Eugen , nu ma deranjezi, e o timpenie ce spui.Nu as fi raspuns la nici unul din mesajele tale.eugen scrie:125 blancul GL2. fata de 90 IMX. bine, ai dreptate, nu se compara.
hai sa fim seriosi, e ca si cum n-ai mai lua un bat la mana a doua fiindca nu mai ai garantie pe el. nu e computer sa trebuiasca upgrade si sa-l depaseasca tehnologia cu nu stiu ce descoperire de ultima ora.
daca vrei iti arat bat xxx eagle facut de loomis acum 20 de ani si daca tu vezi asa mare diferenta intre ala si un gl2 de azi, sa-mi zici ca-s tare curios. l-au vazut vreo 20 de oameni care se pricep si nu si-au dat seama ca e asa o vechitura. este la fel de usor ca si un st croix premier de aceeasi putere, se vede diferenta abia in comparatie cu un avid.
am vazut si un coti fenwick recent la un tip, super bat, zici tu ca n-ar trebui sa mai prinda peste cu el fiindca nu se mai fabrica de 15 ani? mie mi se pare ca seamana izbitor cu un gl3 hotshot pe care l-am vazut tot in ziua aia, facut anul trecut, inclusiv la greutate.
mi-e ca nu te inteleg nici la treaba cu garantia. cunosti vreun roman care sa fi apelat la garantie si sa i se fi restituit produsul? eu am auzit de un singur caz, dar era vorba de un winston de cu totul alti bani si din alta clasa si de vreo 7 ori mai scump. adica exact de ce conteaza atata garantia pentru tine, daca tot betele nu prea se rup decat daca le ajuti cu portiera de la masina sau cu bocancul? pentru asa ceva oricum nu-ti acopera nici la o bata noua.
uite, avand in vedere ca nu suporti ce-am eu de zis, de dragul tau (si nu numai) promit ca nu te voi mai deranja niciodata cu nici un post pe forum. asta-i chiar ultimul.
haidi pa
Betele mentionate de tine au fost facute si garantate de firmele respective, sint calitate.Daca o firma mare face blankuri si garnteaza pt ele inseamna ca acele produse nu au defecte si pescuite corespunzator dureaza, sint produse recunoscute. Un lucru pt care nu garanteaza nimeni si care nu are finisajul producatorului esti sigur ca este ceea ce doreste vinzatorul sa il vinda?Daca tu aflii detalii despre blankurile respective de la Loomis....sarut mina conasule.