vi se-ntimpla tot timpul..
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
@tudor
mi-am facut user in 2006 la 2 ani dupa ce zici tu ca figura poza aceea la tine in galerie , am primit pe mesenger poza, si nu am intrebat de unde provine, deobicei nu retin astfel de date, mai ales la cardu de poze ( constructie voblere, diverse instrumente, diverse voblere homemade , diverse monturi ) care le am pe langa cele in care figureaza cineva , deci a fost o simpla lipsa de informare , chiar nu retin de la cine am primit poza
dar iti pot spune ca cineva pe un site strain a facut un referat referitor la folosirea ochetilor dintro sarma continua ( PRO si CONTRA ) si lam rugat daca ma lasa sa traduc ceea ce a scris la mine pe site ( cu mentiunea ca el este autorul ) , a fost de acord si singura lui rugaminte a fost sa pun un link si la siteul lui cu voblere , asta ca sa intelegi ca nu fac dastea ... daca rugamintea ta a fost sa scot poza, am scoso , daca era sa adaug autorul il adaugam , dar numi cere sa fac tracking pe pozele care le primesc
numa bine
P.S. am scris acolo "modele de dezgatatoare" nicidecum ca leam facut eu si nici nam dat detalii despre cum se construiesc , doar ce era vizibil acolo
mi-am facut user in 2006 la 2 ani dupa ce zici tu ca figura poza aceea la tine in galerie , am primit pe mesenger poza, si nu am intrebat de unde provine, deobicei nu retin astfel de date, mai ales la cardu de poze ( constructie voblere, diverse instrumente, diverse voblere homemade , diverse monturi ) care le am pe langa cele in care figureaza cineva , deci a fost o simpla lipsa de informare , chiar nu retin de la cine am primit poza

numa bine

P.S. am scris acolo "modele de dezgatatoare" nicidecum ca leam facut eu si nici nam dat detalii despre cum se construiesc , doar ce era vizibil acolo

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
Pikeman, nici o grija, nu am nimic cu tine. Te-am rugat sa o scoti si ai facut-o. Multumesc. Pentru mine subiectul era incheiat.pikeman scrie:@tudor
mi-am facut user in 2006 la 2 ani dupa ce zici tu ca figura poza aceea la tine in galerie , am primit pe mesenger poza, si nu am intrebat de unde provine, deobicei nu retin astfel de date, mai ales la cardu de poze ( constructie voblere, diverse instrumente, diverse voblere homemade , diverse monturi ) care le am pe langa cele in care figureaza cineva , deci a fost o simpla lipsa de informare , chiar nu retin de la cine am primit pozadar iti pot spune ca cineva pe un site strain a facut un referat referitor la folosirea ochetilor dintro sarma continua ( PRO si CONTRA ) si lam rugat daca ma lasa sa traduc ceea ce a scris la mine pe site ( cu mentiunea ca el este autorul ) , a fost de acord si singura lui rugaminte a fost sa pun un link si la siteul lui cu voblere , asta ca sa intelegi ca nu fac dastea ... daca rugamintea ta a fost sa scot poza, am scoso , daca era sa adaug autorul il adaugam , dar numi cere sa fac tracking pe pozele care le primesc
![]()
![]()
numa bine

Adiwolf mi-a pus o intrebare si am raspuns. Asta e tot.
Daca vor si altii sa-mi puna intrebari pe aceasta tema ii rog sa o faca pe privat.

Tudor
e ok ce spui tu Tudore,asta e alta "mancare de peste"tudor scrie: Nu vreau drepturi de autor si nu ma deranjeaza ca a copiat-o cineva. Singurul lucru care m-a deranjat e faptul ca figureaza intr-o galerie privata fara sa fie mentionata sursa. Deci se poate intelege ca proprietarul galeriei este autorul si constructorul gezagatatoarelor.
Cand copiezi un text si nu mentionezi sursa se cheama plagiat, cand publici o fotografie pe care n-ai facut-o fara sa mentionezi sursa lasi implicit impresia ca esti autorul. Mai ales ca aceasta fotografie am publicat-o chiar pe acest forum, deci continua sa existe undeva, din cauza asta ma deranjeaza cand si-o pune cineva in albumul personal ca si cum ar fi autorul.
Tudor
ai perfecta dreptate in ce spui acuma,la inceput mi s-a parut total aiurea,cererea ta,pt ca nu avea argumentatia necesara.
scuze daca am ofensat prin intrebarea mea,dar chiar vroiam sa ma lamuresc
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
pikeman scrie:
am inteles ca atata costa in Oborsi stiu sigur ca arata ca aia , ca are un pretin
...pai daca nu e prea mare deranjul, fa-mi si mie rost de un nr de tel de pe la un vanzator de acolo! Poate reusesc sa ajung la vre-o intelegere de bisnis!
PS- nu e graba, cand are drum prietenul tau pe acolo sa ia un nr de tel!
- MARIUS POPA
- veteran
astazi am mai lasat doua table de la dam, una la prima aruncatura , cealalta la doi metri de mal dar la cum era vremea de afara nu aveam chef de baita, asa ca laso acolo!
deci apele isi iau tributul de fiecare data! asta e
sunt consumabile, cum spunea cineva pe aicea!
numa bine si si fr intins fara agataturi!

deci apele isi iau tributul de fiecare data! asta e
sunt consumabile, cum spunea cineva pe aicea!
numa bine si si fr intins fara agataturi!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.