calibru9mm scrie:flydb,ai pierdut ciolanu?
eu zic sa mai vorbesti peste doi - trei ani.(cam atata are la activ userul flydb pe acest site)
poate pana atuncea te lamuresti si tu,cum sta treaba.( o simpla cautare dupa dezbaterile trecute ar lamuri si simplifica lucrurile foarte mult)
nu te supara,dar prea a-ti aparut din neant si tu si apscaras,ca niste vasnici sustinatori ai fnpsr-ului si v-ati apucat sa muscati in stanga si in dreapta.
drept pt care marea majoritate a forumistilor vechi,v-au catalogat ca niste pudeli ai lui apsalba si pt asta nu trebuie sa va suparati
incercati sa va sustineti ideiile si opniile
personale prin dezbateri cu argumente corecte si fara jigniri si mistouri ieftine (la asta ne pricepem toti).
apsalba scrie:conditiile-evident, fiind exact termenul folosit in OG 23/2008, ANPA fiind autoritatea de reglementare (vezi si art. 8 lit c din HG1194/2008)
Permisul este valabil 1 an de la emitere- evident, intrucat permisul conf. HG 1016 este taxa ce se vireaza la bugetul de stat.
art. 2 Practicarea ... stabileste modul de distribuire al permiselor, anpa nefiind chiosc de vandut permise (constatarea corpului de control).
art. 6 Sper ca nu ai pretentia ca poporul roman este constituit din locuitori nascuti cu undita in mana si in loc de alfabet invata regulamentele de pescuit sportiv. Very Happy
Regulamentul de pescuit sportiv va fi obligatoriu si va fi aplicat fara mila. Asta ca sa dispara toti cei cara fate acasa sa le dea la mate.
pai exact asta spuneam si noi ca ANPA este autoritatea care reglemnteaza pescuitul si nici decum administratorul care in acceptiunea voastra sunt Apele Romane,implicit statul roman deci pana la urma tot ANPA
permis valabil 1 an de zile de la emitere,asta sustinea si primul Proiect,pe cand cel de-al doilea nu (primul proiect specifica clar faptul ca venitul se vireaza la bugetul de stat pe cand cel de-al doilea......

),asa ca dupa postarea ta sa intelegem ca esti de acord cu expunerea din primul Proiect??!!
tocmai fiindca ANPA nu este un chiosc de vanzare al permiselor,ar trebui sa se faca asta prin diverse cai (canale) gen magazine de profil,benzinarii,posta,etc.
sigur ca nu am pretentia ca poporul roman s-a nascut cu undita in mana,dar sper ca nici tu nu ai pretentia ca ne vei invata acest lucru ( se pare ca tare mult iti doresti asta)
nu cred ca poate exista PESCAR in adevaratul sens al cuvantului,care sa nu blameze pe cei care duc fite acasa si care sa nu regrete lipsa de implicare a autoritatilor,dar ca orisice padure,mai exista si uscaturi si cum in ultimul timp nu prea a plouat pe acest taram din cauza razboiului fatricid pe care l-ati dus voi cu ajvps-urile,se pare ca aceste uscaturi au proliferat.
lasati lucrurile la liberul arbitru al pescarului si va garantez ca in doi ani de zile se va recupera si ceilati doi ani pierduti de voi.
p.s. am condamnat ajvpsul si dictatura lui,dar va rog nu ne faceti sa il regretam si nu ne impingeti in tabara sustinatoare ( in ultima instanta,putem face si asta pt a bloca un Ordin abuziv)