Barca pescuit

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Razvan25
utilizator nou
utilizator nou

Barca pescuit

Mesaj de Razvan25 » 08 Noi 2013, 13:57

De curand am inceput sa caut o barca gonflabila. E mult mai practica , ma gandesc. O pot lua mult mai usor cu mine atunci cand vreau sa plec pe undeva. Am cautat ceva. Am vazut mai multe modele, m-am oprit asupra unui model, accesibil si din punct de vedere financiar. http://www.cmall.ro/barca-voyager-500-b65001.html Ce parere aveti? Multumesc.

mynu_cs
veteran
veteran

Re: Barca pescuit

Mesaj de mynu_cs » 08 Noi 2013, 14:12

Aveam si eu ceva asemanator de la intex .. e buna dar depinde cum ai norocu.. podina poate sa plezneasca intre cusaturi ..

asta nustiu cum e .. aia a mea nu a avut nici o problema 2 ani :)
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 08 Noi 2013, 14:37

E leita cu seahawk de la intex. Partea proasta e ca desi e usoara, e a dracu de greu de manevrat la cat de lunga e.
Mai strange ceva banuti si ia-ti un 2.4 gen kingfisher sau ceva similar, sunt mai practice, mai bune la material.
Urasc atarnatorii!

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 08 Noi 2013, 15:07

aia cu manevratu asa e :)) esti ca titanicu :))
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 08 Noi 2013, 16:00

Eu as zice ca nu e o alegere fericita. Nu cred ca e facuta din material panzat...si ala e un minus mare. Mai strange 150 de lei si ia un Seahawk II de la Intex (care e vreo 800 de lei). Nici ala nu e cine stie ce barca, dar e mai buna ca "Titanicul" ala

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 08 Noi 2013, 17:01

pai eu la "Titanicul" ll de la intex ma refeream, e bunicel materialul, dar tot colac mi se pare, si pe dale e chin cu ea ca o are un prieten. Plus ca stai nasol in ea si ai de sters ditai suprafata dupa pescuit.
Urasc atarnatorii!

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 08 Noi 2013, 17:15

@ Razvan25
...nu-ti recomand barca prezentata de tine .
...cea mai ieftina barca gonflabila care merita luata in considerare este Seahawk II , ATENTIE :!: "II" (doi roman)
...nu e chiar asa sensibila , incoparabil mai rezistenta fata de barcile simple doar din PVC fara insertie
...suporta "tuning" : pentru sezut , o scandura care se sprijina pe baloane ; suport motor , se confectioneaza usor si ieftin ; podina din tego...sunt o sumedenie de discutii pro si contra , dar eu consider ca e "compromisul cel mai bun" daca doresti o barca fara pretentii

sebflo
junior
junior

Mesaj de sebflo » 08 Noi 2013, 20:44

Imi cer scuze daca sunt offtopic, dar daca tot veni vorba, de asta ce parere aveti, am achizitionat-o de curand si inca nu am iesit cu ea la probe.
http://www.sevylor.com/Colossustrade-3- ... 19C40.aspx

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 08 Noi 2013, 21:51

sebflo scrie:Imi cer scuze daca sunt offtopic, dar daca tot veni vorba, de asta ce parere aveti, am achizitionat-o de curand si inca nu am iesit cu ea la probe.
http://www.sevylor.com/Colossustrade-3- ... 19C40.aspx
Eu am avut un Seylor...nu chiar modelul acesta dar cam pe acolo...a rezistat 5 ani pescuind prin locuri cu multe craci,canale cu copaci cazuti in apa etc...personal am fost multumit de ea,materialul da impresia ca e fragila dar rezista destul de bine,a mea a costat 120 euro de Dechlaton,relatie calitate-pret e buna....in final sa sfirsit cu ea cind am dat in o craca ascutita aflata sub suprafata apei,problema e ca fundul e inflabil si de aici incep problemele...
Concluzia ar fi mai bine cu fundul rigid...eu zic ca daca ai grija cu ea duce citiva ani buni.

sebflo
junior
junior

Mesaj de sebflo » 09 Noi 2013, 00:13

Multzam!!!

Scrie răspuns