Voblere scumpe sau ieftine?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- edi_curiosul
- veteran
da, "asa e", sa nu gandim ca pestele: tot ce misca si straluceste e posibila hranaempthy_cluster scrie: @edi frate, nu voblerul itzi aduce pestele, un vobler care straluceste mai tare nu inseamna ca si prinde![]()
, si nu uita nu `tot ce scrie se mananca`..

faptul ca voblerul arata bine pt om nu inseamna ca pestele e indiferent + ca o marca buna nu-si permite sa-si arunce produsele neincercate in high-end (o sa spui..dar nu le-a incercat la noi, poate se explica si dece salmo merge mai bine la noi, pt ca are culori mai europene fata de rapala care vinde acelasi produs in 5 continente)+ ca nu este singura culoare pe care o vad (vrei sa postez inca 7 variante - e postata ca e atragatoare pt noi in primul rand nu vreu sa prind avat pe forum, e asa de fitze)

si la urma urmei io ma duc sa pescuiesc nu sa prind neaparat peste, "pestele prins e doar un premiu"
- edi_curiosul
- veteran
[quote="dorin_sb"]Si eu sunt de parere ca voblerele salmo sunt mai eficiente decat rapala dar probabil doar pt apele noastre.....[/quote]
Da dorine mai convins sambata asta chiar ai luat mai bine cu salmo decat me cu cozma...
Oricum sambata viitoare ne vedem tot acolo dar de dimineatza ....ma duc sa imi iau si eu salmo..

Da dorine mai convins sambata asta chiar ai luat mai bine cu salmo decat me cu cozma...

Oricum sambata viitoare ne vedem tot acolo dar de dimineatza ....ma duc sa imi iau si eu salmo..

- edi_curiosul
- veteran
vrei sa spui ca voblerele COZMA sunt aproape de frunze, o sa incerchades scrie:Cineva de pe aici de pe forum prinde f bine cu COZMA, dar eu stiu ca foloseste si salmo si altele....![]()
Dar el e PROFESOR si cred ca si o frunza daca pune tot prinde peste....![]()
Arta domn'le, arta![]()
![]()
![]()
sa stii ca m-am gandit la frunza de salcie
edi_curiosul scrie: vrei sa spui ca voblerele COZMA sunt aproape de frunze, o sa incerc
Pai eu ma refeream la altceva

Spuneam ca , de fapt, nu conteaza numai voblerul, ci si arta pescarului de a-l face sa "danseze

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
edi_curiosul scrie: vrei sa spui ca voblerele COZMA sunt aproape de frunze, o sa incerc
Pai eu ma refeream la altceva

Spuneam ca , de fapt, nu conteaza numai voblerul, ci si arta pescarului de a-l face sa "danseze

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
- edi_curiosul
- veteran