insemne ca platesti si firma destul de mult.
acelasi lucru se intampla si la Allroundmarin, dar ei au niste oferte foarte tari in Germania. Spre exemplu Samba 330 cu motor Suzuki 6 CP, la vreo 1200 de Euro. Asa ca ma gandesc daca sa n-astept pana in iarna cand merg la un targ acolo. :?

mihaif99
senior
senior

Mesaj de mihaif99 » 23 Mai 2008, 15:49

"Zodiac este o fita"

Subscriu din toata inima!

Am avut un Cadet Fastroller 2.90 care nu voia sa intre in panaj cu 8CP pt ca avea chila prea scurta si se incretea podeaua inainte de transom. Prost proiectat! a trebut sa fac eu o prelungire din spuma poliuretanica ca sa mearga.
Alta data era sa ma intep cu alt zodiac care avea transomul (oglinda) montata strimb! Da ati citit bine: STRIMB!

In plus sunt overpriced! Platesti firma si nu merita.

Keiler
junior
junior

Mesaj de Keiler » 30 Mai 2008, 20:53

Mihai, nu-mi vine sa cred, totusi firma asta ar trebui sa se respecte! In care sa ai incredere daca in ei nu?
Ce inseamna overpriced, caci si Allroundmarin sunt scumpi? Fata de ce? Hai sa ne gandim la Baracuda care vinde barci la un pret supercivilizat, dar cat te vor tine, caci oferta este relativ noua si n-au trecut testul timpului.

mihaif99
senior
senior

Mesaj de mihaif99 » 30 Mai 2008, 22:25

Keiler scrie:Mihai, nu-mi vine sa cred, totusi firma asta ar trebui sa se respecte! In care sa ai incredere daca in ei nu?
Ce inseamna overpriced, caci si Allroundmarin sunt scumpi? Fata de ce? Hai sa ne gandim la Baracuda care vinde barci la un pret supercivilizat, dar cat te vor tine, caci oferta este relativ noua si n-au trecut testul timpului.
Eu spun ce am vazut(patit) personal. Despre aia de la alaroundmarin si altii habar nu am.

Am avut pneumatice bune:
Mercury Quicksilver 380 hd (1999): Solida barca, ff buna
Achilles 3.60 (1990): nu poti sa crezi ce barca misto, usoara si incapatoare.
Zodiac Yachtline fastroller cu podina de placi de lemn de tec cu balamale (foate luxos aspect) - o barca scumpa si proasta :-(
Orca 14 picioare (model de rescue): asta da barca!

Din toate aceste barci, doar Zodiacul m-a dezamagit profund Cea mai proasta dintre toate DE DEPARTE: handling mizerabil, vergile de metal ieseau din balamale! In final o foloseam numai cu un motor de 2 CP

Unchiu Stiuc :-)
junior
junior

si yo

Mesaj de Unchiu Stiuc :-) » 31 Mai 2008, 01:27

..eu am o yamaha de 270,podea de aluminiu,chila gonflabila,duce motor pana la 8cp...eu am unul de 4 cp....am transportat 5 persoane in ea....dar ideal pt pescuit ,2 pers ....am cumparato second hand din uk, cu tot cu motor a costat 550lire(barca 200,motoru 350).... :shock:

Keiler
junior
junior

Mesaj de Keiler » 31 Mai 2008, 07:20

De Achille si Orca nici nu stiam ca exista, acum le-am gasit pe net si intr-adevar nu-s rele. Pacat ca nu le-aduce nimeni in Romania.
O Orca de 330 e doar 1100 USD, ceea ce nu-i rau.

Ce parere aveti despre barcile pliabile? Am vazut ca-s in voga la americani.

Scrie răspuns