UN NOU PROIECT DE ORDIN AL MINISTRULUI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
apsalba, intrebarea era de interes general, raspunsul pe privat nu are nicio valoare.
Sau te astepti ca toti pescarii neafiliati federatiei care doresc sa pescuiasca pe apele voastre sa-ti dea mesaje private?
O sa puneti pe malul apelor placute cu informatii despre conditiile de pescuit pe care va scrie:
"Acestea sunt apele FNPSR
Pentru a afla cum puteti pescui pe aceste ape, consultati legislatia in vigoare sau trimiteti mesaj privat."
Sau te astepti ca toti pescarii neafiliati federatiei care doresc sa pescuiasca pe apele voastre sa-ti dea mesaje private?

O sa puneti pe malul apelor placute cu informatii despre conditiile de pescuit pe care va scrie:
"Acestea sunt apele FNPSR
Pentru a afla cum puteti pescui pe aceste ape, consultati legislatia in vigoare sau trimiteti mesaj privat."

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
apsalba , te rog imi spui si mie pe privat ce este pescuitul recreativ, daca hobby nu e ? ca nici mie n-ai apucat sa-mi raspunzi pana sa te supere astia 
astept MP ... multumesc !

astept MP ... multumesc !

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
Am mai explicat odata ca ai dat doar definitia pescuitului sportiv, in timp ce legislatia da foarte clar si definitia pescuitului recreativ! Intrebati juristii federatiei! Sau angajati altii, ca astia nu se pricepapsalba scrie:Este suficient una. De fapt am mai postat-o odata. Este definitia data de Regulamentul 199/2008 al CEE. Vezi ca il gasesti pe web-ul anpa. Care este problema? Nu sunteti de acord cu ea? Deontologul de la cluj o sa zica iar ca acolo spune sportiv, nu recreativ, chiar daca definitia spune ''pentru sport sau recreere''.

Zicea cineva (na ca a ajuns “cineva”) ca persoanele fizice nu pot merge la Trezorerie sa plateasca. Fals! Inspectorii piscicoli de la ANPA mi-au spus ca deja o multime de pescari au fost si au platit. Nu le-a cerut nimeni carnetul de membru al vreunei asociatii. Au dat banul si au primit chitanta. Plata se face in contul 20160103 la Trezorerie. 30 de lei, daca nu beneficiati de reducere. Pe chitanta primita nu zice nimic de permis sau de pescuit. Zice doar contul, suma, numele si "taxe si autorizatii" am impresia. Dar inspectorii ANPA cunosc contul si cand mergeti la ei la sediu cu chitanta va dau permisul (dupa ce le primesc de la tipografie, in 1-2 saptamani). Unii pescari au vrut sa fie ei mai linistiti, asa ca au mers acum cu chitanta la ANPA sa le puna o stampila. Si le-au pus, ca nu ii costa nimic si nu incalca nici o lege.luci_t scrie:asa o sa fac
Cu acest permis de pescuit puteti pescui tot anul 2009, pe toate apele publice din Romania, fie ca e ses, munte, Delta sau Mare. Nu exista ape publice pe care administrarea sau gestionarea resursei acvatice vii sa fie data vreunei asociatii sau federatii. Cine sustine altfel minte si incearca sa va ia banii sub denumirea “Cotizatie de membru”.
Daca nu vreti sa pescuiti in astea 2 saptamani si vreti sa asteptati aparitia fizica a permiselor, atunci mai asteptati cu plata celor 30 de lei.
Cel putin asta mi-au zis domnii de la ANPA. Daca nu sunteti de acord cu ei, dati-le un telefon pentru lamuriri, nu va certati cu mine.
Eu merg maine sa platesc cei 30 de lei, caci duminica vreau sa ies la pescuit.
Fir intins tuturor si un an nou fericit !
Acest individ cu nume de animal cel putin scrie romaneste, domnule presedinte!apsalba scrie:Va doresc succes. Inchid subiectul. Nu mi-am permis sa fac judecati de valoare nimanui, dar acest individ cu nume de animal, nu merita raspuns. O sa le gasiti singuri atunci cand ve-ti solicita permisele. Relatii pentru cei interesati voi da doar pe pirvat sau prin telefon. Sa fiti iubiti.