Un parazit despre care se stie foarte putin!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
se distrug numa daca dai drumu inapoi la peste, in rest daca prajesti pestele sau il bagi in congelator , risti sa ai problem iremediabile la stomac din cauza parazitilorjohnnybravo scrie:in urma congelarii nu se distrug parazitii astia?

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
- danielcocea
- veteran
ba, deci astazi am mancat si eu peste, evident inainte sa citesc topicu asta, si cre ca a fost a 4 oara in anu asta, ca nu prea ma omor eu cu pestele. acu m-a pus dracu sa ma uit la topicu asta!!! cre ca nici nu mai dorm la noapte, parca deja simt cum imi colcaie ceva prin burta!! fuckkk!!!
dar cum sunt mai realist din fire, eu zic asa. fie parazitu lu masa, ca daca il prajesti in ulei incins, nu prea mai are cum sa traiasca... dar din pacate pestele se prepara si in multe alte feluri.
singura solutie zic eu, ar fi sa nu ne mai riscam sa mancam nici un peste. il prindem , il pozam frumos si il eliberam. cand ne e pofta de peste, merem la metro si luam ceva de ocean si bafta.

dar cum sunt mai realist din fire, eu zic asa. fie parazitu lu masa, ca daca il prajesti in ulei incins, nu prea mai are cum sa traiasca... dar din pacate pestele se prepara si in multe alte feluri.
singura solutie zic eu, ar fi sa nu ne mai riscam sa mancam nici un peste. il prindem , il pozam frumos si il eliberam. cand ne e pofta de peste, merem la metro si luam ceva de ocean si bafta.

- danielcocea
- veteran
nu ma vad nici renuntand la pescuit, nici mancand peste cu viermi, nici prinzand si apoi eliberand......desi....cine stie...ca nici vanzand peste de cateva sute de mii nu ma vad facand.....danielcocea scrie:deci c&r no way....crysst scrie:dap...de acum nu ii mai mananc....ii vand.tudor scrie: Foarte bine !