pai am zis de la inceput ca nu-s de acord cu betele lungi si super finete. si cu jean ma contrazic pe faza asta, numa' nu se supara asa ca mihai. ma lasa in pace si de multe ori ajung la concluzia ca are dreptate.
nu vad ce conteaza daca mie imi plac floretele, fiecare cum s-a obisnuit. l-am vazut pe jean pe caseta cum da la salau si am asa un feeling ca are sanse mari sa ma faca urat pe balta. omul stie si are super mana formata pe bete lungi, normal ca-s si avantaje daca el stie sa le foloseasca. crezi ca americanii aia carora le da lectii nu stiu si ei sa pescuiasca? eu ma gandesc ca tree sa fie si pescari printre ei.
cum face de se descurca cu bete atat de lungi nu stiu, am incercat si mi se pare net superior unul scurt, n-am reusit sa ma obisnuiesc. oricum pana nu dam amandoi in acelasi loc eu pot doar sa sper ca n-o sa ma fac de rusine cu floreta (mi-a placut cuvantul lui SF).
jean isi sustine stilul exact asa cum tu il sustii pe al tau, eu pe-al meu si mihai pe-al lui. mi se pare ok asa si ma distreaza discutiile atata timp cat se mentine un nivel civilizat, nu sa vina mihai sa-mi zica ca sustin tampenii ca stie el.
aia ca ii naucim pe incepatori e vrajeala. lasa-i tata sa inteleaga ca totul e relativ si sa nu mai caute retete, ca dup-aia isi iau toti hotshoturi si se mira cum dreaq de nu prind peste sculele dupa ce-au investit 1000 de coco in echipament.

)