Barca pescuit
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Re: Barca pescuit
Sal.si eu vreau sa-mi iau o barca si ma gandesc la cele de la Baracuda...are cineva?
Astept pareri, impresii ,pro/contra...
Astept pareri, impresii ,pro/contra...
Astazi am iesit cu ea la apa. Ca si o prima impresie merge foarte bine, doar o problema are, daca i-ti uiti vaslele acasa, cum am facut eu, e foarte greu de manevratsuli scrie:Eu am avut un Seylor...nu chiar modelul acesta dar cam pe acolo...a rezistat 5 ani pescuind prin locuri cu multe craci,canale cu copaci cazuti in apa etc...personal am fost multumit de ea,materialul da impresia ca e fragila dar rezista destul de bine,a mea a costat 120 euro de Dechlaton,relatie calitate-pret e buna....in final sa sfirsit cu ea cind am dat in o craca ascutita aflata sub suprafata apei,problema e ca fundul e inflabil si de aici incep problemele...sebflo scrie:Imi cer scuze daca sunt offtopic, dar daca tot veni vorba, de asta ce parere aveti, am achizitionat-o de curand si inca nu am iesit cu ea la probe.
http://www.sevylor.com/Colossustrade-3- ... 19C40.aspx
Concluzia ar fi mai bine cu fundul rigid...eu zic ca daca ai grija cu ea duce citiva ani buni.

pai orice barca e greu de manevrat fara vasle .
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
Romulus Vulpescu
Are cineva barca ViaMare 250T ? Macar ati vazut/pipait asa ceva? Ma bate gandul ... 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
in categoria barcilor gen baracuda ,poti sa iei in considerare si kolibri si bark,baracuda are un prieten de 2,7m,
are 5 ani ,arata bine sta, bine pe apa .

umila mea parere e ca ar trebui urmarite barcile cu lipituri termosudate 

sunt mai rezistente dar si mai scumpe
"In fiecare zi ne batem joc
Romulus Vulpescu
Romulus Vulpescu
Zamfi ce sti de VIAMARE?E de casa ZODIAC fabricata ??Zamfi scrie:Are cineva barca ViaMare 250T ? Macar ati vazut/pipait asa ceva? Ma bate gandul ...
Pai nu prea stiu ...Este un baiat din Tm care le aduce din De. Pretul bun,insa nu stiu cum e cu podina.Se pare ca nu este de inalta presiune. Omul cel putin zicea ca nu se sta comod in picioare. Are cica 30 kg la 2,5 m.Ca si aspect pare ceva neam de Zodiac ...Cum observa un prieten,are acelasi sistem de golirea a apei din barca ,de ex. Insa este prea ieftina! Am gasit-o la 175 lire pe e-bay. Chiar si pentru o ruda saraca a zodiacului este cam ieftina...Sau nu?
Deci de aceea puneam si eu intrabarea legata de aceasta barca
Deci de aceea puneam si eu intrabarea legata de aceasta barca

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
De curand am cumparat allroundmarine airstar, 260 cu podina gonflabila. Barca e f usoara(23 kile), o gar cu o mana, gliseaza super cu yamaha 5cp de 2 timpi iar podina e o surpriza placuta, daca nu sunt valuri chiar se poate sta bine in picioare(am 90 kile). Materialul e decitex 1100(cam cel mai gros dintre pvc uri panzate). Totusi, nu as recomanda-o pentru pescuit decat in carianta solo, nu prea vad cum sa dai la spinning 2 persoane. Barca e de noua 630 euro tva inclus iar eu am dat 450.