Kroko scrie:...Cine detine o asemenea lanseta acum e momentul sa o laude

Am scris cateva vorbe despre ea aici, comparata cu alte lansete de clasa apropiata:
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 84𳠨
ULX e o lanseta care face trecerea de la UL la L. In sensul ca are un varf bland, foarte sensibil, si un talon robust. De aceea arunca bine si voblere mici, incarcandu-se mai mult pe varf, dar face fata cu succes si aruncarilor cu naluci de 10g. Are o mare rezerva de putere pe cotor. Totusi, cum foarte bine spunea ULK, pe curent puternic il poti folosi doar cu naluci care sa nu opuna multa rezistenta la inaintare. Altfel varful acela moale va fi mereu tensionat.
Kroko scrie:...desi tocmai asta vroiam sa nu aung sa car dupa mine 2 lansete...
Nimeni nu-si doreste asta. Tocmai de aceea e bine sa te gandesti la un bat care sa-ti acopere cat mai multe dintre situatiile in care pescuiesti. Un bat UL deja poti spune ca e specializat si te limiteaza. Din punctul asta de vedere e mai bun un L sau chiar un ML, daca pescuiesti pe Cris.
Acuma, daca tu simti ca musai iti trebuie totusi un bat mai finut, atunci intre Avid UL si ULX iti recomand clar ULX-ul...
Kleniac-ule, cred ca Avid-ul tau, daca e de 7'6", nu e de 1/8-1/2oz ci de 1/8-3/8oz... Un ML... Despre un St.Croix asemanator pomeneam mai inainte ca m-ar bate gandul sa mi-l fac custom... Tot 7'6"-le ML, dar in varianta SCV, dintr-o bucata...
ULK, n-ar fi mare lucru sa dam ochi pe bucata aia de Cris. O pescuiesc din cand in cand, dar nu la spinning, ci la musca... Si-apoi, cred ca pe la inceputul lui februarie am iarasi un drum prin Cluj. Poate-om avea timp de-o cafa scurta...

Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...