adica ai senzatii dar nu esti sigur ca te ia de :Sorin scrie: da nu stiu de ce , si-mi cer scuze daca nu e asa , ma cam iei de pacalici cu intrebarile astea

ok !

come on man ! ori e una ori e alta !
on topic : se pune gresit problema
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Sorin , unde zice ca tre sa tragi un deep diver rapidSorin scrie:
Trage un vobler puternic reactiv de tip deep diver cu un stradic de 6:1 sai apoi cu un PGS de 4,3 :1 . Diferenta e enorma
fraur ,fruaur scrie:adica ai senzatii dar nu esti sigur ca te ia de :Sorin scrie: da nu stiu de ce , si-mi cer scuze daca nu e asa , ma cam iei de pacalici cu intrebarile astea
ok !
come on man ! ori e una ori e alta !
on topic : se pune gresit problema
Nu inteleg de unde ai dedus ca trebuie sa le tragi rapidSF scrie:Sorin , unde zice ca tre sa tragi un deep diver rapidSorin scrie:
Trage un vobler puternic reactiv de tip deep diver cu un stradic de 6:1 sai apoi cu un PGS de 4,3 :1 . Diferenta e enormaTrage un stickbait sinking sub pelicula in viteza si diferentele intre chestia asta si un deepdiver manuit incet cu un mosor mai lent nu o sa fie asa mare ! Din experienta personala as zice ca din contra
, mai ales ca deepdiverele au limita , aproximativ
Sorin scrie:
Nu inteleg de unde ai dedus ca trebuie sa le tragi rapid
eu spuneam sa recuperezi acelasi vobler cu mulinete de recuperari diferite .La ce viteza doresti
Diferenta se simte la fel .