vi se-ntimpla tot timpul..

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Oct 2007, 21:21

@ tudor ... sincer nu mai retin de unde am poza , e postata de un an, dar daca te deranjeaza o scot ( amm gandit ca poate ajuta multa lume ) , sigur am primito de la cineva

@nutzu_z e 15 ron chestia aia ( de curiozitate ) :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 20 Oct 2007, 21:35

Busta scrie:am voblere de milioane de lei dar niciodata nu am pierdut nici unul (exceptand acum' vreo luna .....
Ceva nu faci bine. Ori nu pescuiesti unde trebe ori nu pescuiesti cum trebe.

Busta
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Busta » 21 Oct 2007, 03:28

Tavi scrie:
Busta scrie:am voblere de milioane de lei dar niciodata nu am pierdut nici unul (exceptand acum' vreo luna .....
Ceva nu faci bine. Ori nu pescuiesti unde trebe ori nu pescuiesti cum trebe.
deci trebuie sa pierd din ele :lol:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 21 Oct 2007, 07:39

pikeman scrie:@ tudor ... sincer nu mai retin de unde am poza , e postata de un an, dar daca te deranjeaza o scot ( amm gandit ca poate ajuta multa lume ) , sigur am primito de la cineva

Am postat-o eu imediat dupa deschiderea site-ului la un subiect despre dezagatatoare. As prefera s-o stergi de acolo. Multumesc.

Tudor

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Oct 2007, 09:19

tudor scrie: Am postat-o eu imediat dupa deschiderea site-ului la un subiect despre dezagatatoare. As prefera s-o stergi de acolo. Multumesc.
Tudor
S-a rezolvat :wink:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 21 Oct 2007, 15:23

tudor scrie:
Am postat-o eu imediat dupa deschiderea site-ului la un subiect despre dezagatatoare. As prefera s-o stergi de acolo. Multumesc.

Tudor
Tudor,
te rog frumos,lamureste-ma si pe mine cu un lucru:
-daca ai postat-o pe un site public,fara sa mentionezi nimic de copyright sau alte chestii de securitate in privinta piratarii,cum poti sa ceri drepturi de autor? si mai ales cum poti sa nu te astepti sa o copieze cineva?? :?
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Oct 2007, 17:43

:roll: lasa mai, io nu mai stiu de la cine am luato, cei drept nu de pe rapitori, nici naveam user la momentul existentei ei in galeria lu Tudor daca el zice ca acolo o fu, puteam sa fiu ciufut si sa zic ca nui a lui ca oricum nare poza in galerie, dar am vazut ca e o poza facuta in bucatarie probabil pe un prosop deci in acceptiunea mea facuta de un user, daca e Tudor sa fie sanatos , io am vrut doar sa vada lumea ce si cum :roll: ( nu scria Tudor pe poza :lol: ) daca ar fi scris as fi postat pe forum "are Tudor ceva care va poate ajuta, rugatil pe el sa va trimita poza :P

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 22 Oct 2007, 08:34

pikeman scrie:@ tudor ... sincer nu mai retin de unde am poza , e postata de un an, dar daca te deranjeaza o scot ( amm gandit ca poate ajuta multa lume ) , sigur am primito de la cineva

...zi-mi si mie de unde sa imi iau la 15 ron! Sincer ,chiar imi trebuie pt magazin.Inseamna ca asta care mi le face ma taxeaza mult!

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 22 Oct 2007, 08:37

nutzu_z scrie:

...zi-mi si mie de unde sa imi iau la 15 ron! Sincer ,chiar imi trebuie pt magazin.Inseamna ca asta care mi le face ma taxeaza mult!
am inteles ca atata costa in Obor :lol: si stiu sigur ca arata ca aia , ca are un pretin :wink:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 22 Oct 2007, 11:40

adiwolf scrie:
tudor scrie:

Tudor
Tudor,
te rog frumos,lamureste-ma si pe mine cu un lucru:
-daca ai postat-o pe un site public,fara sa mentionezi nimic de copyright sau alte chestii de securitate in privinta piratarii,cum poti sa ceri drepturi de autor? si mai ales cum poti sa nu te astepti sa o copieze cineva?? :?
Nu vreau drepturi de autor si nu ma deranjeaza ca a copiat-o cineva. Singurul lucru care m-a deranjat e faptul ca figureaza intr-o galerie privata fara sa fie mentionata sursa. Deci se poate intelege ca proprietarul galeriei este autorul si constructorul gezagatatoarelor.
Cand copiezi un text si nu mentionezi sursa se cheama plagiat, cand publici o fotografie pe care n-ai facut-o fara sa mentionezi sursa lasi implicit impresia ca esti autorul. Mai ales ca aceasta fotografie am publicat-o chiar pe acest forum, deci continua sa existe undeva, din cauza asta ma deranjeaza cand si-o pune cineva in albumul personal ca si cum ar fi autorul.

Tudor

Scrie răspuns