Voblere scumpe sau ieftine?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 16 Mar 2007, 09:45

OK, AM VRUT SA SPUN CA LE CITESTI PE TOATE SI VEZI MULTE PARERI :D

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 16 Mar 2007, 09:50

eu ma opresc pe la 20, 25 RON pe slider am dat peste 30 RON dar acolo are justificare,

am stifturi care au prins probabil din cauza ca nu le-am crutat , sincer cam rar dau in ragali cu un vobler mai de doamne ajuta

sincer mi se pare ca numai salmo si rapala au un raport pret calitate acceptabil, si poate cozma .

yo-uri sunt de fitze arata cum arata dar raport calitate/pret este net inferior. cel putin cele pe care le-am vazut eu adica un minow era de cel putin 2 ori cat un salmo si erau identice (foam)
the angler is catching xxx, not by the lure

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 16 Mar 2007, 10:10

DjBeju scrie:http://www.japantackle.com/Lures/HMNG_Martha.htm

Aici gasiti niste voblere ceva mai scumpe de 80 RON. :D
Nimic nu le face mai prinzatoare decat niste "rapale" insa aspectul e incredibil. :lol:
mi se par enorm de scumpe pentru ceva ce poate fi imitat foarte usor ... si metoda "foil finished" aduce nenumarate posibilitati in construcita voblerelor pur si simplu prin imprimarea unei poze cu orice model doresti pe o hartie ceva mai speciala si vei obtine ceva similar (Salmo sa zicem - drept exemplu) deci mult prea exagerat.....dar tre sa existe si dastea nu :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 16 Mar 2007, 10:14

pikeman scrie:
DjBeju scrie:http://www.japantackle.com/Lures/HMNG_Martha.htm

Aici gasiti niste voblere ceva mai scumpe de 80 RON. :D
Nimic nu le face mai prinzatoare decat niste "rapale" insa aspectul e incredibil. :lol:
mi se par enorm de scumpe pentru ceva ce poate fi imitat foarte usor ... si metoda "foil finished" aduce nenumarate posibilitati in construcita voblerelor pur si simplu prin imprimarea unei poze cu orice model doresti pe o hartie ceva mai speciala si vei obtine ceva similar (Salmo sa zicem - drept exemplu) deci mult prea exagerat.....dar tre sa existe si dastea nu :lol: :lol:
pikeman, tata ia fa tu neste de-astea foil finished si baga la vanzare la un pretz rezon ca io ma-nscriu.
Serios

DjBeju
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DjBeju » 16 Mar 2007, 10:17

La asta ma gandeam si eu. :D
Salmo uneori mi se par banale cu acel photofinishing,dar raport calitate pretz,Salmo cred ca sunt nr.1 la noi, cu toate ca eu nu pescuiesc cu voblere din comertz.
C&R, please!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 16 Mar 2007, 10:18

:lol: astept sa soseasca hartia de la Oradea si sa vaz daca gasesc si pe aici :) iti trimet un link pe MP cu ceva similar :wink: sa vezi cam cum arata :)

dan_81
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan_81 » 16 Mar 2007, 10:19

ma inscriu si eu.

DjBeju
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DjBeju » 16 Mar 2007, 10:23

pikeman scrie::lol: astept sa soseasca hartia de la Oradea si sa vaz daca gasesc si pe aici :) iti trimet un link pe MP cu ceva similar :wink: sa vezi cam cum arata :)
Cu "hartia de la Oradea" crezi ca vei reusi sa faci ceva asemanator cu japonezii???? :shock:
C&R, please!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 16 Mar 2007, 10:31

http://s84.photobucket.com/albums/k5/ro ... t=55mm.jpg

http://s84.photobucket.com/albums/k5/ro ... t=72mm.jpg

http://s84.photobucket.com/albums/k5/ro ... t=68mm.jpg

astea sunt facute cu asa ceva, numai ca hartia este aplicata pe un staniol striat, de aceea si efectul de incretire, momentan nu ma pronunt mai mult :)) astept sa soseasca si sa muncesc....sper sa nu se supere omu ca iam facut reclama :oops:

Si gata cu deturnatu....revenind, nash da mai mult de 20RON pe un vobler, si
3-5 ron pe unu home made

P.S. salmo sunt banale dar si ieftine....comparativ cozma nu isi merita banii pentru diferenta de pret ....si cozma prind peste cei drept :)

P.S. 2 a se citi home made de mine si 3-5 ron investitie :))

DjBeju
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DjBeju » 16 Mar 2007, 10:37

Spor la treaba frate! :D Sunt curios ce o sa iasa. :lol: :lol: :lol:
C&R, please!

Scrie răspuns