Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
nightfishing01
- utilizator constant

facuta bine pe gramajele care vrei tu numai ca mai am un pic de insistat la meserias ti-am spus ca e cam greu de convins,zici cai fata marea trebuie sa insist
eu am modificato pe aia de la tine si bag si 5/0 in 7 grame

-
edi_curiosul
- veteran

-
nightfishing01 scrie:salut dane incearca la o firma care confectioneaza tocuri pt geamuri termopan au tot felu de bancuri cu bormasini si freze poate gasestisi un meserias bun numai sa nu-i spui la ce o folosesti ca te talhareste
ar ma-i fi o varianta
mi-le dai mie pe amandoua plus un litru de palinca si primesti una inapoi facuta

ce meserias e ala cu palinca? scoate ceva ala? eu din cati meseriasi am vazut pe langa palinca erau mai mult palincari decat meseriasi
@ovidiu
sti ce bila sa pui la facut semn? bila din varful pastei de pix
as cam lua eu un blank dala... ca am ceva prin cap
-
ovidiu
- veteran

-
edi_curiosul scrie:
@ovidiu
bingo..idee buna
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
mihai florescu
- veteran

chiar nu mai vad rostul unei matrite blank. In cazul in care ne muncim si facem aiureli de genul asta. AAAAA, daca vrem un gramaj anume , pt o cavitate...., si tot nu se justica o matrita do-it blank. Pt o anumite cavitate si un anumit gramaj se executa o matrita din aluminiu, se ghideaza cu bile de rulment. O sa pun pozele ceva mai tarziu( matrita este pt 2.5 gr)
PS: nu trebuie rotunjit varful burghiului, trebuie doar o bila cat mai apropiata de diametrul burghiului .
-
nightfishing01
- utilizator constant

edi_curiosul scrie:nightfishing01 scrie:salut dane incearca la o firma care confectioneaza tocuri pt geamuri termopan au tot felu de bancuri cu bormasini si freze poate gasestisi un meserias bun numai sa nu-i spui la ce o folosesti ca te talhareste
ar ma-i fi o varianta
mi-le dai mie pe amandoua plus un litru de palinca si primesti una inapoi facuta

ce meserias e ala cu palinca? scoate ceva ala? eu din cati meseriasi am vazut pe langa palinca erau mai mult palincari decat meseriasi
@ovidiu
as cam lua eu un blank dala... ca am ceva prin cap
edy palinca ramane la poarta fabriciipt a facilita intrarea si iesirea matritei cat despre faptul ca merita sau nu eu doar il ajutam pe dan restu sunt povesti
-
danielcocea
- veteran

edi_curiosul scrie:povesti dar din pacate adevarate
Sa i uram "succesuri" lui edi care este proaspatul posesor al unei matrite blank
Si sa speram ca o sa iasa ceva mult mai bun decat asi fi facut eu...
Sa postezi niste poze...

-
ovidiu
- veteran

-
Edi niste jiguri in forma de cap de salau daca faci, esti beton

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...