vinieta
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
zamfi - nu iau apararea AGVPS-ului ... are avocati pentru treaba asta
si nici nu ma intereseaza motivele pentru care au facut fapta ... din punctul de vedere al unui pescar obisnuit am fost multumit de acea chestie - legala sau ilegala - si putea sa ma controloze si presedintele tarii ... ca eu aveam hartie la mana - hartie semnata si stampilata - daca nu convenea cuiva acea hartie il trimiteam sa se judece cu emitentul ei.
Oricum anul asta nu am fost intrebat niciodata de permis ... in cele trei judete in care am pescuit - Caras - Timis - Arad asa ca ce sa mai vorbim de grija organelor statului (Compania sau Agentie) fata de resursa piscicola din bazinele naturale.

Oricum anul asta nu am fost intrebat niciodata de permis ... in cele trei judete in care am pescuit - Caras - Timis - Arad asa ca ce sa mai vorbim de grija organelor statului (Compania sau Agentie) fata de resursa piscicola din bazinele naturale.
S'altare și bunăstare !
- mihaimircea
- veteran
- exu...
- utilizator constant
Ce tampenie...asta nu aduce cu federalizarea deloc???...poi sa facem landuri frate, sa facem asa cum voia ala de la miercurea ciuc...sau este descentralizare???
Te pomenesti ca in tram in Marea Uniune Europeana
si tot vom avea nevoie de PG, sau alte autorizatii speciale, pe langa permisu' de pescuit...

Te pomenesti ca in tram in Marea Uniune Europeana

ÃŽmi plac peştele...