Voblere scumpe sau ieftine?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 17 Mar 2007, 00:40

@ adelin.... I'll join u .... :evil:

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 17 Mar 2007, 00:49

empthy_cluster scrie: @edi frate, nu voblerul itzi aduce pestele, un vobler care straluceste mai tare nu inseamna ca si prinde :wink: :wink:, si nu uita nu `tot ce scrie se mananca`.. :)
da, "asa e", sa nu gandim ca pestele: tot ce misca si straluceste e posibila hrana :mrgreen:
faptul ca voblerul arata bine pt om nu inseamna ca pestele e indiferent + ca o marca buna nu-si permite sa-si arunce produsele neincercate in high-end (o sa spui..dar nu le-a incercat la noi, poate se explica si dece salmo merge mai bine la noi, pt ca are culori mai europene fata de rapala care vinde acelasi produs in 5 continente)+ ca nu este singura culoare pe care o vad (vrei sa postez inca 7 variante - e postata ca e atragatoare pt noi in primul rand nu vreu sa prind avat pe forum, e asa de fitze) :cooler:
si la urma urmei io ma duc sa pescuiesc nu sa prind neaparat peste, "pestele prins e doar un premiu"

THE-_CROW
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de THE-_CROW » 17 Mar 2007, 05:17

.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ......

..Edi_curiosul....tot ma uit la pestele ala al tau...cand prinde voblerul ala o data.... :?: :?: :?:

.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 17 Mar 2007, 12:18

nu vezi ca numai gura-i de mine, e un breloc fai, NU? :elkgrin:
deocamdata pescuiesc pe forum si cum vezi prinde
nu ma credeti ca-i wobler....?

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 18 Mar 2007, 08:19

[quote="dorin_sb"]Si eu sunt de parere ca voblerele salmo sunt mai eficiente decat rapala dar probabil doar pt apele noastre.....[/quote]

Da dorine mai convins sambata asta chiar ai luat mai bine cu salmo decat me cu cozma... :cry:
Oricum sambata viitoare ne vedem tot acolo dar de dimineatza ....ma duc sa imi iau si eu salmo.. :twisted: :twisted: :twisted:

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 18 Mar 2007, 13:13

Cineva de pe aici de pe forum prinde f bine cu COZMA, dar eu stiu ca foloseste si salmo si altele.... :twisted:

Dar el e PROFESOR si cred ca si o frunza daca pune tot prinde peste.... :lol:

Arta domn'le, arta :!: :!: :!: :!:
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 18 Mar 2007, 13:19

hades scrie:Cineva de pe aici de pe forum prinde f bine cu COZMA, dar eu stiu ca foloseste si salmo si altele.... :twisted:

Dar el e PROFESOR si cred ca si o frunza daca pune tot prinde peste.... :lol:

Arta domn'le, arta :!: :!: :!: :!:
vrei sa spui ca voblerele COZMA sunt aproape de frunze, o sa incerc
sa stii ca m-am gandit la frunza de salcie

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 19 Mar 2007, 10:07

edi_curiosul scrie: vrei sa spui ca voblerele COZMA sunt aproape de frunze, o sa incerc

Pai eu ma refeream la altceva :oops: :twisted:
Spuneam ca , de fapt, nu conteaza numai voblerul, ci si arta pescarului de a-l face sa "danseze :wink: "
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 19 Mar 2007, 10:08

edi_curiosul scrie: vrei sa spui ca voblerele COZMA sunt aproape de frunze, o sa incerc

Pai eu ma refeream la altceva :oops: :twisted:
Spuneam ca , de fapt, nu conteaza numai voblerul, ci si arta pescarului de a-l face sa "danseze :wink: "

Scrie răspuns