TIPARIREA PERMISELOR DE PESCUIT SPORTIV A FOST BLOCATA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
micutsebastian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de micutsebastian » 20 Ian 2009, 14:21

Eu cu Serbia am probleme :lol:

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 20 Ian 2009, 14:21

Asta inseamna ca cineva dezinformeaza puternic pe acest forum. Deci tiparirea permiselor de pescuit nu a fost blocata.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 20 Ian 2009, 14:21

ovidiu scrie:
EU RECUNOSC, SUNT BRACONIER!

am pescuit linistit pe dunare , pe granita fara permis, si asta sambata 17-ianuarie-2009!

totusi sunt braconier incomplet, nu am prins nimic!
:D :D
Uraa, in fine gasesc si eu un camarad de suferinta care recunoaste cu onestitate ca e braconel! Bravo, la mai mare! :lol: :lol: Desi as vrea si eu sa braconez pe Dunare in 2009 nu va fi posibil pentru ca finul meu mi-a spus ca merge sa isi fac permis ANPA si ca imi face si mie cadou unul....asa ca cu durere in inima voi fi iar "legal"! :lol: :lol: Adica adrenalina, fuga cu paznicii in spate, somatii ale Politiei de frontiera etc. Pescuitul legal e un act civc, OK, dar nu are farmecul braconajului, asta va zice un fost braconier neinduplecat care in 28 de ani de pescuiala si-a scos permis de 3 ori!
Culmea e ca atunci cand scot permis nu prind mare lucru dar cand braconez prind bine...Probabil fiind fara acte sunt cu simturile mai alerte, mai aproape de fiara decat de om! :lol:
Dar fiti fara grija, in apele de munte cred ca tot braco voi fi, nu am cei 500 lei ceruti de RNP ca taxa anuala asa ca... corobetele, rama si cureaua lata/ ce braconel fusei odataaaaa!

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 20 Ian 2009, 14:42

flydb scrie:Asta inseamna ca cineva dezinformeaza puternic pe acest forum. Deci tiparirea permiselor de pescuit nu a fost blocata.
Cineva la noi pe forum a scris in urma cu cateva minute:
"
Ultima ora.
Azi dimineata am sunat si eu si am vorbit cu Doamna Lacramioara de la ANPA Serviciul menagement Resurse Piscicole si Acvacultura care m-a informat ca permisele inca nu se elibereaza si nu s-au dat la tiparit deoarece nu se stie daca se va respecta cuantumul costurilor care au fost anuntate in ordin.

Asteptam pana dupa 1 Februarie.

Am intrebat daca totusi putem plati la trezorerie si mi-a spus ca in nici-un caz. "

P.S. Respectivul este membru fondator si de obicei nu minte cu nimic.
Bucuresti

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 20 Ian 2009, 14:49

In anul 2008 a fost valabil permisul eliberat in 2007 pana la aparitia celui nou (in valoare de 1 leu). Cred ca si anul acesta este la fel, adica se poate pescui in baza aceluia de 1 leu pana la aparitia celor noi.

Despre PG in zona de frontiera cu Bulgaria si Ungaria si eu stiu ca este necesar permisul de pescuit si cartea de identitate. Viza politiei de frontiera este obligatorie pentru granita cu Serbia, Republica Moldova, Ucraina (tari non UE). Anul trecut nu mi-a solicitat nimeni viza PG pentru frontiera cu Bulgaria, ci doar permisul de pescuit si CI, totusi IJPF-rule au pus aceasta viza cui a solicitat-o.
Bucuresti

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 20 Ian 2009, 14:49

flydb scrie:Asta inseamna ca cineva dezinformeaza puternic pe acest forum. Deci tiparirea permiselor de pescuit nu a fost blocata.
Sunati si voi la nr. 0216344429 si cereti la serviciu achizitii. Poate m-au muntit pe mine, pentru ca eu voiam sa ridic vreo 40.000 bucati.
Nu ar fi lipsit de interes sa apelati si serviciul pescuit sportiv sa va intelegeti cu privire la raportarea capturilor. O cer baietii aia de la UE. poate va dau si ceva model de fisa de capturi :D

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 20 Ian 2009, 16:21

apsalba scrie: Poate m-au muntit pe mine, pentru ca eu voiam sa ridic vreo 40.000 bucati.
D-le Popescu, d-voastra n-o sa primiti niciodata cele 40000 permise pentru ca nu ati depus la ANPA dovada achitarii contravalorii lor la trezorerie.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 20 Ian 2009, 16:25

apsalba scrie:... eu voiam sa ridic vreo 40.000 bucati...
...amu sa-mi fie cu iertare!
...nu-i cam "pescareasca" cifra asta ,40 000. :?:
Poate vrei sa ne zici ,ce faci cu atatea ?

aditoader
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aditoader » 20 Ian 2009, 16:31

apsalba scrie:
Sunati si voi la nr. 0216344429 si cereti la serviciu achizitii. Poate m-au muntit pe mine, pentru ca eu voiam sa ridic vreo 40.000 bucati.
Nu ar fi lipsit de interes sa apelati si serviciul pescuit sportiv sa va intelegeti cu privire la raportarea capturilor. O cer baietii aia de la UE. poate va dau si ceva model de fisa de capturi :D
:shock: Asta de unde ati mai scos-o? Eu stiu ca aceasta prevedere din legislatia europeana se refera la pescuitul profesional/comercial nu si la cel recreativ/sportiv. Spuneti-ne si noua actul normativ care reglementeaza ca aceasta raportare sa se faca de catre pescarul sportiv (in afara de fisa de raportare pe care o completeaza in cadrul concursurilor de pescuit sportiv) :!:
Fir intins!;-)

aditoader
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aditoader » 20 Ian 2009, 16:36

old_radu scrie:
apsalba scrie:... eu voiam sa ridic vreo 40.000 bucati...
...amu sa-mi fie cu iertare!
...nu-i cam "pescareasca" cifra asta ,40 000. :?:
Poate vrei sa ne zici ,ce faci cu atatea ?
Poate vrea sa puna monopol :roll: Sa ne ducem toti sa le luam de la apsalba! :wink:
Fir intins!;-)

Scrie răspuns