vi se-ntimpla tot timpul..
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
super scula ,
Dar eu am alta solutie waders pana la 1,5 metri apa adancime. Deja am reusit un incredibil scor pe anul asta: 1 vobler , 3 rotative, 3 linguri pierdute. Anul trecut am pierdut vreo 4 voblere, 10 rotative si linguri.
Cu wadersul am reusit sa recuperez cel putin 4 voblere din agataturi in care anul trecut nu le mai scoteam de nici o culoare (super afacere).
O alta solutie ar fi sa folosesti ancore neotelite (au culoare argintie) de genul celor care echipeaza voblere Strike Pro care dezdoaie daca tragi de ele. Nu prea e problema ca scapi captura ca carligele dezdoite mai rau se agata in gura rapitorului (sunt cam ciudat de scos de acolo).
Dar eu am alta solutie waders pana la 1,5 metri apa adancime. Deja am reusit un incredibil scor pe anul asta: 1 vobler , 3 rotative, 3 linguri pierdute. Anul trecut am pierdut vreo 4 voblere, 10 rotative si linguri.
Cu wadersul am reusit sa recuperez cel putin 4 voblere din agataturi in care anul trecut nu le mai scoteam de nici o culoare (super afacere).
O alta solutie ar fi sa folosesti ancore neotelite (au culoare argintie) de genul celor care echipeaza voblere Strike Pro care dezdoaie daca tragi de ele. Nu prea e problema ca scapi captura ca carligele dezdoite mai rau se agata in gura rapitorului (sunt cam ciudat de scos de acolo).
the angler is catching xxx, not by the lure
pikeman scrie:te referi la cel din poza de la mine, sau cum ?MARIUS POPA scrie:si cum procedezi ?pare un voblere scos di filmel SF!
interesant, insa misterios si cam tupeist(voblerul)
e o bucata de plumb colorata sa para voblerpe cercurile de deasupra lui baji firu de pescuit, ca prin inelul de la chei (adik nu tre sa il rupi) si apoi dai drumu la plumb la vale pe fir pana la naluca, si traji de sfoara, lanturile alea si chiar si inelele se agata de ancoraele voblerului si apoi traji de sfoara care ii muuult mai rezistenta ca firu tau de pescuit si il dai afara

- StefanDinu
- veteran
cred ca am pierdut vre-o 2-3 voblere per concurs ... de twistere nu mai spun. Vorba unui prieten: m-au costat mai mult nalucile decat taxa de concurs si motorina.sir.JONES scrie:Deja am reusit un incredibil scor pe anul asta: 1 vobler , 3 rotative, 3 linguri pierdute.
Dar asta e fratilor ... nalucile sunt consumabile. Dar altfel gandesti cand dai cu un voblere de 100 USD. Esti cam incordat ...

- MARIUS POPA
- veteran
domnu dinu cum de ati dat atitia bani pe una bucata vobler, cu banii aia poti sa-ti o mulineta bunicica catre buna!StefanDinu scrie:Eu am pierdut un vobler de 700.000 ... imi venea sa sec lacul ... si o faceam dar era in Delta si era cam greu.
Am vazut o solutie destul de inteligenta ... inelele de prindere a ancorelor sunt moi, tragi tare si pierzi doar ancora ... interbarea e: nu cumva pierzi si captura vietii tale?
e scump domne, scump vobleru!
o intrebare : ce este waders?

faza cea mai tare a fostcind am pescuit de pe un mal inalt si ddedesupt de mal cresteau niste buruieni cit casa, si cind sa scot din apa vobleru , unde credeti ca sa agatat? in buruieni! si trage si trage , de coborit nu se pune probleme ca nu mai puteam urca inapoi, si uite asa am tras pina o cedat si acolo este si acuma!
asta e , pescuitul merge mai departe!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- StefanDinu
- veteran
[quote="StefanDinu"]Scuze! Am gresit. Voblerul este 400.000 ... si este super vobler ... in jumatate de ora am prins 6 stiuci de peste 3kg fiecare ... dupa ce l-am pierdut am mai luat doar 2 bucati!
[/qu
ote]
De fapt este 30 lei si este un SEBILE.
O fi bun Domn'le

ote]
De fapt este 30 lei si este un SEBILE.
O fi bun Domn'le

Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
WADERS http://www.totalfishing.ro/pantalon-pie ... -3132.html
eu am din cauciuc integral este foarte greu arat ca un mare prezervativ verde dar intru in apa pana la 1,5 metri chiar si pe apa rece. Faza merge pe mures dar pe dunare cred ca inutil
eu am din cauciuc integral este foarte greu arat ca un mare prezervativ verde dar intru in apa pana la 1,5 metri chiar si pe apa rece. Faza merge pe mures dar pe dunare cred ca inutil
- StefanDinu
- veteran
voblerul este intradevar SEBILE dar chiar costa 400.000 lei ... uite aici: click me !
bilant provizoriu
- 6-7 rotative
- 10 oscilante
- 5-6woblere (rapala&salmo)
- 25-30 plastice dintre care jumate la iesirea de duminica
deci.......
magazinele ar trebui sa ma premieze la ce client bun sunt.
de cand zic ca o sa imi confectionez un dezgatator din ala cu plumb si lanturi....dar exact ala mai lipsea din bagajul meu si asa supradimensionat (car ca boul dupa mine o gramada de naluci si defapt pescuiesc numai cu 5-6 dintre ele
)

- 6-7 rotative
- 10 oscilante
- 5-6woblere (rapala&salmo)
- 25-30 plastice dintre care jumate la iesirea de duminica

deci.......
magazinele ar trebui sa ma premieze la ce client bun sunt.
de cand zic ca o sa imi confectionez un dezgatator din ala cu plumb si lanturi....dar exact ala mai lipsea din bagajul meu si asa supradimensionat (car ca boul dupa mine o gramada de naluci si defapt pescuiesc numai cu 5-6 dintre ele

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.