vinieta

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 06 Dec 2006, 13:59

In procesul vignetei de la Curtea Suprema a fost fixat un nou termen, respectiv 15.02.2007. Ce fain mere justitia noastra ?!

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 06 Dec 2006, 15:52

zamfi - nu iau apararea AGVPS-ului ... are avocati pentru treaba asta :lol: si nici nu ma intereseaza motivele pentru care au facut fapta ... din punctul de vedere al unui pescar obisnuit am fost multumit de acea chestie - legala sau ilegala - si putea sa ma controloze si presedintele tarii ... ca eu aveam hartie la mana - hartie semnata si stampilata - daca nu convenea cuiva acea hartie il trimiteam sa se judece cu emitentul ei.
Oricum anul asta nu am fost intrebat niciodata de permis ... in cele trei judete in care am pescuit - Caras - Timis - Arad asa ca ce sa mai vorbim de grija organelor statului (Compania sau Agentie) fata de resursa piscicola din bazinele naturale.
S'altare și bunăstare !

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 06 Dec 2006, 16:30

taicanoe fi atent la ce zice zamfi:"presedintele" tarii t e amenda bine merci si tu iti recuperai banii de la emitentul conventiei...Parerea mea!Asa ca atentie mare...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 06 Dec 2006, 17:10

flydb scrie:In procesul vignetei de la Curtea Suprema a fost fixat un nou termen, respectiv 15.02.2007. Ce fain mere justitia noastra ?!
de 2 lei. Da poate daca scot in 2007 vinieta o sa fie valabila pe tot teritoriul marii uniuni europene :P
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 07 Dec 2006, 01:49

Ce tampenie...asta nu aduce cu federalizarea deloc???...poi sa facem landuri frate, sa facem asa cum voia ala de la miercurea ciuc...sau este descentralizare??? :shock:
Te pomenesti ca in tram in Marea Uniune Europeana :twisted: si tot vom avea nevoie de PG, sau alte autorizatii speciale, pe langa permisu' de pescuit...
ÃŽmi plac peştele...

Scrie răspuns