Voblere scumpe sau ieftine?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
Adelin...nu cumva yo-zuri alea ale tale fac "hai-pe-mal"? sau "muci-in-ceai"? 

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- veteran
salut,
in ciuda unor pareri nu cred ca la poper conteazsa doar zgomotul, in situatzii cand este mai precaut poate conteazsa si cum arata, de multe ori am avut urmariri fara finalizare, posibil ca nu din cauza `fleoscului` sa nu fi finalizat, cine stie, parereea mea la poper forma-estetika-si mai apoi `fleosc`
, sau ma insel??????
sal...
in ciuda unor pareri nu cred ca la poper conteazsa doar zgomotul, in situatzii cand este mai precaut poate conteazsa si cum arata, de multe ori am avut urmariri fara finalizare, posibil ca nu din cauza `fleoscului` sa nu fi finalizat, cine stie, parereea mea la poper forma-estetika-si mai apoi `fleosc`

sal...
be smart be silent be deadly.....
- edi_curiosul
- veteran
cati pescari atatea pareri!
fraaaatilor... marca voblerului nu conteaza...atata timp cat stie sa inoate...
sunt voblere la rapala, yo-zuri sau ce marca vreti voi, care nu fac cat un cozma (sau invers) bine nimerit la (locul potrivit) culoare, apa, temperatura, peste, bla, bla ...
hai sa nu mai discutam de brenduri (dar asta e tema topingului) mai bine vorbim de culori, forme etc...
vorbiti de parca sunteti reprezentanti de firme (va plateste cineva)
io renunt la topingul asta, e o discutie fara fund
fraaaatilor... marca voblerului nu conteaza...atata timp cat stie sa inoate...
sunt voblere la rapala, yo-zuri sau ce marca vreti voi, care nu fac cat un cozma (sau invers) bine nimerit la (locul potrivit) culoare, apa, temperatura, peste, bla, bla ...
hai sa nu mai discutam de brenduri (dar asta e tema topingului) mai bine vorbim de culori, forme etc...
vorbiti de parca sunteti reprezentanti de firme (va plateste cineva)
io renunt la topingul asta, e o discutie fara fund

eu mi-am cumparat acuma cateva zile niste voblare no name care stateau in vitrina de 5 luni si in aceeasi zi am fost sa vad daca merg avand in vedere pretul f mic(8lei).Ajung pe balta bag unu la apa si stupoare batea foarte bine....le-am incercat pe toate si fiecare in parte avea bataia lui.....am inceput sa pescuiesc cu ele si pestele nu s-a lasat asteptat....dupa cateva lansee am luat un avatzel la 500g care a fost eliberat....am schimbat vobleru punand tot unu din aceeasi gama si dupa alte cateva lansee alt avatzel.....un prieten de al meu in aceeasi zi a folosit toate neamurile de voblare salmo,rapala,cozma,home made etc....un singur atac la un salmo...deci concluzia nu neaparat voblarele scumpe tre sa prinda peste...imi pare rau ca nu pot sa pun pozele la galerie cu voblarele si pestii deoarece sunt prea mari
fir intins
fir intins
[quote="jonah"]posibil sa fie contrafacute!de fapt pe cine ar mai mira asa ceva ??
intr-adevar esti un fericit ca esti asa de aproape de Mures dar si [color=red]eu sint putin fericit fiind la 10 km de Prut [/color]
sa auzim numai de bine si vorba aia......vedem noi rezultatele diseara
sau........cei din urma vor fi cei dintii
[/quote]
asta sa o crezi tu...stau la 3 Km de olt....

asta sa o crezi tu...stau la 3 Km de olt....

badie:chiar daca iti "place" toate sunetele astea,te rog sa fii on-topic.o gramada de oameni primesc notificare pe mail pt a citi un fleosc aui tronc de la tine,e lipsa de respect...asta e un forum,nu un chat.
tnx.
tnx.
Michael va recomanda Regulamentul forumului