vinieta
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
vinieta
spuneti-mi si mie va rog cat costa vinieta, si daca pot sa ies pe dunare cu o barca pneumatica de 2 persoane. ma gandeam ca in momentul in care trece o vedeta sau un vas cu 5-6 etaje te rastoarna valurile, fiindca stand pe mal au ajuns valuri de 0,5m.
Pescarul inrait
Imi cer scuze daca gresesc dar intreb si eu CARE VIGNETA?!!!! A Aparut? Apare sau mai bine zis , mai apare? Mai are rost oare sa apara la ce debandada avem pe cap?Cum spunea cineva ,pe alt topic, "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"
Respecte!
Respecte!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- mihaimircea
- veteran
mihaimircea scrie:E aparut pe naiba.
............iar nu stim ce sa facem la primavara.

cum ce sa facem la primavara?
pescuimmmmmmmmm
si domnii de la minister ar face bine sa se gndeasca mai bine ,daca vor banii nostrii
eu unul deja ma gandesc daca se merita sa mai dau bani

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
In data de 30.11.2006( deci saptamana viitoare) se va judeca la Curtea Suprema recursul AGVPS impotriva sentinei Curtii de Apel Bucuresti care a considerat vigneta legala.
In cazul in care nu vom avea o amanare si AGVPS va pierde recursul( foarte probabil ) si avand in vedere ca ordinele 1133 si 1134 sunt in vigoare este foarte posibil ca vigneta sa apara, in sfarsit, pentru anul 2007.
In cazul in care nu vom avea o amanare si AGVPS va pierde recursul( foarte probabil ) si avand in vedere ca ordinele 1133 si 1134 sunt in vigoare este foarte posibil ca vigneta sa apara, in sfarsit, pentru anul 2007.
mai bine sa pescuim cu permisu peste totMihaiV scrie:Mai bine sa pescuim ilegal?Pitonu' scrie:Sper sa nu apara (daca va aparea) la scorurile care se vehiculau anu' acesta.
![]()
.....+permisu'.....

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro