vi se-ntimpla tot timpul..

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 03 Oct 2007, 11:15

HellRAISER scrie:vi se intampla tot timpu...cum zice si titlu...merji pe balta....si iti intra ancorele in deget........primul lucru pe care il faci este "hiii!!!" Abia apoi injuri. In timpul asta, scoti ancora. Acesta este cazul fericit.
Cazul nefericit, in care ancora intra mai ad�nc, difera: faci tot "hiii!!!", apoi "aaaauuuu!!!" si abia pe urma injuri. Injuraturile dureaza mai mult. Sunt intrerupte de "aaaauuuu!!!". Daca ancora a intrat suficient de ad�nc ar trebui sa apara si "valeeeeuuu!!!".

deci voi cum facetzi??? :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Daca ai infipt doar unul din acele trilingului,e simplu:impingi de ac pana iese contraspinul afara din piele,iei patentul din dotare si tai sub contraspin dupa care tragi acul inapoi.Daca ti-au intrat doua odata :shock: ,ai pus-o :(
Se aplica tot aceeasi miscare dar e mai cu "valeeeeeeeeeeeuuu" :lol: :lol:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 03 Oct 2007, 11:24

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si daca nu ai patent in dotare...se mai intampla sa nu ai :shock: :lol: :lol: :lol:

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 03 Oct 2007, 11:32

HellRAISER scrie::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si daca nu ai patent in dotare...se mai intampla sa nu ai :shock: :lol: :lol: :lol:
Patentul tre sa faca parte din trusa de spinning :wink:
Nu se stie ce "reparatie" tre sa faci :lol: :lol:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 19 Oct 2007, 21:47

Pai fratilor, pe langa atatea voblere mai luati si un dezgatator ca e ieftin , vre-o 30 ron! Da macar iti salveaza voblerele si tablele!!!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 19 Oct 2007, 23:38

pikeman scrie:
MARIUS POPA scrie:si cum procedezi ?pare un voblere scos di filmel SF!
interesant, insa misterios si cam tupeist(voblerul) :cooler:
te referi la cel din poza de la mine, sau cum ?

e o bucata de plumb colorata sa para vobler :lol: pe cercurile de deasupra lui baji firu de pescuit, ca prin inelul de la chei (adik nu tre sa il rupi) si apoi dai drumu la plumb la vale pe fir pana la naluca, si traji de sfoara, lanturile alea si chiar si inelele se agata de ancoraele voblerului si apoi traji de sfoara care ii muuult mai rezistenta ca firu tau de pescuit si il dai afara :wink:
Pikeman, ai cumparat dreptul de autor ca sa publici o poza de a mea pe albumul tau ? :roll:

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=1938

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 20 Oct 2007, 10:40

OOPS !....devine interesant :lol:
Fir intins tuturor ! :wink:

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 20 Oct 2007, 11:39

Un model misto de dezgatator:

Imagine

Imagine

alin_mg
junior
junior

Mesaj de alin_mg » 20 Oct 2007, 14:49

Asta-i tot sau mai are si alte accesorii ?

Busta
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Busta » 20 Oct 2007, 17:04

am voblere de milioane de lei dar niciodata nu am pierdut nici unul (exceptand acum' vreo luna am agatat un SSR intr-o creanga in apa si am tras pana s-a rupt nailonoul si dupaia surpriza SSR-ul pluteste , repede dau hainele jos sa ma bag dupa el - aveam noroc ca nu curgea repede Timisul :lol: si inca era caldut afara - l-am recuperat !)
Am pierdut oscilante (una dintre ele facuta de tatal meu din tabla de inox cu o vechime de peste 35 ani) ,rotative ,shaduri cu miile :)

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 20 Oct 2007, 18:07

nu mai are accesorii...se leaga o sfoara din aia tzapana de ochetul ala mic di ii dai drumu' pe fir pan' la vobler! Acolo rama patrata sare peste pan' la trripla si dupa aia e formalitate...tragi de sfoara si indrepti tripla.

Scrie răspuns