Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
cam asa gandesc si eudanielcocea scrie:ovidiu scrie:procedeul ideal si care asigura fidelitatea copierii: electrocoroziune, dar destul de scump; 700lei acum 2 ani, am zis pas si m-am multumit cu ce exista pe piata.![]()
![]()
cam scump....si nu cred ca merita .....dar totusi eu sper ca gasesc ceva sa fie mai ieftin...
![]()
nu e vorba ca nu gasesc ce trebuie....ci doar ca am o matrita Blank (de fapt doua) ...si ma gandeam sa fac ceva cu ea si poate sa ma coste mai ieftin...dar pana la urma nu cred ca am ce face cu ea...ovidiu scrie:cam asa gandesc si eudanielcocea scrie:ovidiu scrie:procedeul ideal si care asigura fidelitatea copierii: electrocoroziune, dar destul de scump; 700lei acum 2 ani, am zis pas si m-am multumit cu ce exista pe piata.![]()
![]()
cam scump....si nu cred ca merita .....dar totusi eu sper ca gasesc ceva sa fie mai ieftin...
![]()
dar chiar nu gasesti ce-ti trebe?
adica eu pescuiesc cu jiguri intre 3,5 si 80g si am toate marimile... (7,10,14,21,28,40,50,60,70,80)
ce vrei tu, (daca nu e secret) asa special?
Posibiltati ar fi ... insa daca ar fi sa platesti pe cineva sa faca cred ca iesi mai scump decit o matrita finita.probabil exista si o metoda mai ieftina de a-ti face matrita. banuiesc ca nu-s chiar asa cretini aia de do-it incit sa vinda o matrita pe care s-o folosesti doar daca mai dai inca de 10 ori pretul ei. la ei pe site ai cautat ceva legat de matritele astea? fac vreo referire la modul de prelucrare?
material??Adrian SB scrie:Din ce material e matrita?