Barca pescuit
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Barca pescuit
Da-l in ma-sa pe Razvan. Desi a luat nastere cu intentii gresite, topicul in sine e destul de bun. Se pot schimba informatii utile despre "barci de pescuit"
.

La avantajul acesta m-a gindeam si eu,nu trebuie sa fi tot timpul atent sa intepi podeaua cu ceva ,cu echipajul cind urci sau cobori...in plus cred ca se sta mai bine in picioare...de cit e de stabila o varianta sau alta nu stiu ce sa zic,in general gomflabile se zice ca sint cele mai stabile, comparate cu cele rigide...sosoktm scrie:dupa inca o zi pe apa, cu vant si valuri, ma felicit ca am luat cu podina de inalta presiune. Nu prea vad ce avantaje aduce podeaua rigida(precizez ca nu am avut pana acum gonflabila cu podea rigida) exceptand eliminarea riscului de intepare cu pesti, naluci, cuie din talpa, etc
Dpdv logic nu vad mari avantaje la stabilitate, iar protectia la intepare aduce bonus macar 10 kile in plus, pe langa bucuria asa
asamblarii, preferabil pe timp rece:)
O placa rigida se poate pune bine merci peste podina asta minune, parerea mea e sa incerci inainte sa cumperi. Pana la urma si o intepare ratata poate sa iti infiga jigul in balon.
P.s nu, nu am nici un magazin de pescuit ori altfel;) dar e magarie daca initiatorul ne-a momit, ca pe un rapitor de rand
asamblarii, preferabil pe timp rece:)
O placa rigida se poate pune bine merci peste podina asta minune, parerea mea e sa incerci inainte sa cumperi. Pana la urma si o intepare ratata poate sa iti infiga jigul in balon.
P.s nu, nu am nici un magazin de pescuit ori altfel;) dar e magarie daca initiatorul ne-a momit, ca pe un rapitor de rand
[quote="suli"][quote="o|o"]eu recomand podina gonflabila!(cine merge pe apa cand e mai frig stie de ce...) greutatea e pe locul 2,in marea majoritate a cazurilor suntem 2 pers care mergem la pescuit fiecare cu barca lui...
[/quote]
E problema cu podina de aluminiu cind e mai frig??
Intreb si eu fiind fara experienta cu barcile...cu gomflabil am patit-o...dar cum ai acuma multe tipuri de podine nu stiu ce sa aleg...
[/quote]
Nu e problema cu podina de aluminiu in sine ci cu montatul ei(PVC-ul se intareste rau la temperaturi scazute)
daca podina gonflabila suporta pe la 10psi (doar la anumite tipuri de barci)in sus at se face beton de tare...(am 90kg+ si nu am probleme sa se lase in vreun loc...)Intradevar daca calci pe ceva taios o spargi dar poti sa pui o mocheta cauciucata pe spate si nu mai ai nici o problema...ca avantaj vad a 5 camera de aer pe barca+ greutatea redusa....fiecare poate alege ce vrea......
Uite barca pe care o am eu:
https://plus.google.com/photos/10385982 ... 5578543121
PS:Nu va ganditi ca promovez ceva ce vreau sa vand , pt ca nu e cazul!!!!!!ramane sa ma folosesc de ea cand mai ajung, pe acasa la ai mei...

E problema cu podina de aluminiu cind e mai frig??
Intreb si eu fiind fara experienta cu barcile...cu gomflabil am patit-o...dar cum ai acuma multe tipuri de podine nu stiu ce sa aleg...

Nu e problema cu podina de aluminiu in sine ci cu montatul ei(PVC-ul se intareste rau la temperaturi scazute)

Uite barca pe care o am eu:
https://plus.google.com/photos/10385982 ... 5578543121
PS:Nu va ganditi ca promovez ceva ce vreau sa vand , pt ca nu e cazul!!!!!!ramane sa ma folosesc de ea cand mai ajung, pe acasa la ai mei...

Sint clare avantajele podelei gonflabile,mai usoare de transportat si nici nu trebuie sa montezi podeaua,dar ma gindeam ca in timp cele cu podea gomflabile pot da probleme,Seylorul ce aveam eu se intepase in mai multe locuri,atit pe interior cit si pe exterior unde facea contactul cu apa,banuies ca variantele mai scumpe sint foarte rezistente.....trebuie sa probez si sa m-a decid....mersi mult pt.toate sfaturile.