Avid moderate(ul) ok la clean ?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

grecu
veteran
veteran

Mesaj de grecu » 21 Ian 2011, 13:34

un premier light de 6'6"
Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !

porto
junior
junior

Mesaj de porto » 21 Ian 2011, 13:46

Acesta

http://www.simmonssportinggoods.net/ser ... %22/Detail

este un bat extrem de bun ptr ce iti trebuie tie si unde mai pui ca acum doi ani acest bat era 250$.
Eu il folosesc special ptr pesti mai mici si pastrav si vreau sa spun ca este mai bun decat Kistler Helium LTA.

costin_s
veteran
veteran

Mesaj de costin_s » 21 Ian 2011, 13:51

Toata lumea recomanda ULX-ul de la Cormoran. Dar de ULF nu zice nimeni?

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 21 Ian 2011, 14:01

Salut Kroko,si eu m-am mirat cind l-am vazut pe anunturi,mai ales ca nu l-am gasit nici pe site la ei,dar asa scrie .Cind l-am cumparat am comparat scrisul,inelele,lucratura cu alte St Croix din dotare si este identic.Daca e copie este mai bun ca originalul :lol:

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 21 Ian 2011, 14:03

E limitat la voblere mici si jiguri foarte mici.Il am si pe asta,dar colegul vrea ceva mai polivalent.

danelis98
veteran
veteran

Avid moderate(ul) ok la clean ?

Mesaj de danelis98 » 21 Ian 2011, 20:51

Chiar daca nu face subiectul discutiei "ma risc " cu o rugaminte :recomandati-mi si mie o mulinete care sa se potriveasca cu un Cormoran ULX DE 2.13m. Eu am o mulineta Balzer Allegra Mini 515 care echilibreaza perfect batul , producatorul o recomanda ca fiind "ideala pentru spinningul ultralight ", dar multi imi spun ca nu este o mulineta de spinning.Sincer , nu stiu ce sa mai inteleg .

Musti
veteran
veteran

Re: Avid moderate(ul) ok la clean ?

Mesaj de Musti » 21 Ian 2011, 21:31

danelis98 scrie:...multi imi spun ca nu este o mulineta de spinning.Sincer , nu stiu ce sa mai inteleg .
:lol: :lol: :lol:
Stiu, stiu... si mie mi s-a zis ca mulineta mea pe care o pun pe ULX nu e de spinning...

De ce crezi ca trebuie sa-ti spunem noi daca mulineta ta, pe care o ai in mana, se potriveste cu batul sau nu? Si daca vine cineva si-ti spune ca nu ce faci? O sa ai insomnii? :lol:
Monteaz-o pe bat, pune un fir pe ea si iesi pe balta. Vezi cum o simti in mana, cum lansezi cu ea, cum aduna firul, face/nu face peruci... Daca iti place, parerea ta conteaza mai mult decat o suta de-ale noastre... :wink:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 29 Ian 2011, 21:31

Kroko am avut Avid UL 7ft dintr-o bucata batul este super am dat si pe lacul stiucilor cu el cu fir de 6lbs(cautam bibanii cand o ciuca care a avut 1,2 kg mi-a dat super senzatii noroc ca nu era panta puternica in zona aia) dar parerea mea este sa-l iei pe cel L. Batul este super firav la o lansare mi s-a rupt la 6cm de varf din cauze necunoscute aveam jig de 3g. Mi l-a schimbat Caius cu un alt avid nou.
Si cel L face la fel de bine treaba lui UL practic nici nu simti diferenta. Eu l-am incercat Avid 6.6 L al unui prieten si este ok in delta la bibanii aia buhai chiar poate ai surprize si cu cel L. Daca dai la clean si iti intra din gresala o mreana cel UL si chiar L vor munci din greu. :cry:

Kroko
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Kroko » 04 Feb 2011, 11:03

vipificator III scrie:Kroko am avut Avid UL 7ft dintr-o bucata batul este super am dat si pe lacul stiucilor cu el cu fir de 6lbs(cautam bibanii cand o ciuca care a avut 1,2 kg mi-a dat super senzatii noroc ca nu era panta puternica in zona aia) dar parerea mea este sa-l iei pe cel L. Batul este super firav la o lansare mi s-a rupt la 6cm de varf din cauze necunoscute aveam jig de 3g. Mi l-a schimbat Caius cu un alt avid nou.
Si cel L face la fel de bine treaba lui UL practic nici nu simti diferenta. Eu l-am incercat Avid 6.6 L al unui prieten si este ok in delta la bibanii aia buhai chiar poate ai surprize si cu cel L. Daca dai la clean si iti intra din gresala o mreana cel UL si chiar L vor munci din greu. :cry:
prea tarziu... de vreo cateva zile a venit cormoranul si pot sa zic ca deoc. nu imi pare rau! arata bine.. e usoara, imi sta bine in mana... dar inca nu am fost cu ea pe apa sa vad cu se comporta si nici nu o sa merg degraba avand in vedere vremea de afara
Singura nemultumire daca se poate spune asa este ca batul nu are loc special pt. agatarea carligului... voi fi nevoit sa-l agat de piciorul inelului dar nu cred ca asta va fi o problema..
in rest numa bine.. eventual o sa mai revin cu info dupa primele iesiri cand imi voi putea face o parere in ansamblu

vleydyx
veteran
veteran

Mesaj de vleydyx » 04 Feb 2011, 11:34

Si pe mine ma deranjeaza aceasta problema (lipsa hook-keeper-ului) si deocamdata studiez ce as putea face
Ori o sa matisez eu unul micut/finut ori o sa caut unul din ala din plastic..are Fuji, vezi aici:http://www.xxx.ro/produs/5293/Fuji-EZ ... -Fuji.html doar ca nu l-am vazut inca,mi-e teama sa nu arate prea butucanos pe blancul ala subtire
C&R

Scrie răspuns