TIPARIREA PERMISELOR DE PESCUIT SPORTIV A FOST BLOCATA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- micutsebastian
- utilizator constant
-
- veteran
Uraa, in fine gasesc si eu un camarad de suferinta care recunoaste cu onestitate ca e braconel! Bravo, la mai mare!ovidiu scrie:
EU RECUNOSC, SUNT BRACONIER!
am pescuit linistit pe dunare , pe granita fara permis, si asta sambata 17-ianuarie-2009!
totusi sunt braconier incomplet, nu am prins nimic!
![]()

Culmea e ca atunci cand scot permis nu prind mare lucru dar cand braconez prind bine...Probabil fiind fara acte sunt cu simturile mai alerte, mai aproape de fiara decat de om!

Dar fiti fara grija, in apele de munte cred ca tot braco voi fi, nu am cei 500 lei ceruti de RNP ca taxa anuala asa ca... corobetele, rama si cureaua lata/ ce braconel fusei odataaaaa!
Cineva la noi pe forum a scris in urma cu cateva minute:flydb scrie:Asta inseamna ca cineva dezinformeaza puternic pe acest forum. Deci tiparirea permiselor de pescuit nu a fost blocata.
"
Ultima ora.
Azi dimineata am sunat si eu si am vorbit cu Doamna Lacramioara de la ANPA Serviciul menagement Resurse Piscicole si Acvacultura care m-a informat ca permisele inca nu se elibereaza si nu s-au dat la tiparit deoarece nu se stie daca se va respecta cuantumul costurilor care au fost anuntate in ordin.
Asteptam pana dupa 1 Februarie.
Am intrebat daca totusi putem plati la trezorerie si mi-a spus ca in nici-un caz. "
P.S. Respectivul este membru fondator si de obicei nu minte cu nimic.
Bucuresti
In anul 2008 a fost valabil permisul eliberat in 2007 pana la aparitia celui nou (in valoare de 1 leu). Cred ca si anul acesta este la fel, adica se poate pescui in baza aceluia de 1 leu pana la aparitia celor noi.
Despre PG in zona de frontiera cu Bulgaria si Ungaria si eu stiu ca este necesar permisul de pescuit si cartea de identitate. Viza politiei de frontiera este obligatorie pentru granita cu Serbia, Republica Moldova, Ucraina (tari non UE). Anul trecut nu mi-a solicitat nimeni viza PG pentru frontiera cu Bulgaria, ci doar permisul de pescuit si CI, totusi IJPF-rule au pus aceasta viza cui a solicitat-o.
Despre PG in zona de frontiera cu Bulgaria si Ungaria si eu stiu ca este necesar permisul de pescuit si cartea de identitate. Viza politiei de frontiera este obligatorie pentru granita cu Serbia, Republica Moldova, Ucraina (tari non UE). Anul trecut nu mi-a solicitat nimeni viza PG pentru frontiera cu Bulgaria, ci doar permisul de pescuit si CI, totusi IJPF-rule au pus aceasta viza cui a solicitat-o.
Bucuresti
Sunati si voi la nr. 0216344429 si cereti la serviciu achizitii. Poate m-au muntit pe mine, pentru ca eu voiam sa ridic vreo 40.000 bucati.flydb scrie:Asta inseamna ca cineva dezinformeaza puternic pe acest forum. Deci tiparirea permiselor de pescuit nu a fost blocata.
Nu ar fi lipsit de interes sa apelati si serviciul pescuit sportiv sa va intelegeti cu privire la raportarea capturilor. O cer baietii aia de la UE. poate va dau si ceva model de fisa de capturi

apsalba scrie:Sunati si voi la nr. 0216344429 si cereti la serviciu achizitii. Poate m-au muntit pe mine, pentru ca eu voiam sa ridic vreo 40.000 bucati.flydb scrie:Asta inseamna ca cineva dezinformeaza puternic pe acest forum. Deci tiparirea permiselor de pescuit nu a fost blocata.
Nu ar fi lipsit de interes sa apelati si serviciul pescuit sportiv sa va intelegeti cu privire la raportarea capturilor. O cer baietii aia de la UE. poate va dau si ceva model de fisa de capturi

Fir intins!;-)